Horoskop na Žluté úterý, letošní nejlepší den na seznámení

Horoskop na Žluté úterý, letošní nejlepší den na seznámení
Toužíte potkat svoji spřízněnou duši? V tom případě si zapište datum 12. 4. do svého kalendáře. Bude to totiž nejlepší den pro seznámení v roce 2022!

Beran

Tento speciální den vám přinese spoustu štěstí (ve vztazích i v práci), zdraví, pohodu a skvěle strávený čas s přáteli či s rodinou. Takže pokud jste se báli, že tyto Velikonoce budete muset opět projít nepříjemnými konflikty s rodinou a přáteli, můžete na to zapomenout. Tyto Velikonoce budou probíhat opravdu v klidu a možná ještě potkáte nějaké ty nové zajímavé osoby, které budou provázet zbytek vašeho roku.

Lev

V tento den můžete očekávat opravdu depresivní náladu. Život vám bude připadat bezvýznamný a budete přemýšlet nad smyslem toho, co děláte a vaším životem všeobecně. Budete se cítit nespokojeni, uzavření a také opuštění. Dávejte si pozor na to, co vypouštíte z pusy, aby to nenarušilo vaše dlouho budované vztahy.

Panny

Vy budete v tento den především přemýšlet hlavou a ne srdcem. Budete se soustředit na práci a na všechny vaše povinnosti, že na vztah vám nezbyde prakticky žádný čas.

Býk

V tento den budete mít opravdu silnou schopnost se naučit něco, co jste si již dlouho nemohli zapamatovat. Budete také hýřit vtipem, talentem na všechny vaše činnosti a štěstím ve sportu.

Ryby

Jako ryby se budete stresovat ohledně nadcházejících velikonočních svátků. Budete opravdu podrážděni a může to ovlivnit i náladu mezi vašimi kolegy i rodinou, na které bude přenášet své negativní emoce. Snažte se tomu proto předcházet. Tyto chyby ve vztazích se totiž opravdu dlouho napravují.

Kozoroh

Jak jsme již zmínili na začátku, 12. 4. 2022 bude v tomto roce ten nejvhodnější čas na to najít lásku. A pro vás to samozřejmě platí také. Proto pokud budete mít příležitost, určitě si večer vyrazte s kamarádkami či kamarády ven za zábavou a nechte se překvapit, kdy se o slovo přihlásí láska.

Vodnáři

Je sice vhodný čas pro seznamování, vás to ale ani trošku nezajímá. Všechnu svoji energii budete totiž dávat do práce a své kariéry, a tak vám na nějaké hledání partnera nezbývá čas.

Střelci

Ani pro vás to v tento den na velkou lásku nejspíš nevypadá. Budete sice hýřit vtipem a skvělými nápady, ale přímo v tento den se vám láska vyhne. Určitě to ale nevzdávejte. Láska čeká na nás všechny a nejčastěji tehdy, když to nečekáme!

Štíři

Pro štíry bude tento den zlomový v oblasti milostných vztahů. Tento rok vás nečeká žádná životní láska, ale měli byste potkat člověka, do kterého se bláznivě zamilujete. A právě 12. dubna je nejideálnější čas. Pokud tedy nebudete v práci, večer určitě vyrazte do společnosti. Nikdy nevíte, co vás může potkat, když uděláte první krok na cestě k lásce.

Váhy

Váhy jsou znamení od přírody nerozhodné, takže když se jim 12. dubna nabídne možnost na jarní flirt, budou opravdu zvažovat, jestli se do toho pustit a riskovat zlomené srdce. Musíte se proto rozhodnout, zda hodláte riskovat a získáte třeba i skvělý vztah, nebo se do toho pouštět nebudete a budete riskovat, že o lásku přijdete.

Raci

Raci, zpozorněte! Vše napovídá tomu, že v tento den najdete svoji lásku, možná i životní lásku! Vypadá to tak, že vás to bude stát trošku hledání, ale bude to za to stát. Proto si zajděte koupit nové oblečení, ať se cítíte 12. dubna opravdu neodolatelně a nepromeškáte tuto jedinečnou příležitost.

Blíženci

Vás vztahy tentokrát obejdou velkým obloukem. Budete tak zaměřeni na svoji kariéru, že si ani nevšimnete, že okolo vás možná prošla sympatická osoba, se kterou jste si mohli rozumět.

Zdroj článku: