Andělský horoskop na měsíc duben. Blížence čeká změna, Střelci pozor na nevěru

Andělský horoskop na měsíc duben. Blížence čeká změna, Střelci pozor na nevěru
Čeká vás tento měsíc nějaké důležité rozhodnutí a zajímalo by vás, jestli je na to podle andělů správný čas? Pokud ano, nechte si poradit z našeho Andělského horoskopu na měsíc duben.

Beran

Tento měsíc bude jen váš! Čekají vás úspěchy ve vašich vztazích, milostných i rodinných. Budete potkávat spoustu nových a zajímavých osob, které vám do života přinesou nové podněty. V pracovní sféře se stáváte perfekcionisty, a to vás může oddalovat od úspěchu. Vaše povaha je sama o sobě výbušná, v tomto měsíci se tato vaše vlastnost však bude projevovat více než obvykle.

Býk

Pokud plánujete tento měsíc důležité rande, raději ho odložte až na druhou polovinu měsíce. Na začátku dubna to totiž s novými vztahy nevypadá moc dobře. Tento měsíc budete nejvíce spokojeni sami se sebou. Uvědomíte si, že spousta lidí vám do života přináší jen špatnou energii. Když však pročistíte svoje okolí od těchto lidí, přijde vám do života člověk, který vám život obrátí vzhůru nohama a naleznete konečně tu pravou osobu, se kterou budete chtít trávit svůj čas.

Blíženci

Tento měsíc bude pro vás ve znamení změny. Omrzí vás společnost lidí ve vašem okolí a raději budete vyhledávat samotu. A toto se bude týkat i vašich milostných vztahů. Může se stát, že z nich v tomto měsíci vyprchá vášeň a vy budete hledat právě tu změnu, kterou potřebujete. Naopak v práci se vám bude nadprůměrně dařit a můžete dokázat něco opravdu velikého.

Rak

V oblasti lásky se vám bude tento měsíc opravdu dařit. Již brzy potkáte člověka, se kterým se opět budete cítit šťastní, spokojení a sami sebou. V tomto měsíci se nebudete bát nových věcí, a proto budete zkoušet nové aktivity (sporty). V práci se vám ale bude zdát, že se vám všechno bortí a nic se vám nedaří. V půlce měsíce se ale vše obrátí na vaši stranu a vy přijdete na to, co zlepšit, aby se vám už jen dařilo.

Lvi

Tento měsíc budete mít problémy s tím přiznat si svůj podíl a vinu na něčem, co se vám moc nepovedlo. Proto budete svádět vinu za věci, co se nepovedly, právě na ostatní. To bude mít vliv na vaše vztahy, hlavně partnerské, a budete řešit nepříjemně napjaté situace. Na tuto vaši vlastnost si dávejte pozor i v práci. Nadřízeným by se vaše výbuchy vzteku nemusely líbit a mohli byste dopadnout opravdu špatně.

Panny

Drahé panny, tento měsíc bude kritický v oblasti vztahů hlavně ze strany vašeho partnera. Budete mít pocit, že ztrácíte jeho zájem, jistotu a podporu, kterou jste si mysleli, že v něm máte. Nebude pomáhat ani to, když se to budete snažit vy osobně nějak napravit, nejlepší řešení pro vás bude asi počkat, než se to přežene. Tento měsíc si také dávejte pozor na peníze a zbytečně neutrácejte. Vypadá to tak, že budete mít nečekané výdaje.

Váhy

V tomto měsíci budete vyhledávat společnost lidí. V tomto období se vám bude dařit i v oblasti vztahové. O nápadníky totiž nebudete mít nouzi. Ke konci měsíce na vás však přijde náhlý úbytek energie, a tak byste měli více odpočívat.

Štíři

I když se možná z minulosti bojíte jít do nového vztahu, tento měsíc bude novým vztahům otevřený. Můžete najít konečně ten vztah, po kterém jste tak dlouho toužili. V práci budete hodně často působit jako vrba pro ostatní, budou k vám přicházet kolegové s prosbami o pomoc a vy se jim budete snažit co nejlépe poradit.

Střelci

Pokud se nacházíte právě ve vztahu, buďte opravdu obezřetní. V tomto měsíci budete mít opravdu sklony k nevěře a díky tomu můžete být v tomto měsíci opravdu nešťastní. Tento měsíc budete mít ale štěstí v práci. To, co vám dříve připadalo jako problém, se vám rázem bude zdát jasnější a vy vše snadněji vyřešíte.

Kozoroh

Připravte se tento měsíc na lásku! Potkáte se s dávným známým či přítelem, který pro vás v budoucnu opravdu hodně znamenal. Začne se mezi vámi tvořit něco více než přátelství. V práci vás čekají nenadálé problémy s nadřízeným, ale díky síle, kterou vám bude dávat nová láska, vše překonáte. Tento měsíc se také začnete starat více o sebe a své zdraví a budete více dbát na zdravou stravu a pohyb.

Vodnář

Tento měsíc se budete zajímat spíše o sebe a své vlastní štěstí, a proto to v ohledu vztahů na velkou lásku nevypadá a opačné pohlaví vás nebude vnímat tak, jak jste možná zvyklí. Tento měsíc je váš ale v pracovní oblasti. Budete se snažit dokončovat svoji práci včas a budete opravdu cílevědomí a odhodlaní něco dokázat. Měli byste se však vyhýbat velikým rozhodnutím. Mohli byste jich totiž litovat.

Ryby

Láska si k vám našla v tomto měsíci svoji cestu a vy se budete konečně zase cítit milováni! Tento měsíc budete mít skvělou ruku při výběru věcí, takže pokud jste obyčejně nerozhodní, tento měsíc by měl být vhodný právě pro těžká rozhodnutí, kterým jste se do této doby možná vyhýbali.

 

Zdroj