3 znamení zvěrokruhu, kterým přinese měsíc duben nejvíce štěstí

3 znamení zvěrokruhu, kterým přinese měsíc duben nejvíce štěstí
Letošní rok patří pro většinu znamení k těm šťastnějším. Obzvláště měsíce duben, květen a červenec se zdají být z hlediska štěstí nejslibnější. V měsíci dubnu se bude nejvíce dařit lidem narozeným ve znamení Býka, Střelce a Vodnáře. Také Panny a Ryby budou mít v dubnu poměrně dost štěstí.

Býk 

Tento měsíc bude pro lidi ve znamení Býka dobrý ve všech oblastech. Díky přítomnosti Jupiteru, Marsu a Venuše v desátém domě se vám dostane plné podpory štěstí a její vliv se projeví na vaší práci a podnikání. Ve vaší práci může dojít k opravdu významnému úspěchu. Toto období bude dobré i pro studenty, protože Devguru Jupiter se spojí s Venuší a Marsem a bude mít úplnou viditelnost ve čtvrtém domě. V rodině se však může objevit napětí.

Merkur ve dvanáctém domě s Rahuem v polovině měsíce může potíže v rodině ještě zhoršit. Váš milostný život bude v druhé polovině měsíce tedy normální a odcizení s partnerem zmizí. Merkur, vládce pátého domu, bude ve dvanáctém domě s Rahuem. Z toho budete mít prospěch. Váš vztah s partnerem bude rovněž silný. Během toho vám přibude peněžních zisků. Díky Jupiteru, který se nachází v desátém domě se Sluncem, se příjmy zvýší. Pokud jde o zdraví, budete muset být opatrní, protože Merkur a Rahu se budou nacházet ve dvanáctém domě a uvidí šestý dům. Můžete se proto stát obětí vážných úrazů či nemocí.

Střelec 

Tento měsíc bude pro znamení Střelce vysoce nadprůměrný. Přítomnost Merkuru, vládce desátého domu, v pátém domě vám umožní dosáhnout úspěchu v práci. V tomto období se objeví nové pracovní příležitosti a zvýhodněni budou ti, kteří jsou spojeni se státním sektorem.

Studenti budou muset tvrdě pracovat, nicméně ti, kteří se připravují na soutěžní zkoušky, mohou dosáhnout výrazného úspěchu. Někteří studenti mohou odjet na studia do zahraničí. V tomto období bude váš rodinný život klidný a budete těžit z přítomnosti Saturnu ve druhém domě. S rodinnými příslušníky budete nebývale sehranní. Přítomnost Merkuru v pátém domě bude příjemná pro váš milostný život a rozvine se pocit důvěry k vaší milované osobě. Nastane také čas finančních zisků. Vzhledem k přítomnosti Saturnu budete muset vynaložit více práce, ale budete odměněni.

V podnikání vyděláte hodně peněz. Ti, kdo jsou v zaměstnaneckém poměru, budou mít také nové možnosti výdělku. V oblasti zdraví se mohou vyskytnout určité problémy. Konjunkce Venuše s Marsem a Jupiterem ve třetím domě vám může způsobit duševní stres.

Vodnář 

Z finančního a kariérního hlediska bude tento měsíc pro lidi ve znamení Vodnáře velmi výhodný. Díky přítomnosti Jupitera a Venuše ve znamení Lagny se dočkají povýšení ti, kteří jsou v zaměstnaneckém poměru. Podnikatelé nezůstanou zkrátka, neboť ve svém podnikání také mohou očekávat významný pokrok.

Plný aspekt Jupitera v pátém domě pomůže studentům zajistit si dobré známky. V rodině se však může objevit napětí kvůli dřívějším problémům, ale díky přítomnosti Slunce ve druhém domě dojde k lepšímu vzájemnému porozumění mezi členy rodiny. Lidé ve znamení Vodnáře budou mít v rodinných záležitostech své slovo. V tomto období bude váš milostný život více než příjemný. Merkur se bude nacházet ve třetím domě, což bude nápomocné při vyřizování neshod. Budete mít příležitost strávit nezapomenutelné chvíle s partnerem.

Nezadaní Vodnáři mohou navázat nové milostné vztahy. Díky přítomnosti Slunce ve druhém domě zůstane vaše finanční stránka silná a očekávejte nový trvalý příliv příjmů. Můžete trpět drobnými neduhy, ale díky úplnému aspektu Saturnu v šestém domě se zbavíte závažných nemocí.

 

Zdroj: