Co si o vás ostatní myslí v závislosti na vašem znamení?

Co si o vás ostatní myslí v závislosti na vašem znamení?
Občas si přejeme znát myšlenky ostatních lidí, když se nacházíme v jejich přítomnosti. Na názorech ostatních lidí o své osobě záleží většině lidí. Ačkoliv na vás každý může mít odlišný názor, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu se dá zjistit, co si o vás bude myslet většina lidí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Lidé oceňují vaši upřímnost. Nikdy před nimi neskrýváte nic, ani své vlastní problémy. Nemají však rádi vaši výbušnost a panovačnost. Také se jim nelíbí vaše slova. Navzdory tomu se k vám rádi vrací, protože věří, že jim pomůžete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na vás je vždy spolehnutí a lidé to vědí. Vědí, že pokud mají problémy, hlavně finanční, mohou se na vás spolehnout. Také si však všímají, že máte pouze svůj názor, který je hlavní, a to jim na vás vadí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Když se vám vede, lidé vás obdivují pro vaši schopnost pomáhat lidem v nouzi. Avšak když se vám nedaří, to potom stojí za to s vámi být. Lidé si v tomto případě myslí, že jste arogantní, protože býváte v těžkých chvílích sarkastičtí k někomu, kdo vám chce pomoci.

Rak (22. června – 22. července)

Lidé k vám chodí, aby se mohli vyzpovídat a přijmout vaši ochranu. Přesně toto si o vás myslí, že je za každou cenu ochráníte. Na druhou stranu, pokud si myslí, že je ovládáte, poznáte to, distancují se od Vás.

Lev (23. července – 22. srpna)

Kudy jdete, tudy rozesmíváte ostatní lidi. Myslí si o vás, že jste dobrý a zábavný člověk, ale pokud natrefíte na člověka, s nímž si příliš nerozumíte, můžete si být jisti, že vás bude mít za nesnesitelného egoistu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Lidé, kteří vás znají, vědí, že jim pomůžete s jakýmkoliv problémem a že pokud po vás budou něco potřebovat, mohou se na vás spolehnout, aniž by vás museli kontrolovat. Na cizí lidi nicméně působíte chladným dojmem.

Váhy (23. září – 23. října)

Lidé vás vnímají jako vysoce přátelskou osobu. Obrací se na vás, pokud potřebují, aby někdo jiný za ně předal informaci. Nicméně občas jste považováni za slabomyslného člověka, poněvadž téměř vždy ustupujete ostatním.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Spíše než vy mají ostatní zájem zjistit, jaké máte myšlenky. Lidé vědí, že je dokážete motivovat, avšak většinou si o vás myslí, že jste až přehnaně ambiciózní. Na druhou stranu nikdy nedáváte falešné sliby a lidé to vědí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste laskaví a lidé si vás za to váží. Stejně tak oceňují váš optimismus. Upřímnost je to, co si lidé s vámi spojují, ať již v dobrém, nebo špatném smyslu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Lidé věří, že nikdy neupustíte od svého cíle, a mají vás za to rádi. Někteří vás nemají rádi pro vás přehnaný optimismus, ale většina si o vás myslí pouze to dobré.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Ostatní vás vnímají jako láskyplnou osobu. Chcete, aby byl svět lepší a měli jste se dobře. A rozhodně se pro to nebojíte něco udělat. Toho si lidé všímají a mají vás za to rádi.

Ryby (19. února – 20. března)

Lidé si myslí, že kdykoliv přijdou k vám, přijdou za bytostí, která je vždy vyslechne a dá jim plnou pozornost. Když jim pomáháte příliš dlouho, začnou si o vás skrze vaši povahu myslet, že jste slabí.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.timesofindia.indiatimes.com