Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na rok 2022

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na rok 2022
Zajímá vás, jakým směrem se máte v životě vydat nebo s kým máte být? Nebojte se zeptat našich hvězdopraveckých karet, které vám na vaše otázky rády dají odpověď.

Kozoroh

Tento čas pro vás bude opravdu důležitý hlavně ve vztahové oblasti. Naleznete opravdu zajímavé nové lidi a zbavíte se těch, kteří vám v životě brali energii a štěstí. Snažte se opravdu věnovat sobě a dopřát si čas pro váš zasloužený odpočinek. V tomto období se vám bude také dařit v kariéře, ve které budete vynikat se svými schopnostmi.

Vodnář

Pokud právě hledáte vztah, možná nastala ta pravá chvíle na to si najít lásku. Nejvíce příležitostí k vám bude přicházet s příchodem teplého počasí. Pokud jste právě zadaní, budete prožívat drobné problémy, které by vás ale neměly vyvést z míry, protože váš partner vás miluje více, než si myslíte.

Připravte se také na větší únavu, proto se snažte více odpočívat, ať ztracenou energii brzy doplníte.

Ryby

V lásce se vám bude velmi dařit. Jediné, co pro to musíte udělat, je netlačit na pilu a nechat věci vyvinout tak, jak se vyvinout mají. Jenom tak totiž budete opravdu šťastní. Snažte se zlepšit svoji fyzickou kondici. Je totiž zřejmé, že jste pohyb v poslední době docela zanedbávali. Do práce budete mít opravdu hodně sil, a proto se můžete těšit na velké pracovní úspěchy.

Beran

Ve vztazích nejste příliš důvěřiví a vypadá to tak, že možná oprávněně. Pokud jste právě ve vztahu, můžete se obávat jisté nevěry ze strany partnera. Proto nepodceňujte ve vztahu sílu komunikace. V této chvíli byste se měli opravdu více starat o sebe a o své zdraví, protože jste se v poslední době docela zanedbávali. Dopřejte si proto alespoň jeden den v týdnu sami pro sebe.

Býk

Trávíte čas teď docela v osamění. Měli byste to ale brzy změnit. Na cestě k vám je totiž nová láska a byla by škoda ji propásnout, co říkáte? V ohledu zdraví budete velmi disciplinovaní a budete plnit cíle, které si stanovíte. Možná i kvůli tomu vám konečně bude padnout vaše oblečení o něco lépe a vy se budete cítit skvěle.

Blíženci

V ohledu vztahů na tom budete opravdu dobře. Přestanete řešit zbytečné spory a udobříte se s blízkými, se kterými jste měli neshody. Tato pozitivní energie také do vašeho života přiláká lásku. Důležité je ale udělat první krok.

Rak

Dávejte si pozor na to, co děláte pro ostatní. Lidé ve vašem okolí budou mít totiž sklony využívat vaší dobroty pro jejich prospěch. Věnujte se proto spíše sobě a dejte okolí najevo, že s vámi nemohou tak lehce manipulovat. Budete také dbát více o své tělo a přiblížíte se ke své vysněné postavě. Problémy s penězi budou pryč, a proto si v létě budete moci dovolit udělat volno a podíváte se na místo, po kterém jste již dlouho toužili.

Lev

Ve vztazích to nebude moc divoké. Pokud máte vztah, vše bude fungovat i nadále. Pokud vztah nemáte, na nějaké velké vzplanutí to bohužel nevypadá. Ze sportů pro udržení vaší kondice pro vás budou nejlepší dlouhé procházky. Pokud máte psího mazlíčka, určitě ho vezměte s sebou, pomůže vám to se uklidnit a vyčistit hlavu.

Panna

Udělejte si pořádek ve své hlavě a v tom, co od života očekáváte, a láska na sebe nenechá dlouho čekat. Pokud si ujasníte své priority, můžete se těšit na opravdu krásné období s někým výjimečným. Pokud jste se rozhodli změnit svůj životní styl, měli byste rozhodně přidat. Možná si říkáte, že jste na správné cestě, ale ve skutečnosti máte v dodržování zdravých doporučení opravdu veliké nedostatky. Nechte si pro jistotu poradit od odborníka.

Váhy

V tomto období vašeho života budou vaše vztahy opravdu velice nepředvídatelné. Lidé bez partnera se mohou seznámit hned s několika zajímavými lidmi, kdežto zadaní lidé by sebe a svého partnera měli více hlídat. Je zde totiž velké riziko nevěry. Pokud rozjíždíte svůj podnik, připravte se na to, že ze začátku to opravdu jednoduché nebude. Budete to chtít vzdát. Obrňte se ale trpělivostí a vytrvejte, bude to totiž stát za to.

Štír

V oblasti vztahů byste měli být spíše zdrženliví. Pokud budete jednat příliš zbrkle, láska se vám vyhne, o což určitě nestojíte. Štíři v páru se však mohou těšit na nové podněty a originalitu ze strany partnera. Užívejte si proto tuto jeho snahu a patřičně ho oceňte. Choďte také hodně do společnosti. Mezi lidmi se budete totiž cítit jako ryba ve vodě a přinese vám to opravdu hodně pozitivní energie.

Střelec

Dávejte si zvláště pozor na rodinné problémy. Mohou se vyvrbit jako mnohem vážnější, než se na první pohled zdály. Snažte se proto řešit vše více v klidu a zbytečně problémy nezhoršujte. Můžete se také těšit na spoustu známostí a nových přátel, kteří váš život obohatí.

.

Zdroj