Partnerský horoskop na první jarní týden: Jarní rovnodennost přináší do vztahů romantiku a dobrodružství

Partnerský horoskop na první jarní týden: Jarní rovnodennost přináší do vztahů romantiku a dobrodružství
Blíženci se chystají vyjádřit své city a Vodnáři zatouží po změně. Co čeká v partnerském vztahu tento týden vás?

Beran

Tento týden prožijete v partnerském vztahu mnoho radosti. Možná budete muset trochu ustoupit od některých představ a očekávání, ale to vám naopak pomůže být se svou láskou tady a teď.

Býk

Pokud má váš vztah vydržet, určitě si v tomto týdnu na sebe s partnerem udělejte čas. Všechen čas, který spolu v následujících dnech strávíte vám pomůže upevnit vaše spojení. Může dojít také k překvapivým romantickým událostem.

Blíženci

Jarní rovnodennost může přinést do vašeho vztahu přátelství a důvěru. Čeká vás období jarní romance, kdy máte příležitost obnovit hluboké city. Vyjádřete drahé polovičce svou lásku. 

Rak

V tomto týdnu si uvědomíte, co od partnerství požadujete a potřebujete. S partnerem zajděte na místo, kde jste se seznámili nebo kde jste spolu zažili něco pěkného. 

Lev

Pokud jste to ještě neučinili, představte svou lásku rodině a blízkým přátelům. Pokud jste spolu již delší dobu a máte pocit, že vás partner bere jako samozřejmost, okořeňte váš vztah něčím výjimečným. 

Panna

V tomto týdnu se přiblížíte svému podvědomí, což vám umožní rozpoznat, co ve vztahu funguje a co ne. Ujistěte se, že věnujete dostatek pozornosti také sami sobě a svému zdraví. 

Váhy

Věci ve vztazích naberou rychlý spád. Pokud ve vašem vztahu převládala nerovnováha mezi dáváním a přijímáním, tento týden vše vyjde na povrch. Nepokoušejte se pročistit vzduch, spíše věnujte pozornost tomu, co si žádá pozornost.

Štír

Ve vašem milostném vztahu propukne vášeň a romantika. Stejně tak se mohou objevit velké emoce. Zuřivé nálady, žárlivost a touha se budou vaším vztahem proplétat po celý týden. Než se necháte vyvést z míry, kousek ustupte a pokuste se zpracovat to, co v tu chvíli cítíte. 

Střelec

Neupínejte se zcela na svého partnera. Najděte si činnost, ve které budete jen sami za sebe. To přinese více radosti do vašeho života a také čerstvost do vašeho vztahu.

Kozoroh

Začátek týdne přinese uvolnění a dobrou náladu. Máte chuť vylepšit svůj milostný život a vztah něčím oživit. Ke konci týdne můžete být uzavřenější, proto realizujte své nápady nejlépe hned.

Vodnář

Toužíte po dobrodružství a změně. Vůči svému partnerovi jste otevřenější a máte chuť experimentovat. Hravá energie jarní rovnodennosti vám pomůže objevit novou perspektivu vašeho vztahu.

Ryby

Možná se přistihnete, že přemýšlíte o věcech, které jste neudělali nebo chtěli udělat. Není nic jednoduššího než se se svými obavami partnerovi svěřit. Pokud váš vztah má budoucnost, partner vás pochopí a povzbudí.

 

Zdroje: