Horoskop na Velikonoční neděli. Štíry čeká konflikt s partnerem, Střelci potřebují odpočinek

Horoskop na Velikonoční neděli. Štíry čeká konflikt s partnerem, Střelci potřebují odpočinek
Opět jsou tu svátky jara a s nimi i nejdůležitější den – Velikonoční neděle, během které se toho může stát opravdu hodně. Pokud chcete vědět, co vás čeká, přečtěte si svůj denní horoskop.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Po celý den vás mohou trápit starosti o peníze, přesto věci pravděpodobně nejsou tak špatné, jak se zdají. Než si dovolíte propadnout panice, ujistěte se, že jste si o své situaci zjistili fakta! Sny se smíšenými zprávami by vám mohly dnes v noci narušit spánek. V jednu chvíli se vám bude zdát nádherný sen a v další může být černý a pochmurný.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Zvláštní osoba ve vašem životě může být příliš pracovně vytížená, což jí způsobuje napětí a vám frustraci. Její pracovní doba navíc by mohla narušit vaši touhu užít si společně strávený čas. Vaše vlastní starosti by mohly snížit vaši sebedůvěru. Možná si budete klást otázku, zda děláte vše, co je třeba. Možná by vám pomohlo udělat si seznam a každý splněný úkol si odškrtnout.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes se možná pokusíte pokračovat v nějakém tvůrčím projektu nebo ho dokončit, ale vaše představivost prostě nebude fungovat tak, jak obvykle. Také kvůli přehnanému požitkářství ze včerejšího večera byste se mohli cítit poněkud ospale, což situaci nepomáhá. Odložte svou práci stranou, než ji úplně vzdáte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dnes můžete cítit zvláštní ochranu vůči všem, které máte rádi: dětem, rodině, přátelům, domácím mazlíčkům a zvláštní osobě ve vašem životě. Znepokojivé zprávy vás mohou přimět k zamyšlení nad budoucností, ale nenechte se jimi rozhodit. Vše by mělo být v pořádku, a tak si dovolte odpočívat a užívat si svých blízkých.

Lev (23. 7. – 23. 8.) 

Společenské události by vám mohly přinést cenné kontakty, které byste mohli později dobře využít. Možná se budete venku mezi krásnými lidmi tak dobře bavit, že se vám opravdu nebude chtít domů! Nedělejte to však příliš pozdě v noci. Zítra budete potřebovat veškerou svou energii!

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Někdo, kdo žije daleko, někdo, o kom jste dlouho neslyšeli, vám dnes může nečekaně zavolat. Budete mít radost a pravděpodobně zůstanete na telefonu příliš dlouho. Možná budete potřebovat vyřídit pár záležitostí, ale počasí by vás mohlo udržet doma. Stále budete mít čas na vyřízení jiných neodkladných záležitostí. Právě teď byste se měli cítit obzvlášť umělecky. Buďte kreativní!

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Peníze by dnes mohly být zdrojem starostí. Možná budete mít pocit, že jste utratili příliš mnoho, nebo se možná zdrží nějaké finanční prostředky, které jste očekávali. Jedná se o zdržení, nikoli o trvalou situaci (i když to tak může vypadat). Příliš mnoho starostí by vám mohlo zkazit den. Pokud můžete udělat cokoli, co by vám situaci ulehčilo, udělejte to. V opačném případě vydržte.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Příliš mnoho stresu a napětí v posledních dnech může způsobit, že se dostanete do konfliktu s partnerem. I když to v žádném případě neznamená katastrofu, může vám to zkazit den. Možná by bylo nejlepší, kdybyste si na pár minut odskočili sami a nechali ze sebe všechnu negativitu vyprchat, když nikdo nebude nablízku.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Po včerejší noci jste se mohli cítit trochu malátní. Možná budete chtít strávit den v posteli, ale vyhlídka, že necháte úkoly nedokončené, by vás mohla přimět k tomu, abyste přesto pokračovali. To je špatný nápad. Odpočinek je přesně to, co potřebujete.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Plány na setkání se skupinou blízkých přátel mohou být zrušeny kvůli náhlým neočekávaným událostem. To by vás mohlo poněkud sklíčit, Kozorozi, zejména pokud se to týká milostného partnera. Snažte se tím příliš netrápit.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Pravděpodobně budete chtít zůstat doma, obklopeni svými knihami, domácími mazlíčky a rostlinami, přestože víte, že musíte dodržovat schůzky a plnit povinnosti. Váš smysl pro povinnost je obzvláště silný. Uzavřete sami se sebou dohodu, že uděláte jen to nejnutnější, a pak si odpočiňte.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Dočasné odloučení od někoho blízkého vás může přimět k zamyšlení nad hezkými chvílemi, které jste spolu strávili, zejména v posledních několika týdnech. Je pravděpodobné, že si s ním nebo s ní budete povídat po telefonu. Vůči všem kolem sebe cítíte spoustu vřelosti a náklonnosti, ale také trochu smutku, zejména když myslíte na ty, kteří jsou daleko.

Zdroje článku: