Tato znamení zvěrokruhu neví, jak se vzdát, když čelí výzvě

Tato znamení zvěrokruhu neví, jak se vzdát, když čelí výzvě
Přiznat porážku je nesmírně důležité. Projevujeme tím svůj postoj k negativní události a fakt, že dokážeme přijmout prohru. Lidé si nás poté mohou více vážit, protože vědí, že nemyslíme pouze na sebe.

Avšak lidé, kteří se narodili v některém z těchto znamení zvěrokruhu, nikdy nepřijmou prohru v nějaké výzvě, protože nevědí, jak se vzdát, aby neudělali špatný dojem na své okolí. Podívejte se, jestli do tohoto seznamu nepatříte také vy.

Beran (21. března – 19. dubna)

Ať se děje, co se děje, vy musíte vždy vyhrát. Neuspět v nějaké výzvě pro vás nepřipadá v úvahu. Jednak by si z vás okolí mohlo nějaký čas utahovat slovy, že nejste tak dobří, jak o sobě tvrdíte, ale především byste zklamali sami sebe. Důvod, proč přijímáte či dokonce vytváříte výzvy, je jednoduchý. Potřebujete si dokázat, že jste dostatečně silní ve všech oblastech vašeho života. Pokud byste prohráli, zklamali byste sami sebe. Pokud se tudíž při plnění výzvy jakéhokoliv charakteru objeví problém, který vám naznačí, že tuto výzvu úspěšně nedokončíte, nevíte, jak se vzdát. 

Lev (23. července – 22. srpna)

To, co si o vás vaše okolí myslí, je pro vás nejpřednější. Hýčkáte si své ego a nepřipustíte nic, co by vám to ego mohlo ohrozit. Zpravidla proto se nepouštíte do vytváření výzev, které by pro vás nemusely skončit dobře, na druhou stranu pokud výzvu vymyslí někdo jiný, může si být jist, že vy tu výzvu přijmete. Vydáte ze sebe opravdové maximum, abyste nezklamali své okolí, a tudíž i sebe. Váš strach nemá u vás místo a jste ten poslední, kdo se vzdá.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Jste velice pracovitý člověk a musíte si neustále dokazovat, že vaše píle přesahuje snahu všech ostatních. Vaše výzvy, které si sami vytváříte, tudíž budou souviset s pracovním životem. A pokud podnikáte, vytváříte si jednu výzvu za druhou. Vaše pracovitost vám nikdy nebude stačit, musíte si vytvářet další a další nároky. A pokud se máte vzdát, nevíte, jak toho dosáhnout.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud se vzdáte, zklamete sami sebe. To nemůžete dopustit. Z tohoto důvodu se nikdy nevzdáváte. Pokud se vzdáte, budete žít v přesvědčení, že jste neudělali maximum pro zdárné dokončení výzvy.

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud zpozvolna dospějete k závěru, že nemáte na dokončení výzvy, začnete být podráždění a vzteklí, ale ani vás nenapadne se vzdát a uznat svou prohru. Budete tvrdě pokračovat, ale vzhledem k vaší podrážděnosti se vám bude dařit čím dál tím méně. To vám však nezabrání pokračovat v plnění výzvy. Nevíte, jak se vzdát, protože prohrát pro vás nepřichází v úvahu.

Panna (23. srpna – 22. září)

Pokud čelíte výzvě, ani vás nenapadne se vzdát, protože se považujete za perfektního člověka, který před ničím neustoupí. Jste velmi vytrvalí a víte, že jednou vyhrát musíte. Zaměříte se na zdárné dokončení výzvy a uděláte vše pro to, abyste dosáhli úspěchu. Nic, než výzva pro vás v daný moment neexistuje.

Zdroj článku: