Znamení zvěrokruhu, která jsou nejčastěji nejhorší nepřátelé

Znamení zvěrokruhu, která jsou nejčastěji nejhorší nepřátelé
Téměř každý má nějaké nepřátele. Ačkoliv to není to, čím bychom se chlubili každý den a komukoliv, nepřátelé mezi námi jsou a budou, poněvadž každý člověk (a dokonce i každý živý tvor) tento svět vnímá odlišně.

Někomu stačí ke štěstí málo, někomu nestačí ani hodně. To je nejlepší způsob, jak vznikají nepřátelé. Ale jaká znamení jsou ti úplně nejhorší nepřátelé, pokud je naštvete? Zde je seznam znamení, která vám způsobí peklo na Zemi, pokud je naštvete.

Býk (20. dubna – 20. května)

Nevypořádáte se se svým vztekem. Pouze ho ukládáte do své paměti a necháváte si ho na později. Pokud však pohár vašeho vzteku přeteče, vybijete si veškerý svůj vztek na člověku, který vás v daný moment naštval. A je úplně jedno, jestli za většinu může, nebo ne. Nejhorší však je, že nikdy otevřeně nepřiznáte, že jste něčí nepřítel, a může to být znát, v jakém měřítku ostatní myslí. A nedělá vám problém pozvat člověka, kterého nemáte rádi, mezi své přátele, jen abyste ho ztrapnili.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se někdo stane vaším nepřítelem, může se připravit na obviňování z vaší strany. Jdete na to ne činy, ale slovy, která někdy zraní daleko více než činy. Pokud jste něčí nepřítel, snažíte se o usmíření, možná s daným člověkem někam vyrazíte. V očích dotyčného to vypadá, že nepřátelství skončilo. To se ale bude za pár dní divit, až potká své známé a ti mu vyzradí, co o něm šíříte za informace, které se ani nemusejí zakládat na pravdě. Pokud máte společné přátele, získáte si je neférovým jednáním na svou stranu. Pokud by vám to dotyčný člověk vytknul, budete ho urážet, poté se omluvíte, ale po chvíli ho opět budete urážet. Na druhou stranu se zajímáte pouze o jednoho nepřítele, takže jakmile si znepřátelíte někoho jiného, na svou původní oběť zapomenete.

Pokud by Vám to dotyčný člověk vytknul, budete ho urážet, Zdroj: Syda Productions / Shutterstock

Štír (24. října – 21. listopadu)

To nejhorší, co dokážete svému nepříteli udělat, je mlčet a vyčkávat. Vaši nepřátelé se Vás bojí. Vědí, že něco přijde, že jim něco zaručeně provedete, ale nevědí kdy. A pokud se se svým nepřítelem setkáte tváří v tvář, jakýkoliv, byť jen nepatrný, pohyb berete jako cílenou provokaci. Svému nepříteli dáte jasně najevo, že je to váš nepřítel, a je úplně jedno, kolik lidí to vidí nebo slyší. Jste zaslepeni svou nenávistí a nevšímáte si svého okolí. A pokud vás někdo štve dostatečně dlouho, začnete mu dělat naschvály, abyste mu přihoršili u jeho přátel.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste citliví a snadno se zraníte, a tak není divu, že patříte k těm nejhorším nepřátelům. S největší pravděpodobností máte spoustu nepřátel, protože vám mnoho lidí nerozumí. Jakmile si z vás někdo udělá legraci nebo vás nepozve na víkend v přírodě, problém je na světě. A pokud zjistíte, že si váš nepřítel dokonce stěžoval svým přátelům, pouze si přihorší. Aby se vše urovnalo, dotyčný musí mlčet a čekat, až se veškerý váš vztek vytratí.

Zdroj článku: