Horoskop na Škaredou středu. Lvi tento den prožijí v poklidu, býci budou hýřit originalitou

Horoskop na Škaredou středu. Lvi tento den prožijí v poklidu, býci budou hýřit originalitou
Bude středa 13. 4. 2022 opravdu škaredá, nebo budete mít štěstí a potkáte lásku? Pokud toužíte znát odpověď, přečtěte si náš horoskop na tento den. Najdete v něm všechny odpovědi na své otázky.

Beran

Beranům tento den přinese spoustu síly na zvládání svých životních starostí. Budete mít opravdu hodně síly, a to jak v ohledu zvládání těžkých úkolů, tak i v ohledu sebeovládání. Jako berani máte totiž často říkat věci dříve, než si je řádně promyslíte. V tyto dny také navážete dobrý vztah se svým otcem, se kterým jste se již dlouho neviděli a vaše vztahy nebyly v poslední době zrovna nejlepší.

Vodnář

Vodnáři na tom budou hodně podobně jako berani. Tento den budou prožívat a pociťovat spoustu životní síly a chuti k životu. Budou rozhodní a budou se ke svým problémům stavět čelem. S rodinnými příslušníky se také budete snažit vycházet tak, abyste před Velikonocemi nezpůsobovali zbytečné problémy.

Panna

Lidé ve znamení panny budou tento den zakládat své rozhodování zvláště na pocitech. Budete prožívat silné a vášnivé pocity, které vás budou provázet i v následujících dnech. Dávejte si ale pozor, zvláště ženy, na problémy z oblasti ženského zdraví. Mohou se u vás objevit nenadálé problémy. Proto byste měli zajít raději na preventivní prohlídku za vaším lékařem, aby vás prohlédl a zjistil, jestli jste opravdu v pořádku.

Ryby

Ryby budou mít problémy v domácnosti, a to především s rodinnými příslušníky, ale i celkově. Může se vám třeba rozbít nějaký spotřebič a vy tak budete mít nenadálé výdaje. Své rozhodnutí budete také velmi zakládat na pocitech, ale ne vždy se vám to musí vyplatit, tak buďte opatrní na to, komu se svěřujete.

Býk

V tento den budete hýřit originalitou, a tak budete mít opravdové ambice ve svém životě něco změnit a něco dokázat. Budete opravdu nápadití, a tak byste se měli právě 13. dubna zamyslet nad věcmi, na které již dlouho hledáte odpověď, ale nemůžete se rozhodnout.

Štíři

Lidé narozeni ve znamení štíra budou mít šťastnou ruku při výběru. Pokud tedy odkládáte rozhodování, věřte, že toto je ideální den, kdy byste už měli své rozhodnutí dokončit.

Střelci

Jako střelci jdete do všeho po hlavě, a proto je hodně pravděpodobné, že se najednou rozhodnete, sbalíte si věci a vyrazíte na dlouho odkládanou dovolenou přes velikonoční svátky. Tento den budete plni opravdu spontánních rozhodnutí, takže se vůbec nebojte, když budete mít šílené nápady.

Blíženci

Tento den se budete těšit opravdu dobrému zdraví. Spousta z vás bude v pokušení vynechat důležitou schůzku/oslavu. Pokud to ale uděláte, musíte si uvědomit, že z toho budou pro vás plynout následky.

Rak

Tento den dobře využijete své peníze, které jste si dlouho šetřili. Těm, kteří se vydávají na dlouhou cestu nebo dovolenou, se moc dařit nebude. Připravte se na problémy, které vás cestou jistě potkají.

Lev

Tento den byste měli prožít opravdu v poklidu. Právě v tento den je pro vás dobrý den, kdy koupit nemovitost. Ti, kteří jsou zadaní, budou tento den s největší pravděpodobností čekat na svého partnera, on ale schůzku zruší nebo vůbec nedorazí.

Váhy

Tento den je pro vás skvělý na dělání velkých finančních rozhodnutí. Váš vstřícný přístup k ostatním bude konečně ostatními oceněn a vy získáte jistou výhodu, která vám v životě pomůže. Tento den je také skvělý pro plánování letní dovolené.

Kozoroh

V sociálním životě se vám dočká uznání. Pokud vás trápí nějaké onemocnění, tento den vás čeká alespoň malá úleva od vaší bolesti. Pokud zrovna stavíte dům, tento den uděláte velký pokrok a přiblížíte se o kus dál k dokončení stavby.

Zdroje článku: