Velký horoskop lásky na duben. Blížence čeká vzrušující měsíc, Býci touží po změně

Velký horoskop lásky na duben. Blížence čeká vzrušující měsíc, Býci touží po změně
Chtěli byste vědět, jestli v dubnu už konečně najdete toho správného partnera nebo že se se svým současným partnerem konečně usmíříte? Třeba vám následující řádky napoví.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V dubnu budete spontánní a vzrušující. Budete hýřit romantickými gesty. Rozmyslet byste si měli ukvapené závěry, které budete činit v souvislosti s vašimi vztahy. Duben nebude vhodnou dobou pro začátek ani konec dlouhodobých vztahů, nechte vaše rozhodnutí ještě chvíli zrát.

Ryby (19. února – 20. března)

Vy jste mnohdy označováni jako snílci. Právě proto se vám může v brzké době stát, že vám uniká něco krásného, co se děje ve vaší realitě. Možná jen krátký flirt nebo třeba více pozornosti od vašeho současného partnera. Nechte se hýčkat těmito krásnými pocity.

Beran (21. března – 19. dubna)

Duben pro vás bude obdobím, kdy budete hýřit energií, těšit se z nových seznámení a odvážíte se ke komunikaci o důležitých tématech. Jejich řešení vám pomůže vrátit do vašich vztahů harmonii a důvěru.

Býk (20. dubna – 20. května)

Ve svém životě toužíte po změně. Právě duben je u vás změnám nakloněn a dá vám potřebný „drive“. Pokud pokukujete po někom ve vašem okolí, kdo se vám líbí, právě v dubnu drapněte první příležitost za pačesy a svůj vyhlédnutý protějšek oslovte. S vaším stálým partnerem prožijete chvíle plné něžností.

Blíženci (21. května – 20. června)

Čeká vás vzrušující měsíc. Pravděpodobně už cítíte jaro „v kostech“ a těšíte se na nové známosti. Nedělejte ale ukvapené závěry a nespěchejte, alespoň co se týče milostných vztahů. Tento měsíc odložte nepříliš důležité partnerské konflikty na jiné období. Momentálně vám komunikační planeta není nakloněna. 

Rak (21. června – 22. července)  

Pocity bezpečí a blízkost druhého člověka je přesně to, co od vztahu očekáváte a z čeho čerpáte energii. Duben pro vás bude výstupem z komfortní zóny. Necháte vaše srdce překonat ochranné bariéry a přiznáte pocity, které nebudou ostatním příjemné. Důležité je o nich mluvit a neskrývat je v sobě.

Lev (23. července - 22. srpna)

Říká se, že naše myšlenky se stávají naší realitou. V dubnu to bude platit dvojnásob a zejména v oblasti kolem lásky. Čím více k sobě budete lásku přitahovat, tím více se vám jí dostane. Můžete se těšit, protože vaše představy se splní, a to ať už hledáte nového partnera nebo svůj vztah potřebujete utužit.

Panna (23. srpna – 22. září)

Láska v měsíci dubnu se u vás bude projevovat možná trošku jinak, než byste čekali. Bude vám přát štěstí a máte velkou šanci, že se zamilujete. Tentokrát však ne do člověka, ale do nového nápadu, nového životního stylu nebo kreativního projektu.

Váhy (23. září – 22. října)

Duben pro vás bude přímo úžasným měsícem. Hvězdy jsou přímo nakloněny vašemu partnerství a intimitě. Využijte tohoto času k tomu, abyste své vztahy prohloubili. Chybět vám nebude ani odvaha, která dopomůže k tomu, aby váš partnerský vztah byl ještě vášnivější než dosud.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Váš duben bude ve znamení dobrodružství, a proto vymyslete něco vzrušujícího, co můžete podniknout se svým protějškem. Možná i postačí, pokud za něj převezmete nějakou práci a uvolníte tak nějaký čas vyhrazený jen pro vás dva. Zkuste vymyslet způsoby, jak projevit lásku i jinými způsoby – jděte na místa, na která byste jindy nešli.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Duben pro vás bude měsícem lásky k celému vašemu životu. Budete si připadat, že žijete v dokonalém pocitu radosti. Právě protože vy se budete cítit velmi dobře, budou vás partneři zbožňovat a budou chtít být ve vaší přítomnosti.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Měsíc duben pro vás bude obdobím komunikace. Mluvte se svými milovanými o svých nápadech, snech, ale i starostech, svých nadějích i plánech. Čím více se podělíte o svou nejpravdivější podstatu, tím pravděpodobněji si vytvoříte společně silné pouto.

 

Zdroje: