Velký horoskop na letošní měsíc duben. Pro Váhy nastává měsíc lásky, Štíři budou řešit především práci

Velký horoskop na letošní měsíc duben. Pro Váhy nastává měsíc lásky, Štíři budou řešit především práci
Taky je pro vás vždy nový měsíc znamením toho, že může být začátkem i něčeho nového? Jste napnutí, co se stane? Možná vám následující řádky trošku napoví.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete se lehce dostávat do konfrontace se svým okolím, protože budete mít potřebu sdělit všem, co si doopravdy myslíte. To se ne všem musí líbit, a proto se snažte alespoň o možnost vzájemné komunikace.

Ryby (19. února – 20. března)

Přijde k vám informace z oblasti vašich finančních zdrojů. I když nebude tato zpráva příliš pozitivní, neváhejte se obrátit o radu na vaše blízké. Možná budete uvažovat o budoucnosti vaší práce, která vám nepřináší takové ohodnocení, jaké byste si představovali.

Beran (21. března – 19. dubna)

Možná cítíte, že těch novinek, které se za poslední dobu udály, už bylo dost. I proto uvítáte, že během dubna se váš život vrátí do starých kolejí a jediným vaším úkolem pro tento měsíc bude zejména projevovat lásku všem okolo a především sobě za to, co jste poslední dobou zvládli.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento měsíc je sebereflexe a porozumění svému já tématem číslo jedna. Je to vhodné období na to, abyste si uvědomili, jak se cítíte na místě, ve kterém se v životě nacházíte. Nacházet v sobě odpovědi pro vás bude nyní jednodušší než jindy.

Blíženci (21. května – 20. června)

Duben pro vás možná bude ve znamení zmatku, nedorozumění a možná nějakých problémů s autem. Zároveň bude měsícem introspekce a znovuobjevování. Zjistíte, se kterými osobami vaše srdce vždy pookřeje.

Rak (21. června – 22. července)

Tento měsíc se budete zabývat penězi, zkoumat svůj rozpočet. Odhalíte svůj skrytý talent a odpovědi budete nacházet ve spojení s vlastní duchovní energií. Pokud věříte na věci mezi nebem a zemí, pak možná kolem sebe ucítíte cizí energie, které vás přišly podpořit.

Lev (23. července - 22. srpna)

Duben pro vás bude znamenat období komunikace s vaším okolím. Možná proběhnou nějaké ostřejší hádky, ale dopomohou vám k tomu, aby se konečně vyřešila témata, která vám už tak dlouho dělají starosti.

Panna (23. srpna – 22. září)

Duben pro vás možná nebude jeden z těch nejlepších měsíců, ale za to bude měsícem hledání rovnováhy ve vašem životě. Bude vás to stát nějaké úsilí, možná i důraznější výměnu názorů s lidmi okolo vás, ale o to budete mít v životě jasněji.                

Váhy (23. září – 22. října)

Nastává pro vás období lásky. Znovu naleznete harmonii ve svých vztazích a víc než kdy jindy budete chtít dělat kompromisy.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Čekají vás týdny, kdy budete řešit především svoji práci. Už vás nebaví nedostatek komunikace ze strany vašich spolupracovníků a chcete konečně vyřešit vzájemné problémy. Doma vám může připadat tzv. dusno, které vám vadí. Právě teď je potřeba, abyste překonali svou nechuť k vzájemné komunikaci a vyřešili staré křivdy.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Pro vás bude duben obdobím společenských aktivit s dobrými přáteli, spoustou zábavy a také nečekaných novinek. V práci se vám bude dařit dobře a možná přijde i finanční odměna. Pokud uvažujete o změně bydliště, třeba je právě duben pro tuto změnu jako stvořený.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Pravděpodobně budete chtít řešit chod domácnosti, to, jaké povinnosti doma máte, případně si budete chtít uspořádat finance, které vám poslední dobou dělaly starosti. Věřte, že i malé změny nám mnohdy pomohou k tomu, aby pro nás byl život smysluplnější.

 

Zdroje: