Horoskop na Velký pátek. Na Ryby dolehne stres, Vodnáři budou mít domácí pohodu

Horoskop na Velký pátek. Na Ryby dolehne stres, Vodnáři budou mít domácí pohodu
Velikonoční svátky právě začínají a s nimi příval nové energie a veselení. A co přinese Velký pátek zrovna vám? Budete v jednom kole, anebo si užijete rodinné pohody? A na co byste rozhodně neměli zapomenout v tento sváteční den, to si přečtěte v tomto speciálním horoskopu!

Beran 21. 3. 20. 4. 

Se začátkem Velikonoc najednou ožijete! Místo toho, abyste si dnes odpočinuli, budete se chtít pustit do velkých příprav. Jaro pro vás znamená velké znovuzrození. A s tím je spojený i kompletní úklid a přípravy na Velikonoční pondělí.

Býk 21. 4. – 21. 5. 

Nenecháte si ujít přípravy na vaše tolik oblíbené sváteční dny. Máte pocit, že se vám během Velkého pátku nedaří ve všem tak, jak byste chtěli, ale to vás neodradí od rodinných radovánek a večerní pohody. Dělejte jenom věci, které vás baví a nenechte se ničím jiným stresovat!

Blíženci 22. 5.  21. 6.  

Začínající svátky jsou pro vás jako stvořené pro setkávání se s lidmi! Možná, že jste dosud neměli na své blízké mnoho času. Právě teď to budete chtít napravit. Užijte si skvělé společnosti vašich přátel a příbuzných a veškeré starosti hoďte za hlavu.

Rak 22. 6.  22. 7. 

Nezapomeňte na dodržování tradic a přichystejte se na Velikonoční pondělí ve velkém! Velký pátek je pro vás ideální pro pohodové činnosti, jako je pečení nebo vyrábění dekorací. Jste přeci skvělé hospodyňky, tak se na Velikonoce nenechte zahanbit!

Lev 23. 7. – 22. 8. 

Setkávání se s přáteli a příbuznými si šetříte na Velikonoční pondělí. Do té doby si chcete dopřát odpočinku a trochu zaslouženého relaxu. Nemáte v plánu přehánět to s přípravami a radši si dnes dopřejete večerní sklenku vína s partnerem či přáteli.

Panna 23. 8.  22. 9.

Nezanedbáte žádnou přípravu na důležité rodinné sešlosti. Výjimkou nejsou ani Velikonoce, na něž chcete mít vše pečlivě připravené a dokonalé. S výzdobou jste pravděpodobně už dávno začali a pokud ne, právě dnes je ten nejvyšší čas! 

Váhy 23. 9.  23. 10. 

Letos si velikonoční svátky chcete užít v plné parádě! Možná nejste věřící a Velikonoce pro vás nejsou až tak důležité, ale rádi si přichystáte krásnou výzdobu a upečete něco dobrého. Také počítáte s koledníky, a tak je dnešní den stvořený pro barvení kraslic.

Štír 24. 10.  22. 11. 

Velikonoce se rychle blíží a vy jste se dosud vůbec nezastavili. Výjimkou nebude ani Velký pátek, kdy nebudete vědět, co dřív. O víkendu už ale budete lépe naladěni a budete mít více času a prostoru na velikonoční přípravy.

Střelec 23. 11.  21. 12. 

Sváteční dny vám začínají poněkud chaoticky. Chcete se na poslední chvíli vrhnout na přípravy na Velikonoční pondělí, ale zároveň byste se dnes chtěli věnovat rodině. Nejlepší bude, když si dnes zajedete na výlet do přírody a nebude se stresovat příchodem koledníků.

Kozoroh 22. 12.  20. 1.  

Dnešní volno nepovažujete za sváteční den a Velikonoce neberete příliš vážně. Proto se budete chtít věnovat něčemu, na co jste dosud neměli čas a co vám činí největší radost. Zajděte si do kina nebo divadla, poseďte večer s přáteli nebo vymyslete nějakou zábavu s rodinou.

Vodnář 21. 1.  20. 2. 

Pro dnešní den si chcete udělat domácí pohodu a nepouštět se do ničeho akčního. Je totiž na čase si pořádně odpočinout a věnovat se jenom sobě! Dopřejte si potřebnou chvilku klidu a nenechte se ničím rozházet. Upečte něco dobrého a začněte s odpočinkovou aktivitou – třeba s pletením pomlázky.

Ryby 21. 2.  20. 3. 

Ještě na Velký pátek na vás bude doléhat všední hon a stres. Zkuste se naladit na sváteční dny a dopřát si trochu oddechu. S příchodem Velikonoc nechte nervy za dveřmi a užijte si příjemné pohody se svými nejbližšími. Bujaré přípravy by vás mohly dostat do toho nejlepšího rozpoložení.

Zdroje článku: