Největší problém vašeho znamení zvěrokruhu a jak ho vyřešit

Největší problém vašeho znamení zvěrokruhu a jak ho vyřešit
Nikdo není dokonalý, každý má své mouchy. To je známá věc a svými činy jsme toho mnohdy důkazem. Víte však, jaký je váš největší problém v chování? V tomto článku se dozvíte největší problém vašeho znamení a zjistíte, jak ho vyřešit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš největší problém spočívá ve vaší aroganci a agresi. Pokud se vám něco nedaří, propadáte těmto problémovým vlastnostem. Najděte si něco, co vás dokáže uklidnit. Ať se již bude jednat o meditaci, hudbu, dobrou vzpomínku či antistresovou hračku, jistě vám to pomůže stát se lepším člověkem.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tvrdohlavost je vlastnost, která způsobuje váš zásadní problém. Jakmile si myslíte, že celý svět se otočil proti vám, stanete se zaseklými ve vlastních myšlenkách. Měli byste si vzít názory ostatních k srdci – možná to nemyslí špatně a snaží se vám pouze pomoci.

Blíženci (21. května – 21. června)

Váš zásadní problém je vaše nerozhodnost. Konečně se rozhodněte pro jednu nebo druhou možnost, svou nerozhodností si nijak nepomůžete a budete se trápit do konce svého života, že jste něco mohli udělat jinak.

Rak (22. června – 22. července)

Lžete. A lžete často. To nemůžete popřít. Jakmile se vyskytne nějaký problém, budete lhát, abyste ochránili své blízké a přátele. Někdy si za to však mohou vaši přátelé a rodina sami, a proto by nebylo od věci nechat věcem volný průběh. Možná se poté poučí a těch problémů k řešení budete mít mnohem méně.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš největší problém spočívá v přílišném vychloubání. Chlubíte se vším, co se vám zrovna přihodí a dá se tím chlubit. Neuvědomujete si, že některé lidi prostě nezajímá, co jste si koupili nebo co se vám povedlo. Zkuste se chlubit trochu méně, a pokud cítíte nesnesitelnou touhu se chlubit, dejte prostor i jiným.

Panna (23. srpna – 22. září)

Často soudíte lidi ještě předtím, než je poznáte. Někdy je vhodnější si s daným člověkem popovídat a až poté si o něm udělat obrázek. Zkuste to také.

Váhy (23. září – 23. října)

Jste pasivně agresivní. Pokud se vám něco nedaří, kopete kolem sebe slovy. Máte pocit, že vás nikdo nemá rád. Ale to je špatně. Určitě se najde nějaký člověk, který Vás má rád. Pokud si to nemyslíte, zkuste si pořídit domácí zvíře, pokud můžete.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Jste příliš sobečtí a všechno musí být po vašem. Pokud něco není po vašem, je to špatně. To je špatný úsudek. Zkuste zjistit, co Vašim blízkým udělá radost, a udělejte si na ně čas. Poté vás budou mít mnohem raději.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Příliš se izolujete od ostatních. Bylo by nádherné, kdyby vás všichni nechali volně cestovat a neměli o vás strach, že? Takto to bohužel nefunguje. Vaši blízcí o vás strach mít budou. Pokud máte touhu nebýt doma, častěji se ozvěte svým nejbližším, aby věděli, že všechno je v naprostém pořádku.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš největší problém je potlačování emocí. Pokud jste naštvaní nebo smutní, neprojevujete to. To je celkem problém, protože to povede k vašemu smutku, jelikož ostatní nepoznají, kdy je pro vás něco urážka nebo výsměch. Komunikujte více se svým okolí o vašich pocitech.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste manipulátor. Často manipulujete s emocemi lidí, a to je váš problém. Lidé skáčou, jak vy pískáte, což není úplně dobře. Nechte lidem více svobodné vůle.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše citlivost je to, co nejvíce ničí vaše přátelství a vztahy. Měli byste se méně projevovat úzkostlivě, lidé se totiž necítí dobře, pokud cítí svůj podíl viny na vaší situaci.

 

Zdroj:

Zdroj článku:
  • www.yourtango.com