Horoskop na Květnou neděli. Panny čeká setkání s přáteli, Štíři, co dnes začnete, bude pravděpodobně úspěšné

Horoskop na Květnou neděli. Panny čeká setkání s přáteli, Štíři, co dnes začnete, bude pravděpodobně úspěšné
Snad jedním z nejdůležitějších dnů Velikonoc je Květná neděle. Přestože je neděle charakterizována jako den klidu, je možné, že vám přinese nevídané události. Přinášíme vám horoskop na tento den, abyste mohli být na vše připraveni.

Beran (21.03.-20.04.)

Pokud jste přemýšleli o koupi nebo prodeji domu, je pro to vhodná doba. Všechna znamení naznačují, že vaše trpělivost pravděpodobně přinese ovoce, takže alespoň jeden z vašich dlouhodobých cílů by měl právě nyní přinést úspěch. Také pokud jste uvažovali o tom, že do svého domu investujete nějaké peníze, například do přestavby nebo přístavby, začněte plánovat již dnes.

Býk (21.04.-21.05.)

Když dnes s kolegy proberete své nápady, může to vést k plánování společenských akcí a ke spojení důležitých lidí, aby se zajistila spolupráce na ambiciózních projektech. Možná se zúčastníte řady schůzek nebo strávíte hodně času telefonováním. Vaše mysl je dnes obzvláště obchodně zaměřená, takže budete pracovat velmi efektivně. Nezapomínejte však na zdvořilosti.

Blíženci (22.05.-21.06.)

Hodně papírování, které se možná týká smluv, by mohlo vést k finančnímu zisku v zaměstnání. Svému zaměstnavateli byste mohli vydělat nebo ušetřit nějaké peníze, což by se mohlo ukázat jako důležité. Očekávejte od nadřízených nějaké uznání nebo ocenění vašeho úsilí, což by mohlo vést k povýšení nebo možnému zvýšení platu.

Rak (22.06.-22.07.)

Dnes možná budete chtít uplatnit svůj vrozený smysl pro podnikání, abyste dosáhli úspěchu ve svém vlastním projektu. To je dobrý nápad, protože všechna znamení naznačují, že cokoli dnes začnete, ať už pro svého zaměstnavatele, nebo pro sebe, může vést k úspěchu.

Lev (23.07.-23.08.)

Nové objevy, které vás zaujmou, by vás mohly přimět strávit většinu dne zavřenými doma a učit se, co nejvíc to jde. Vše nasvědčuje tomu, že se vám nebude chtít dělat nic jiného, ale je důležité nezapomínat na přestávky a trochu pohybu během dne. Pohyb těla a protřepání křečí ve svalech může rozhýbat i vaši mysl.

Panna (24.08.-23.09.)

Možná máte v plánu setkání s přáteli a pravděpodobně se na něj těšíte. Nicméně, do cesty by se vám mohly postavit průtahy, i když se jimi pravděpodobně nenecháte zastavit. Vaše soustředěnost i vytrvalost jsou vyšší než obvykle, takže není pravděpodobné, že byste vzdali cokoli, co dnes začnete.

Váhy (24.09.-23.10.)

Váhy, zdá se, že se vám tvrdá práce v zaměstnání konečně vyplácí, protože všechna znamení naznačují, že se blíží zvýšení platu, povýšení nebo jiná forma povýšení. Vaše ctižádost a soustředěnost vedly a nadále povedou k významným úspěchům, které pravděpodobně neuniknou pozornosti těch, kdo jsou v hierarchii nad vámi.

Štír (24.10.-22.11.)

Dnes vás může oslovit studium o samotě. Zaujal vás nějaký nový zájem, a tak se možná rozhodnete, že se o něm budete učit doma nebo v knihovně. Vaše soustředění je vysoké, stejně jako vaše vytrvalost, takže vše, co dnes začnete, bude pravděpodobně úspěšné.

Střelec (23.11.- 21.12.)

Vzpomínky, které se vám dnes vybaví, mohou vyvolat touhu navázat kontakt se starými přáteli, Střelci, nebo s příbuznými, které jste dlouho neviděli. Některé z těchto vzpomínek by mohly být hořkosladké a znovu by mohly vyvolat bolest prožitou v minulosti. Neulpívejte na těchto dávných křivdách. Zpracujte si je v mysli a pak je nechte odejít.

Kozoroh (22.12.-20.01)

Společenské události zaměřené na obchod by vám dnes mohly zabrat hodně času. Můžete je buď plánovat, nebo se jich účastnit. V druhém případě by se však mohlo jednat o více než jednu. V této době se cítíte obzvláště společenští, takže byste měli udělat dobrý dojem a možná i získat několik nových přátel.

Vodnář (21.01.-19.02.)

Váš vrozený šarm a dobré způsoby vám přinesly dobré vztahy s kolegy i nadřízenými a dnes možná zjistíte, že vám to dobře slouží, Vodnáři. Autority vám mohou připadat trochu zastrašující, ale držte se svého sebevědomí. Tvrdá práce a obětavost vám také přinesly jisté firemní uznání.

Ryby (20.02-20.03)

Dnes můžete myslet na práci na svých vlastních projektech, Ryby. Mohou se týkat nějakého druhu studia nebo umění. Je možné, že budete uvažovat o inovativních způsobech, jak si přivydělat peníze. Všechna znamení naznačují, že jakýkoli podnik, který dnes začnete nebo v něm budete pokračovat, bude pravděpodobně úspěšný, a tak se do něj pusťte.

 

Zdroje: