Znamení zvěrokruhu, pro která si duben připravil potíže a těžké životní zkoušky

Znamení zvěrokruhu, pro která si duben připravil potíže a těžké životní zkoušky
Necítíte se zrovna ve své kůži a zajímalo by vás, na co se v dubnu připravit? Pojďte se s námi podívat na to, která znamení budou v dubnu procházet nejhoršími životními zkouškami.

Beran

V dubnu pro vás bude zvlášť těžké vypořádat se s problémy. Budete totiž velmi výbušní. Buďte na sebe také opatrnější. Budete totiž cítit nutkání jít za své hranice, nemusí se vám to však vyplatit. Přes vaše vysoké sebevědomí možná zjistíte, že své síly často přeceňujete. V pracovním kolektivu to také nebudete mít zrovna jednoduché. Kvůli vaší tvrdohlavosti se můžete dostat do sporů v kolektivu i s nadřízeným, a proto si dávejte pozor na to, co říkáte lidem v práci. Ne vždy se vám to totiž musí vyplatit.

Další problém se bude týkat podepisování smluv a uzavírání obchodních dohod. Pokud tyto věci není nutné řešit v dubnu, určitě s tím chvíli počkejte. Následky špatného rozhodnutí v tomto směru by vás totiž mohly stát opravdu hodně námahy a možná i finančních prostředků.

Býci

Pokud jste čekali v tomto měsíci na velkou lásku, asi ji budete muset na chvíli odložit. V tomto měsíci to totiž opravdu nevypadá na nějaké velké poblouznění. Ve vašem soukromém životě také uděláte velikou očistu a vyřadíte ze svého života ty, kteří vám jen ubírají na optimismu a na pozitivním přístupu k životu.

Ve vaší práci se připravte na opravdu spoustu povinností, které vás budou zahlcovat tak, že to bude až negativně ovlivňovat váš osobní život. Může vás také potkat výpověď z vaší práce, protože s vámi šéf nebude spokojený. Nebudete totiž své pracovní povinnosti plnit tak, jak by si přál.

Počítejte také s různými výdaji navíc, které přijdou zřejmě v tu nejméně vhodnou dobu. Začněte proto už teď dávat nějaké ty peníze stranou, aby vás to později nepřekvapilo nepřipravené.

Budete mít také nutkání udělat ve svém životě nějakou změnu či důležité rozhodnutí. Vypadá to však, že tyto velké změny nedopadnou dobře, a tak budete muset začít budovat vše znovu.

Blíženci

Ve vztazích budete velmi vybíraví, a proto ne každý bude podle vašeho gusta. Budete mít opravdu těžké období, kdy se vám moc partnerů zamlouvat nebude. A pokud s někým zrovna randíte, tak je opravdu velká pravděpodobnost, že si začnete všímat jeho chyb a brzy vás tento člověk omrzí.

V práci budete také hodně zaskočení, zvláště ze strany vašeho nadřízeného. Delší dobu jste totiž pracovali na přípravách k projektu, který nakonec získá váš spolupracovník a vy se budete cítit nepotřební a méněcenní.

Dávejte si také pozor na finance, se kterými zažijete také poměrně těžké časy. Raději proto s penězi nehazardujte, protože by to pro vás nemuselo dopadnout dobře. Vyhýbejte se taky zdánlivě výhodným nákupům. I když vám to minulé měsíce mohlo vycházet skvěle a vždy jste našli to, co jste potřebovali, tento měsíc se toto vaše štěstí může změnit v neštěstí. Můžete totiž přehlédnout nějaký detail, který z na první pohled výhodného nákupu může udělat opravdu nákup, který vás bude stát jen spoustu peněz, ale užitek z něj mít nebudete.

Dbejte také na své zdraví. Budete mít totiž sklony k nemocím. Dbejte proto na své bezpečí a posilujte svoji imunitu zdravou stravou, pravidelným pohybem a vitamíny.

Připravte se také na dlouho ignorované problémy v rodině. Najednou se totiž všechny vynoří a vy nebudete vědět, který začít řešit dříve. Dávejte si také pozor na to, co vypouštíte z úst. Spoustu problémů by to mohlo ještě zhoršit.

 

Zdroje: