Zajímá vás, jak se bude dařit vašemu znamení zvěrokruhu na Zelený čtvrtek?

Zajímá vás, jak se bude dařit vašemu znamení zvěrokruhu na Zelený čtvrtek?
Přinášíme vám horoskop na tento sváteční den, který snad strávíte v úzkém kruhu svých blízkých.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dnes se vám může zdát, že máte hlavu v oblacích. Pravdou je, že máte na mysli spoustu důležitých věcí. Ostatní se mohou cítit uraženi nebo dokonce pobaveni vaším odstupem. Snažte se tím příliš netrápit. Než se začnete starat o reakce ostatních, musíte se postarat o vyřešení těch problémů, nad kterými jste přežívali.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Možná máte pocit, že vám v poslední době peníze z bankovního účtu odtékají až příliš rychle, což vás může znepokojovat. Možná máte pocit, že jste utratili příliš mnoho za výzdobu svého domova nebo za pohoštění rodiny a přátel.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnešní den pro vás bude příznivý, Blíženci. Měli byste se cítit šťastní, vzrušení, nadšení a optimističtí ohledně budoucnosti. Vztahy s rodinou, přáteli a sousedy budou pravděpodobně vřelé a přívětivé. Dnešek by mohl zahrnovat spoustu času stráveného telefonováním nebo vyřizováním záležitostí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Příliv humanitárního ducha a touha udělat něco skutečně dobrého vás možná přiměje k tomu, abyste se porozhlédli po různých charitativních organizacích a našli ty, kterým byste chtěli pomoci. Na váš vkus však mohou peníze plynout na jiné účely až příliš rychle.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Spolu s někým, kdo je pro vás důležitý, byste dnes mohli být velmi zaneprázdněni snahou najít si na sebe čas. Později, až budete konečně sami, by vám mohl nepřetržitě zvonit telefon, což by ještě více narušilo váš společný čas. Nebojte se ho vypnout!

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Dnes se můžete setkat s partou lidí z jiného města, které jste nikdy předtím neviděli. Pravděpodobně to pro vás bude vzrušující a podnětné, ale také byste se mohli cítit trochu rozladěně. Možná také nebudete zrovna nejvíc společenští. Tento den by mohlo být lepší naslouchat, než se snažit mluvit.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Myslíte na cestování a dobrodružství. Možná sníte o tom, že poletíte na exotická místa a budete dělat neobvyklé věci, jako je prohlídka starobylých památek v Indii nebo safari v Keni. Takové sny jsou možné, Váhy, a tak byste se na ně mohli podívat.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dnes pro vás nemusí být snadné někoho přesvědčit. Bez ohledu na to, jak hluboká je vaše myšlenka nebo jak přesvědčivé je vaše vysvětlení, druhý člověk prostě ještě není připraven jí uvěřit. Nebuďte dotěrní. Možná se na to ten člověk potřebuje pár nocí vyspat nebo si prostě potřebuje udělat vlastní průzkum. Buďte trpěliví a věnujte se mezitím jiným věcem!

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Dnes byste mohli myslet na cestu letadlem. Možná plánujete dovolenou s rodinou nebo romantickým partnerem. Mohlo by se stát, že se necháte strhnout vzrušením, které se dnes zdá být hnací emocí. Přátelé by vám mohli nabídnout radu, ale vy nejste v takovém prostoru, abyste ji přijali, protože vaše sebevědomí je vysoké. Očekávejte, že večer strávíte v příjemné společnosti přátel.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Máte toho teď hodně na srdci a ostatní si vaše tiché chování mohou vykládat jako odtažitost. Klidně je nechte, ať si myslí, co chtějí. Musíte si promyslet některé skutečné problémy a učinit rozhodnutí s důležitými důsledky. Jejich rozbouřené peří budete moci uhladit později. Teď se soustřeďte na péči o sebe.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Dnes vám může přijít řada pozvání na společenské akce, přičemž některá budou od lidí, které opravdu dobře neznáte. Neodmítejte je však. Na těchto večírcích byste mohli navázat šťastné kontakty nebo dokonce získat nové přátele. Rádi se pohybujete mezi lidmi, ale dnes vám to může připadat trochu únavné. Vaše srdce patří rodině.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Dnes večer by k vám domů mohla přijít návštěva, možná na nějaké neformální setkání. Možná se nějakým způsobem zapojí i vaši milí přátelé. Během dne budete pravděpodobně velmi zaneprázdněni, možná budete dodělávat nedodělky. Vaše mysl se pravděpodobně pohybuje rychlostí tisíce mil za hodinu, takže se budete muset před spaním uklidnit. Nechcete přijít o spánek.

Zdroje článku: