Velký jarní horoskop pro všech 12 znamení zvěrokruhu

Velký jarní horoskop pro všech 12 znamení zvěrokruhu
Jaro je v rozkvětu a my se nemůžeme dočkat krásných slunečných dnů. Podívejme se, co nám probouzející se jaro přináší. Pro každého má něco. Lvi čeká úspěch, Býci dojdou prozření a Váhám se může zcela změnit život.

Beran

Jaro si pro berany přichystalo spoustu změn. Je možné, že se rozhodnete zcela vzdálit od světa a vyjedete si na výlet někam opravdu daleko. Nejspíš se rozhodnete úplně vzdálit od civilizace. Po návratu z cest se v květnu s přelomovým zatměním rýsuje zbrusu nový podnikatelský záměr. Nebojte se zariskovat.

Býk

Zjevně jste připraveni začít vážně řešit partnerské vztahy (milostné i obchodní) a hvězdy jsou vám v tomto směru nakloněny. V dubnu a květnu vám pomohou prohlédnout, co nebo kdo vás blokuje, takže bude vše již naprosto jasné a vy budete vědět, co dělat.

Blíženci

Blíženci, dávejte si na jaře pozor, abyste správně rozložili své síly a vyhnuli se přetížení. Finanční cíle a sny, které máte, vyžadují soustředění. Taktizujte a zatím si své plány nechte pro sebe. Váš život se v tomto období může odvíjet jinak, než jste čekali, tak vytrvejte a buďte trpěliví.

Rak

Jaro, ostatně jako celý tento rok, bude plný nezapomenutelných okamžiků, nebojte se zkoušet nové věci. V březnu věnujte dostatek pozornosti svému partnerovi, jinak se váš vztah podstatně zkomplikuje. Ve vzduchu je kromě jara cítit změna nanejvýš pozitivní. Na dosah máte skvělou finanční příležitost.

Lev

Lvi, využijte jaro k zamyšlení se sami nad sebou. Zapracujte na své trpělivosti, a to zvláště ze začátku jara. S penězi nyní musíte zacházet konzervativněji. Naslouchejte názorům druhých a vytvořte si plán. S postupujícím jarem jej realizujte. Odvažte se zvážit všechny možné varianty, které se vám otevírají. Úspěch vás nemine.

Panna

Pannám se bude obzvlášť dařit. Váš úspěch ale může být některým jedincům trnem v oku, tak se moc nechlubte. Po finanční stránce buďte ze začátku jara spíše obezřetní. Musíte se chránit před riskantními podniky, abyste se vyhnuli finančním ztrátám. Pokud dostanete nabídku na finančně náročnou cestu, rozhodně ji odmítněte.

Váhy

V období od dubna do května se váš život může zásadně změnit. V březnu a začátkem dubna se držte spíše při zemi, ale s postupujícím jarem se odvažte. Určitě vám prospěje, když si budete dělat plány do budoucna, a při současné planetární energii platí, že čím podrobnější budou, tím lépe. Nebojte se přijímat nové výzvy a prozkoumávat neznámé oblasti. 

Štír

Ve štírech jaro probudí obzvlášť vášnivou a dobrodružnou náladu. Snažte se vyvarovat chyb z nepozornosti. Buďte trpěliví a nerozčilujte se kvůli věcem, které nemáte pod kontrolou. Nedělejte si plány na cesty. V nadcházejících dnech stabilizujete svou finanční situaci. Buďte umírnění ve slovech k lidem, které máte rádi, následky neuváženého chování by vás mohly velmi mrzet.

Střelec

Střelci, pro vás bude na jaře klíčové upřednostnit duševní, emocionální a fyzické zdraví. Od května se zaměřte na partnerský vztah, Jupiter bude v sektoru pravé lásky, takže se vám jen s minimálním úsilím podaří oživit romantiku ve vztahu. Vaše kreativita a vášeň budou na vzestupu.

Kozoroh

Zbrklost, zejména v březnu, vám může jen uškodit. Chraňte se před zklamáním způsobeným vaší emocionalitou. Využijte volna, které budete mít, a vyjeďte si na výlet nebo kratší dovolenou. Držte se dál od lidí, kteří vás nesčetněkrát zklamali. Duben a květen vyniknou vzrušujícím zatměním, které podnítí novou lásku a kreativitu.

Vodnář

Díky nebeským energiím, které jsou nyní ve hře, se na obloze vašeho citového života objevují silné pocity. Nepřeceňujte své síly, abyste si mohli udržet prosperitu na své straně. Pokud uvažujete o stěhování, na jaře je ta správná doba.

Ryby

Čeká vás období obtíží, a proto se obrňte trpělivostí. Potíže jsou dočasné a souvisejí především s vaší finanční situací. Snažte se události hodnotit objektivně a bez předsudků. Nepodléhejte neuváženým návrhům.

 

Zdroje: