Která znamení budou mít nejvíce smůly v dubnu

Která znamení budou mít nejvíce smůly v dubnu
Chcete vědět, jak se vám bude dařit v dubnu a jestli právě na vás nečeká smůla? Pak si přečtěte horoskop na duben a zjistěte, která znamení budou mít v tomto měsíci nejvíce smůly a jestli to nejste zrovna vy!

Beran 21. 3. 20. 4. 

Na Berany v dubnu nečeká mnoho smůly, spíše naopak! Duben je pro vás slibným měsícem klidu a pohody. Jediné, v čem můžete pocítit zvrat, jsou partnerské vztahy. Pravděpodobně zde dojde k jistému rozporu. Nicméně díky ideálnímu postavení Marsu se nemusíte bát větších sporů a nešťastných náhod.

Býk 21. 4. 21. 5. 

Příval nové energie začnou pociťovat zejména Býci, pro něž je duben ideálním měsícem na veškeré vztahy! Budete mít na vše dostatek energie a síly, a tak se pustíte do všeho, co jste odkládali. Nezapomeňte ani na sebe a na svoje nejbližší, právě vztahům byste měli věnovat nejvíce energie. V čem se nemusí zrovna poštěstit, tak co se týče zdraví, protože můžete podlehnout nějaké viróze.

Blíženci 22. 5. – 21. 6.  

Díky přiblížení planety Venuše a Merkuru do vzdušného znamení Blížence se začnou dít opět nové změny. Nemáte rádi nudu a stereotyp a toho se nemusíte bát ani v dubnu, protože vám štěstí přeje nejvíce v milostném životě, což ocení každý náruživý Blíženec! Smůla se vám ale může velmi rychle nalepit na paty v zaměstnání, pokud začnete vyvolávat konflikty.

Rak 22. 6.  22. 7. 

Pro raky může znamenat měsíc duben více smůlu než štěstí. Pokud jste jedinec, který tíhne k melancholii a nostalgii, bude to pro vás obzvlášť těžké. Proto buďte ve všech oblastech velice opatrní a nepouštějte se do ničeho velkého. Vaše psychika bude totiž celý měsíc hodně kolísavá, tak abyste brzy nepropadli depresi! Buďte raději v klidu a hodně relaxujte.

Lev 23. 7. – 22.8. 

Zatímco jiným znamením se v dubnu nebude dařit v mnoha věcech, pro Lvy je toto období velice hojné a slibuje velké úspěchy! Právě pro vás nastává čas, kdy je vhodné pouštět se do něčeho nového a zrealizovat své velké plány. Štěstí budete mít také v lásce, protože jste velice vyrovnaní a číší z vás silná energie, díky čemuž k sobě přitáhnete ideální protějšek.

Panna 23. 8.  22. 9. 

Podobně jako Blíženci, také Panny budou v dubnu ovlivněny planetou Merkurem. Nicméně pro Panny to nesvědčí nic příliš optimistického. Postavení hvězd tak negativně ovlivní vaši psychickou pohodu. Čím byste se měli nejvíce zaobírat, tak bezpodmínečně zdravou výživou a celkově zdravým životním stylem. Právě to vás může ponechávat v lepší fyzické síle.

Váhy 23. 9.  23. 10. 

Pro Váhy bude měsíc duben velkou příležitostí a plný velkých změn. Možná jste dosud neměli mnoho odvahy na uskutečnění nějakých plánů. Právě duben je pro vás tou největší příležitostí. Aby se vám splnilo vše podle představ, musíte odhodit zábrany a jít bojovat za svůj sen! Zvláště v lásce můžete konečně dosáhnout nových začátků a něčeho velmi nadějného.

Štír 24. 10.  22. 11. 

Na Štíry by během dubna nemělo čekat žádné velké neštěstí. Bude to pro vás poklidné období bez větších dramatických výkyvů. Ale abyste předešli nějakým zvratům, je hlavně potřeba dotáhnout každou práci do zdárného konce. Hlavně v práci byste neměli polevovat a prokažte se svou velkou pílí a pracovitostí. Určitě to nejen váš nadřízený ocení.

Střelec 23. 11.  21. 12. 

V dubnu bude na Štíry jistou měrou působit planeta Jupiter. Ačkoli zpočátku se bude nový měsíc jevit velmi poklidně, mohou se postupně vyjevit jisté zvraty a kolísavost. To se může projevit nejvíce na zdraví, pokud mu nebudete věnovat dostatek pozornosti. Zároveň byste si měli dát pozor na vaši impulzivnost a nikdy nejednat v afektu a bez rozmyšlení!

Kozoroh 22. 12.  20. 1.  

Zatímco ostatním znamením hvězdy během dubna ne vždy přejí, vás se to rozhodně netýká! Měsíc duben totiž pro vás bude šťastným měsícem! Můžete si užívat úspěchu v lásce i v pracovní sféře. Jednoduše, vše by mělo být idylické a harmonické. Ale nepřestávejte být ostražití a dávejte si pozor, abyste si nezpůsobili nějaký úraz.

Vodnář 21. 1.  20. 2. 

Pohyb planet v měsíci dubnu příznivě působí i na Vodnáře. Duben by pro vás měl být obdobím klidu a pohody. Zároveň s tím by na vás měly čekat velice pozitivní změny! Využijte toho, že se vám bude dařit ve všem, na co sáhnete. Proto se věnujte i svému fyzickému zdraví, protože vaše kondice bude ve výborné formě!

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Znamení Ryb v novém měsíci bude formovat zejména planeta Neptun. Slibuje tak klidné a plodné období bez negativních změn. Očekávat můžete zvýšený sexuální apetit a erotické jiskření mezi vámi a vaším partnerem. Dávejte si ale větší pozor na vztahy na pracovišti, které se mohou jakkoli zvrátit. Užívejte si příznivého nastavení planet a nepokazte si zbytečně hezké vztahy s ostatními.

 

Zdroje: