Horoskop na první jarní týden: Berani získají nové informace a Střelci chystají rodinnou oslavu

Horoskop na první jarní týden: Berani získají nové informace a Střelci chystají rodinnou oslavu
Tento týden proběhne jarní rovnodennost a přinese všem novou energii. Přijměte tuto změnu a zvolte si nové cíle, které vás na vaší cestě posunou dál.

Beran

Tento týden odhalíte pokladnici informací. Můžete se naučit něco nového nebo přijít na důležité zprávy o vaší budoucí lásce. Buďte však opatrní na impulzivní reakce v oblasti financí. 

Býk

V tomto týdnu budete aktivní a nápomocní druhým. Zlepší se také vaše vztahy na pracovišti. Nebuďte překvapení, když vám nápady budou přicházet z nejneočekávanějších zdrojů v nejnepravděpodobnější chvíle. 

Blíženci

Budete se hůře soustředit a můžete snadno sklouznout do denního snění, Blíženci. Naplánujte si více volného času, třeba tak, že spojíte více individuálních schůzek do jedné skupinové. 

Rak

Budete mít chuť hodit všechnu opatrnost za hlavu a odvážit se do nových nápadů. Na konci dne však patrně sklouznete zpět do své ulity. Hledejte možnosti, jak se dostat ze zajetých kolejí a pořádně roztáhnout svá křídla.

Lev

Tento týden uvidíte řadu věcí novýma očima. Pokud delší dobu váháte s jakoukoliv změnou, nyní se můžete odvážit učinit úpravy, které jsou nezbytné. Pomoct vám může nadhled v podobě přednášky či jiné kulturní akce. 

Panna

Během týdne prožijete příjemné setkání se starými přáteli. Možná se potkáte se spolužáky nebo bývalými spolupracovníky a budete si moct popovídat o starých časech. Je jisté, že vás setkání příjemně naladí a rozradostní.

Váhy

Všechny rutinní činnosti vám půjdou skvěle od ruky. Rozhodnete-li se pro jarní úklid nebo pro vyklízení garáže, ani se nenadáte a vše bude hotové. Využijte této energie pro všechno, co jste poslední týdny odkládali.

Štír

Tento týden o vás bude velký zájem. Kolegové vás budou žádat o pomoc a přátelé o rady. Velká pozornost zvenčí by vás mohla odklonit od povinností. Pozor, ať se vám práce zbytečně nenakupí.

Střelec

Je čas setkat se s rodinou a přáteli, milí Střelci. Chystáte-li oslavu či jinou významnou událost, nešetřete na ní. Obzvlášť si dejte záležet na tom, abyste pozvali co nejvíce rodinných členů pro které bude toto setkání nezapomenutelné.

Kozoroh

Otevírá se vám prostor pro vyjednávání, Kozorozi. Můžete zažádat přesně o to, co potřebujete, i když to může znamenat mnoho významných změn. Možná budete moci přidat dodatek či výhradu. Pokud jde o dohody, štěstí je na vaší straně. 

Vodnář

Ke svému cíli kráčíte pomalu a s velkou trpělivostí. Pokračujte v tom, co děláte a snažte se na sebe netlačit. Nejdále dojdete jen s velkou soustředěností a odhodlaností. 

Ryby

Soustřeďte se na svou vlastní cestu, Ryby. I když si o vás lidé kolem štěbetají, nenechte se vyvést z rovnováhy. Pokud jsou vaši přátelé či kolegové více soutěživí než spolupracující, nechejte je soutěžit a jděte si vlastní cestou.  

 

Zdroje: