Výzvy, kterým čelíte ve vztahu, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu

Výzvy, kterým čelíte ve vztahu, v závislosti na vašem znamení zvěrokruhu
Ne vždy je vztah o vzájemné podpoře. Každý jsme jiný a co můžeme považovat za naprosto normální jev, naše spřízněná duše může odsuzovat. V tomto článku se zaměříme na výzvy, kterým čelíme ve vztahu, v závislosti na našem znamení zvěrokruhu. Může nám to pomoci zlepšit soužití s naším partnerem.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš zřejmě největší problém ve vztahu je vaše potřeba určité svobody. Pokud vám partner svobodu nedopřeje, stanete se zahořklými. Vaše největší výzva ve vztahu je skloubit vaši svobodu a vztah samotný. Promluvte si s partnerem o vaší potřebě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Musíte přestat být příliš majetničtí, což je vaše výzva. Pokud už někoho máte, hlídáte si ho, někdy až přehnaně příliš. Trocha prostoru pro druhou osobu může jen prospět.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nepředvídatelná povaha ničí váš vztah. Pokud jste ve vztahu, měli byste si ujasnit své priority a požádat partnera, aby se podle toho zachoval. Myslete na budoucnost a jednejte podle toho.

Rak (22. června – 22. července)

Nesdílíte své pocity a stáváte se mnohdy pasivním agresorem. Výzva pro vás je to změnit. Partner je k vám sdílný, protože cítí vaši lásku, a vy byste měli být k němu sdílnější.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše výzva, které čelíte ve vztahu, je vaše panovačnost, spolu s cílem být tím nejlepším člověkem. Musíte ji trochu krotit, pokud chcete, aby byl váš partner šťastný.

Panna (23. srpna – 22. září)

Nesmíte být tolik zaměřeni na ty nejmenší detaily, co se týče vašeho vztahu, jinak vám žádný vztah zřejmě nevydrží. Vaše neustálé poznámky nepovedou ke zlepšení vašeho partnera, spíše ukončí váš vztah.

Váhy (23. září – 23. října)

Vaše výzva je, abyste nedávali tolik lásky do Vašeho vztahu. Obětujete se pro vaši drahou polovičku, což může vést k tomu, že vás bude brát jako samozřejmost.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Žárlivost je strůjce zničení vašeho vztahu. Budete se s ní muset poprat. Jste nesnesitelně žárliví, poněvadž od svého partnera očekáváte loajalitu. Paradoxem je, že čím více žárlíte, tím vyšší je pravděpodobnost, že budete zklamáni.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Největší výzva vás čeká, pokud si něco začnete s člověkem, který nerad cestuje a nemá rád přírodu. Tento vztah se brzy stane bezcenným a jediné východisko pro vás je najít si někoho vaší povahy.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nikdy nemyslíte srdcem, nýbrž hlavou. Člověk, který si říká váš partner, se proto může cítit mnohdy nedoceněný. Bylo by dobré přestat myslet na práci a udělat si čas na mazlení se svou druhou polovičkou.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Výzva, které musíte čelit ve vztahu, je prožívání přítomnosti. Často myslíte pouze na budoucnost a nežijete přítomností, což může vést k problémům ve vztahu.

Ryby (19. února – 20. března)

Musíte se postavit realitě, že ne všechno ve vztahu funguje tak, jak jste si to naplánovali. Očekáváte někoho, kdo se bude chovat jako z pohádky, což v případě komplikací vede k depresím.

Zdroj článku: