Nejšťastnější týden v měsíci dubnu podle vašeho znamení

Nejšťastnější týden v měsíci dubnu podle vašeho znamení
Vidíte okolo sebe samé šťastné, zamilované a usměvavé lidi, ale vám úsměv na tváře nechce přijít? Čekáte na štěstí a zajímá vás, kdy konečně potká vás? Pojďte se s námi dozvědět, kdy vás alespoň troška štěstí potká v dubnu 2022.

Beran

Pro berany bude nejlepší druhý dubnový týden. V tomto týdnu budete mít okolo sebe nejlepší energii, a to jak pro budování vztahů, tak i pro pracovní úspěchy. Všechny tyto pozitivní vlivy budou trvat do 14. dubna, proto neváhejte a užívejte si těchto dní opravdu do sytosti.

Býci

Dobrých vlivů na váš život se můžete dočkat ke konci třetího a začátku čtvrtého týdne tohoto měsíce. V první polovině měsíce dubna si totiž pročistíte svoje vztahy a lidi ve svém okolí a v druhé polovině měsíce si budete užívat díky tomu získaného času na sebe a na své potřeby a koníčky. Budete se cítit šťastnější a spokojenější, protože toxická a nepřátelská skupina lidí vás opustí, a tak budete konečně moci žít život podle sebe.

Blíženci

V tomto měsíci to pro vás moc příznivé nebude. Chvíle štěstí vás čekají v prvním dubnovém týdnu, kdy si budete moci užívat náklonosti opačného pohlaví. Ale nezoufejte, štěstí čeká na každého a kdo ví... Možná přijde ještě něco lepšího, než jste si dokázali představit.

Raci

Na příjemné poblouznění se můžete těšit především na konci prvního a na začátku druhého týdne, kdy potkáte milou osobu, která vám zlepší a rozzáří celý den. Ta ve vašem životě s největší pravděpodobností zůstane a bude vás zpříjemňovat vaše každodenní starosti.

Lev

Tento měsíc nebude patřit zrovna k vašim nejšťastnějším. Bohužel, i taková období v životě jsou a nedá se s tím nic dělat. Nezadaní se však v prvním týdnu mohou těšit na skvělé schopnosti v navazování vztahů.

Panna

Pro vás bude nejlepší druhý týden v měsíci dubnu. A to proto, že se v druhém týdnu konečně vypořádáte s problémy, které vás již dlouho trápily.

Váhy

V oblasti vztahů pro vás bude nejpříznivější první až druhý týden v dubnu. Budete mít totiž šanci při navštěvování společenských akcí potkat i nějakou tu lásku.

Štír

Pokud jste právě ve fázi hledání vztahu, nejlepší čas na to bude mezi prvním a druhým týdnem, kdy se vám bude dařit. A i když jste z minulých vztahů pořád ještě zranění, věřte, že v tomto období se můžete přestat bát. Vyplatí se vám, když dáte lásce ještě jedu šanci.

Střelec

Vztahy v tomto měsíci vám nebudou hrát zrovna do karet. V tomto měsíci si dávejte pozor na nevěru. V druhém týdnu tohoto měsíce se vám bude výjimečně dařit v práci a vy budete konečně cítit, že vaše práce dává smysl.

Kozoroh

Připravte se na opravdové štěstí v lásce! Na přelomu prvního a druhého týdne se ve vašem životě objeví dávná láska a znovu to mezi vámi zajiskří. Musíte zjistit, jestli to bude vypadat na dlouhodobější vztah nebo jen na flirt, ale vše napovídá velké lásce!

Vodnář

První týden bude váš! Pokud ale čekáte na lásku, tak si budete muset ještě chvíli počkat. Dařit se vám totiž bude především v pracovní sféře, kdy budete dostávat náročné úkoly, které zvednou vaše sebevědomí, a tak si budete připadat opravdu užiteční a potřební.

Ryby

Vy si užívejte situaci zvláště na konci prvního a celý druhý týden. Na konci prvního týdne totiž budete prožívat pocit zamilovanosti, který sice nebude po fyzické stránce, ale i tak to bude pro vás krásné období. V druhém týdnu se můžete těšit na pracovní úspěchy, díky kterým si vysloužíte až pochvalu od šéfa. Budete také velmi spořádaní a budete mít ve všem přehled.

.

Zdroje