Horoskop na Velikonoční pondělí pro letošní rok 2022

Horoskop na Velikonoční pondělí pro letošní rok 2022
Velikonoce 2022 budou obzvláště silným obdobím, protože dojde k přesné konjunkci Jupitera s Neptunem, což vyvolá velký soucit a pocity lásky a oddanosti. Je čas odevzdat se, nechat odejít to, co bylo, a zastavit se. Podívejme se, co přesně si pro všechna znamení zvěrokruhu přichystalo Velikonoční pondělí.

Beran

Vaše preciznost zajistí vám i vaší rodině naprosto dokonalé Velikonoční pondělí. Všeho bude dostatek a dveře se u vás netrhnou. Buďte ale v tento den obzvláště opatrní, může dojít k nepříjemnému úrazu.

Býk

Velikonoční pondělí bude u vás poněkud napjaté. Dejte si pozor na prohlubující se potíže v rodině. Na druhé straně může ale koncem dne dojít k překvapivému sblížení s partnerem. Nezadaní muži ve znamení býka mohou dnes potkat někoho velice zajímavého.

Blíženci

Na Velikonoční pondělí budete potřebovat hlavně pevné nervy. Nic nepůjde podle plánu a budete mít pocit, že vám všichni hážou pomyslné klacky pod nohy. Nenechte se rozhodit a vše nakonec dobře dopadne.

Rak

Milí Raci, Velikonoční pondělí je pro vás vrcholem velmi spokojeného období, kdy jste si s partnerem bližší než kdy dříve, dětem se daří ve škole a v práci vše šlape jako na drátkách. Vaše píle a tvrdá práce se vám vyplácí, je tedy na čase si trochu oddechnout. Zkuste si dnešní den užít bez zbytečného stresu a shonu.

Lev

Na Velikonoční pondělí budete muset být přítomni svým blízkým, protože vás potřebují. I když jste měli na začátku měsíce problémy se zdravím, situace už se zdá lepší, takže si dnešek s rodinou aktivně užijte, zajděte si třeba na vycházku do přírody, udělá vám dobře na těle i na duši

Panna

Pro vás, Panny, by měl být dnešek hlavně oslavou vší pozitivní energie a požehnání, kterých se vám tento měsíc dostává. Všechna vaše tvrdá práce začala přinášet ovoce. Byli jste dostatečně trpěliví a brzy se vám začnou plnit vaše sny. Užívejte si to.

Váhy

Pro vás se Velikonoční pondělí příliš neliší od zbytku měsíce. Rodinné vztahy jsou v tomto měsíci více než skvělé. Naučili jste se, jak navázat vztah se svými blízkými na osobní úrovni. Vaše děti budou jsou nadšené, že s nimi trávíte dostatek času. Dnešek tedy nebude výjimkou.

Štír

Partnerské problémy, které od začátku měsíce řešíte, stále trvají. Pokuste se přes ně dnes trochu přenést a užít si Velikonoční pondělí v klidu. Vždy usilujte o to, abyste měli ve svých vztazích klid. Vaše děti tak budou vyrůstat ve šťastném a láskyplném domově. Berte život postupně. Nespěchejte na to, aby vše fungovalo. Spěch by vám mohl v životě způsobit spoustu problémů. Brzy se začne blýskat na lepší časy.

Střelec

Střelci, vy byste měli dnešek využít k zastavení a hlubšímu rozjímání o smyslu Velikonoc. Tento měsíc vám štěstí přeje a vy jste jako rozjetý vlak. Ale je třeba se zastavit a načerpat nové síly, dbejte proto také na to, abyste se dobře starali o své duchovní zdraví.

Kozoroh

Pro vás, milí Kozorozi, se Velikonoční pondělí nese v duchu rodiny a nejbližších přátel. Podporujte své blízké ve všech smysluplných věcech, které dělají. Vždy jim dávejte najevo, že je máte rádi a že si jich vážíte, ocení to.

Vodnář

Vodnáři mají na Velikonoční pondělí, ostatně stejně jako celý tento měsíc, skvělé zdravotní vyhlídky. Vše, co děláte, by tedy mělo být ku prospěchu vašeho těla, protože abyste mohli zůstat soustředění a produktivní, potřebujete mít zdravé tělo. Buďte otevření myšlence zamilovat se, protože nastal váš čas. Láska je krásný dar, který potřebujete mít ve svém životě.

Ryby

Ryby, pro vás si Velikonoční pondělí přichystalo plno vášně a romantiky. Láska je ve vzduchu a vše, co děláte, odráží, jak moc svého partnera milujete a vážíte si ho. Fyzicky jste na tom též dobře, naplánujte si proto i trochu sportovní aktivity.

Zdroje článku: