Jaká jsou nejklidnější znamení zvěrokruhu

Jaká jsou nejklidnější znamení zvěrokruhu
Každý známe člověka, který vždy zachová chladnou hlavu při řešení potíží a nikdy se nerozčiluje. Můžete to být vy, může to být někdo z vašeho okolí. Někdo se nahněvá hned po první urážce směřované na svou osobu, ale jiný si nic nedělá z opakujících se urážek.

Jak jste na tom vy? Zde jsou nejklidnější znamení zvěrokruhu.

Rak (22. června – 22. července)

Téměř s jistotou můžeme říci, že Rak je úplně to nejklidnější znamení z celého zvěrokruhu. Vše se snažíte řešit v klidu, hlavně se svou rodinou, kterou milujete nadevše. Nezapojujete se do hádek, poněvadž víte, že to nepovede k ničemu dobrému, pouze si znepřátelíte osoby, které milujete.

Váhy (23. září – 23. října)

Nesnášíte konflikty. Vyhýbáte se konfrontacím a usilujete o světový mír i mír ve vašem okolí. To je základní charakteristika vašeho znamení. Obecně jste neradi svědkem či zúčastněným při jakýchkoliv neshodách, usilujete o zmírnění všech problémů a používáte k tomu svůj vlídný přístup. Rozhodně se nerozčilujete.

Lev (23. července – 22. srpna)

Možná se sami divíte, proč jste se ocitli na tomto seznamu. Vyvoláváte hádky pro svou zábavu. Faktem však zůstává, že jste ten nejlepší člověk, pokud se vaše blízká osoba potřebuje na někoho obrátit ohledně řešení svého problému. Je-li přítomnost příliš temná, vy v té nekončící temnotě vidíte světlo, přesněji světlé stránky. Ve chvíli, kdy je vašemu blízkému ouvej, se zachováte jako skutečně citlivý člověk, který si z nikoho neutahuje a vše řeší v klidu.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Jste hodně optimistický člověk s úsměvem, který donutí ostatní se začít také okamžitě usmívat. Ať je problém jakkoliv velký, řešíte ho v klidu a docílíte zdárného zlepšení. Pokud se vám nedaří, nepropadáte panice ani depresi, spíše vše berete z lepšího úhlu pohledu. Tímto způsobem konejšíte i své přátele, což z vás dělá ty pravé lidi, pokud jde o řešení problémů a lidé nechtějí v nejtěžších chvílích slyšet o tom, že si za to mohou sami.

Ryby (19. února – 20. března)

Jste tím nejcitlivějším znamením z celého zvěrokruhu, což ovšem neznamená, že těžší situace ve vašem životě nezvládnete ustát. Nic neřešíte násilím, raději si vše promyslíte, třeba si i zapláčete. A až se s danou situací vyrovnáte, vystoupíte na veřejnost s chladnou hlavou. Pokud jste psychicky vyrovnaní, nic zbytečně nehrotíte a nehádáte se.

Blíženci (21. května – 21. června)

Vyznačujete se až obdivuhodnou schopností rychle si zvyknout na různé změny ve vašem životě. Jdete s proudem, většinou nevyvoláváte hádku. A pokud za vámi přijde někdo se svým problémem, ochotně a v naprostém klidu ho pomůžete vyřešit. Jste většinou přátelští i k neznámým lidem, tudíž vaši pomoc můžete nabídnout komukoliv kdykoliv.

 

Zdroj: