Bohatství podle horoskopu: Jste v dubnu předurčení k finančním úspěchům?

Bohatství podle horoskopu: Jste v dubnu předurčení k finančním úspěchům?
Duben, jarní měsíc, kdy se počasí mění jako na běžícím páse. Jak na tom ale budou v tomto měsíci vaše finance? Budete vy těmi šťastlivci, kterým hvězdy přisoudí bohatství? Čtěte dál a i vy se dozvíte, zda pro vás bude duben bohatým měsícem!

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.)

Čtvrtý měsíc pro vás sice nebude ve znamení velkých finančních obnosů, avšak velmi dobře na tom budete s hospodařením s penězi. V práci konečně ocení vaši píli! Pokud se chystáte uzavírat smlouvy, které se financí dotýkají, dejte na svou intuici a nenechte se zmanipulovat.

Býk (21. 4. –⁠ 21. 5.)

Sami cítíte, že poslední dobou se vám v oblasti financí příliš nedařilo. Duben bude ideální příležitostí, kdy to můžete zlomit. Navíc bude duben měsícem zisků. Pokud se přece jen dostanete do situace, kdy vás budou čekat větší výdaje, můžete si být jisti, že vám vaši blízcí a přátelé finančně vypomůžou.

Blíženci (22. 5. –⁠ 21. 6.)

V dubnu budete opravdovými finančními šťastlivci. Zisky budou primárně pocházet z výher, avšak s hazardem není radno si příliš zahrávat. Opatrnost se vám bude v dubnu více než vyplácet. Nenechte svou neuvážnost zvítězit a své investice důkladně promýšlejte. 

Rak (22. 6. –⁠ 22. 7.)

V dubnu vás mohou čekat výdaje v oblasti zdraví. Nemusí jít nutně o vás, nýbrž také o vaše blízké. V posledních měsících vám ale hospodaření s penězi šlo, a tak si v dubnu můžete dovolit cokoliv, co vám přijde na mysl. I výherní soutěže vám budou v dubnu nakloněny a na obzoru je šance výher. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.)

Milí Lvi, v dubnu radíme vyhnout se větším investicím. Nebudete na ně mít příliš čich ani štěstí. Dosti se vám ale vyplatí uzavřít pojistky, avšak zde buďte opatrní. Rozhodně se v dubnu nepouštějte do koupě různých spotřebičů či přístroju, zdá se totiž, že tyto věci by se jen rychle poničily.

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.)

Poslední měsíce se vám po finanční stránce příliš nedařilo, možná máte na krku i nějaké pokuty či nedoplatky. Zdá se, že v dubnu vám v této oblasti někdo nabídne pomocnou ruku. V dubnu můžete bojovat se sklony k hazardu. Snažte se odložit si něco málo stranou.

Váhy (23. 9. –⁠ 23. 10.)

Pro vás bude měsíc duben ve znamení velkých zisků, přičemž součástí těchto zisků mohou být i výhry v loterii. Pokud se chystáte půjčit si peníze nebo uzavřít nějaký obchod, dejte si pozor na nátlak. Vše si důkladně promyslete a dejte na svůj pocit.

Štír (24. 10. –⁠ 22. 11.)

Vaše bankovní konto pláče nedostatkem financí. Než se však pustíte do riskantních půjček, zkuste si nejdříve své finance uspořádat. Měsíc duben vám přinese možnost přivýdělku. Zkuste si v dubnu vytvořit finanční polštář pro podobné případy.

Střelec (23. 11. –⁠ 21. 12.)

Zdá se, že v posledních měsících jste velmi často utráceli za věci, které vlastně nepotřebujete. V dubnu s tím budete muset něco udělat, abyste v dalších měsících nemuseli utahovat opasek. Nepouštějte se však do způsobů vydělání peněz, které se jeví jako nejisté.

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.)

Peněz budete mít dost a dařit se vám bude i v investicích. Navíc budete mít čich na výhodné ceny a slevy. Duben bude také skvělou příležitostí pro obdarování svých blízkých. Neusněte však na vavřínech, i nástrahy na vás ve finanční sféře číhají. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.)

V dubnu budete muset své finance dát do důležitých výdajů, nenechte se zlákat zbytečnostmi. Nebojte, v dalších měsících bude líp, v dubnu však rozmazlování bude muset počkat. Soustřeďte se na splátky, které čekají na vyřízení. Vytrvejte, lepší příjmy jsou na obzoru.

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.)

V dubnu na vás čeká velký dar od vašeho přítele či blízkého! Pokud jste v minulosti někomu půjčili určitý obnos peněz, v dubnu tyto finance dostanete zpátky. Buďte se však sami opatrní, hrozí totiž, že o část svých financí můžete v dubnu přijít. 

 

Zdroje: