Tato 4 znamení zvěrokruhu těžko hledají svou spřízněnou duši

Tato 4 znamení zvěrokruhu těžko hledají svou spřízněnou duši
Mít partnera, na něhož se dá obrátit ve zlých časech, je sen snad každého z nás. Někteří lidé najdou lásku, která je vždy podrží, téměř okamžitě, zatímco pro jiné lidi je to téměř nemožné.

Podívejte se na tato čtyři znamení zvěrokruhu, která mají problémy s hledáním spřízněné duše, a zjistěte, jestli to není i váš případ.

Rak (22. června – 22. července)

Jen těžko najdete svou spřízněnou duši, a to z jednoduchého důvodu: Jakmile potkáte osobu, která by mohla být vaší spřízněnou duší, okamžitě ji zavrhnete a nepustíte ji do svého života. A pokud ano, tak rozhodně ne do té citlivější oblasti. Býváte absolutně ke všemu kritičtí, což se odráží také ve vašich vztazích. Jakmile potkáte osobu, která se k vám hodí po všech stránkách, stáhnete se do sebe, protože se bojíte, že vás daná osoba zklame a vám to zlomí srdce.

Tímto způsobem se spřízněná duše hledá opravdu těžko a pokud se tak budete chovat i nadále, všechny vaše šance na nalezení spřízněné duše se mohou vytratit a vy můžete uvíznout v manželství s někým, kdo si vás nebude vážit.

Lev (23. července – 22. srpna)

Myslíte si, že jste ti nejlepší, což z vás dělá dalšího člověka na tomto seznamu. Můžete jít na rande s mnoha lidmi, o to nemáte nouzi. Problém nastává, když si chcete najít svou spřízněnou duši. Po světě totiž nepobíhá dostatek lidí, kteří by celý život tolerovali vaše výkyvy nálad a neustálé řeči o tom, že se vám nikdo nemůže rovnat, protože vy dokážete všechno a ostatní nic. Lidem se většinou nelíbí, když je podceňujete a urážíte.

Máte komplex nadřazenosti a dostatečně necítíte, že vás někdo miluje a projevuje vám svou náklonnost, a proto sehnat svého životního partnera, s nímž si budete rozumět, je pro vás téměř nadlidský úkol.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Váš problém je, že chcete najít svou spřízněnou duši, akorát se s nikým nedokážete duševně spojit. Nikdy nikomu nedovolíte, aby se pletl do vašich záležitostí. Častokrát se stane, že někomu nedokážete říci, jak ho milujete. Kdybyste byli jen o trochu více sdílnější, určitě by vám nedělalo problém někoho, komu se můžete se vším svěřit, najít, avšak váš hlavní problém vedoucí k neporozumění ve vztahu je, že vy nic sdílet s ostatními nechcete.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Za to, že svou životní lásku nejspíše nikdy nenajdete, může vaše dobrodružná povaha. Pokud jste s někým ve vztahu, jste až přehnaně svérázní, poněvadž neskousnete, že odteď pro vás existují závazky. A věřte, že svoboda, na kterou jste zvyklí, vám bude opravdu chybět. Jediným východiskem jsou pro vás kompromisy, kdy jeden den budete žít podle partnera a další den s partnerem procestujete nebo budete v přírodě, ale ani to pro vás není dostatečné.

 

Zdroje: