4 znamení zvěrokruhu, na která je těžké zapůsobit

4 znamení zvěrokruhu, na která je těžké zapůsobit
Pokud má o nás někdo dobré mínění, je to pro nás velice důležité. Ovšem někdy se můžeme snažit sebevíce a na dotyčného člověka nezapůsobíme, ať se snažíme sebevíce.

 A věřte nebo ne, znamení zvěrokruhu, v němž jsme se narodili, může ve značné míře ovlivnit to, jak těžké je pro ostatní na nás zapůsobit. Podívejte se na čtyři znamení zvěrokruhu, na něž je opravdu těžké zapůsobit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste ti, kdo udává trendy, kdo zapůsobí na lidi již v prvním okamžiku. Něco jiného ale je, pokud chce někdo zapůsobit na vás. Na vás zapůsobí jen málokdo, poněvadž vy máte svůj styl, který považujete za ten nejlepší a nic jiného na vás nezapůsobí. Jste intelektuální lidé a nehrozí u vás, že byste se nechali ohromit čímkoliv, od zakoupených věcí po styl komunikace. Dokážete snadno odhalit povrchního člověka, což z vás dělá bytost, která se baví pouze s inteligentními lidmi. Nejméně na vás zapůsobí lidé, kteří nejsou upřímní, ale zato jsou plni přetvářek.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Kladete na své okolí opravdu strašlivé nároky, a tak není divu, že na vás zapůsobí jen málokdo. Musí být pravdomluvný a velmi upřímný, aby stál za vaši pozornost. Máte svá rozhodnutí, která neměníte, což může vést k intoleranci určité skupiny lidí. Jste vysoce nedůvěřiví, a proto se otáčíte k lidem zády, i kdyby přicházeli v míru. Dojem na vás udělá pouze ten, kdo je nějakým způsobem výjimečný, ale zároveň musíte mít pocit, že pro vás nebude představovat nebezpečí.

Štíři, jste vysoce nedůvěřiví, a proto se otáčíte k lidem zády, Zdroj: Valery Sidelnykov / Shutterstock

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Spousta lidí ovládá spíše emoce než logické uvažování, ale toto není váš případ. Když na vás někdo bude chtít udělat dojem pomocí emocí, neuspěje. Máte rádi svou rodinu a přátele, též vám nedělá problém přátelit se s lidmi z vašeho blízkého okolí.

To však neznamená, že je jednoduché na vás zapůsobit. Ovládáte ostatní lidi, abyste je učinili šťastnými, ale to je jen vaše přátelská povaha, která se projeví v momentě, kdy je s někým zacházeno nespravedlivě. Jinak je velice obtížné na vás zapůsobit. Povede se to jen málokomu, lépe řečeno někomu, kdo není sobecký a rád pomáhá druhým, pokud k tomu využije svou inteligenci.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na vás je opravdu těžké zapůsobit, protože než lidi máte raději cestování a přírodu. Lidé okolo vás si mohou být jisti, že pokud ve vaší přítomnosti zabijí mušku nebo komára, který vás dle jejich slov obtěžoval, dojem na vás rozhodně neudělají, spíše naopak. Pokud člověk nemá rád zvířata všeho druhu, poté o něj ztratíte zájem. A dle vašich slov si dotyčný nezaslouží na vás zapůsobit, poté toho nedosáhne. Mentálně se spojíte pouze s tím člověkem, který smýšlí stejně.

 

Zdroj: