Ravenův horoskop na duben: Berani budou efektivní, Lvi vášniví a Váhy budou mistry komunikace

Ravenův horoskop na duben: Berani budou efektivní, Lvi vášniví a Váhy budou mistry komunikace
Příroda se probouzí, sníh už odtál, dny se prodlužují. Pučícím jarem nás opět provede astrolog a mág Raven Argoni. Podívejme se, co nám na začátek jara předpovídá.

Beran 

Berani, s příchodem jara pocítíte vysokou dávku motivace ke cvičení, tak vydržte, vyplatí se vám to. V práci se vám bude také dařit, protože budete schopni své nápady okamžitě a bez problémů realizovat. Nezapomínejte však na zdravou stravu, vaše tělo bude v tomto období potřebovat dostatečnou péči.

Býk

Duben přinese Býkům spoustu energie. Budete spontánnější, takže se nebojte naplno využít každé příležitosti, ale s rozvahou. Budete také plní fyzické síly, kterou dobře využijete při sportovních aktivitách. Dávejte si však pozor, abyste to nepřehnali. Vaše svaly budou v tomto období náchylné ke zranění.

Blíženci

Duben bude divoký měsíc. Nálady Blíženců se budou měnit jako na horské dráze a potřeba mít vždy poslední slovo bude sílit. Tento přístup však může odradit vaše přátele a budou si od vás chtít udržet odstup. Neměli byste tedy tolik lpět na své pravdě, abyste se zbytečně nehádali s někým, na kom vám opravdu záleží.

Rak

Duben probouzí v Raku silné emoce, které toto znamení nebude zpočátku schopno ovládat. Můžete očekávat nekontrolovaný výbuch emocí, který může způsobit značné problémy v osobním i profesním životě. Snažte se najít vnitřní klid.

Lev

Duben probouzí ve Lvu sexuální energii a nespoutanou touhu. Všechna témata, která pro vás byla tabu, se nyní otevřou, a tak začnete objevovat nové oblasti sexuality. Naplánujte si s partnerem celý víkend jen pro sebe, abyste si mohli užít intimní chvíle bez rušení klidu. 

Panna

V dubnu budou Panny pociťovat potřebu něhy a lásky. Budete doslova toužit po objetí od někoho blízkého a nebudete se moci nabažit fyzického kontaktu. V tomto období však začnete na mnoha věcech lpět a budete chtít všechno hned, což vás bude udržovat v neustálém napětí. Zkuste nechat věci plynout.

Váhy

Duben přinese Vahám výrazné zlepšení komunikačních dovedností. Nejvíce je využijete v práci, kde konečně seberete odvahu, vystoupíte z davu a budete si diktovat podmínky. Zároveň budete motivováni ke studiu cizího jazyka, ve kterém budete vynikat, a začnete vyhledávat příležitosti, kde můžete komunikovat s rodilými mluvčími.

Štír

Duben přinese Štírům určitou emoční nestabilitu a přebytek energie. Vaše nálady se budou měnit a i drobné věci vás mohou vyvést z rovnováhy. Proto je vhodné, abyste se naučili se svými emocemi pracovat, protože jinak by se vám mohli začít vaši blízcí vyhýbat.

Střelec

V dubnu budou Střelci v souladu se svými rodičovskými instinkty, které budou tento měsíc poměrně silné. Pokud tedy máte děti, vezměte je na výlet a nechte svého partnera, ať si užije volna a třeba si vyrazí s kamarády. Pokud děti nemáte, pak je možná na čase začít uvažovat o založení rodiny.

Kozoroh

Duben přinese Kozorohům silnou motivaci k práci a touhu po vysokých výdělcích. Do práce budete moci vložit maximum své energie, takže v ní budete trávit dny i noci. I když to zpočátku bude vypadat, že se s tím vaše tělo vypořádává dobře, později na vás dolehne únava a mohou se objevit migrény a bolesti zad, proto to nepřehánějte a dopřejte si dostatek odpočinku. 

Vodnář

Vodnáři se v dubnu vůbec nezastaví, protože se z nich stanou cílevědomí lidé, kteří budou při sledování svých cílů velmi odhodlaní a dokonce i tvrdí. Bude se vám dařit lépe, než by váš šéf očekával, a bude vašimi úspěchy ohromen. Vaše sebevědomí poroste a stanete se středem pozornosti. Pravděpodobně proto zažijete několik kousavých poznámek a nepřátelských pohledů od závistivých kolegů.

Ryby

Duben bude měsícem, kdy Ryby pocítí touhu po vědění a studiu. Vaše paměť bude schopna vstřebat neuvěřitelné množství informací, i vás samé to překvapí. Máte tedy jedinečnou šanci začít se učit něco, o čem už delší dobu přemýšlíte, protože nyní je čas překonávat výzvy.

 

Zdroje: