Typy lidí ve znamení Panny, o kterých byste měli vědět

Typy lidí ve znamení Panny, o kterých byste měli vědět
Lidé narození v Panně se narodili v rozmezí 23. srpna a 22. září. Jedná se o jedince, kteří musí mít vše perfektní. V jejich domově musí panovat pořádek. Dokonce i v zaměstnání či ve vztahu musí být všechno perfektní. Mají skvělý talent na cokoliv, co je naplňuje. 

Tichý pozorovatel

Pokud spadáte do tohoto typu, spíše se rozhlížíte a nasloucháte ostatním, než abyste mluvili vy. Všímáte si všeho na ostatních. Dokážete říci, co měl dotyčný na sobě před týdnem nebo kolik měl za svůj život domácích mazlíčků, ať již klasických nebo netradičních. Jste svým způsobem také nebezpeční – Vaše nebezpečí spočívá právě ve vaší všímavosti a dobrém sluchu.

Pokud vás někdo nějakým způsobem naštve natolik, že to bude trvat déle než pár dnů, dotyčný si může být na sto procent jist, že všechno, co jste se o něm dozvěděli, obrátíte proti němu samotnému. Obecně se příliš nedoporučuje vás jakýmkoliv způsobem naštvat, protože jste též dobří přátelé.

Manažer

Pokud se najdete v tomto typu, patříte k těm nejtalentovanějším Pannám. Rychle a efektivně vyjednáváte s lidmi a dokážete vyřešit jakýkoliv problém, který se naskytne. Vždy, když se máte rozhodnout, naplánujete si ten nejhorší možný scénář a přemýšlíte, jak se mu vyhnout. Zvládáte dělat více věcí najednou. Máte tolik práce, že si nestíháte odpočinout.

Pokud vám někdo nabídne, že za vás něco udělá, stane se vaším dočasným nepřítelem, protože si jste jisti, že nikdo nevykoná práci tak precizně jako vy.

Analytik

Máte nejracionálnější myšlení a přístup ze všech typů Panen, které se tímto vyznačují. Vyjadřujete se zcela spontánně a opravujete chyby ostatních, kteří si své chyby neuvědomují. Pokud někdo potřebuje vymyslet podrobný plán, který bude zaručeně fungovat, vyhledá právě vás.

Zanalyzujete všechny možné problémy, které vás při provedení mohou potkat, a vymyslíte jiný plán, který je bezpečnější.

Mudrc

Vše, co vás zajímá, je péče o vaše zdraví a blahobyt. Musíte mít vše, na co si vzpomenete, a samozřejmě na to musíte vydělat vlastní peníze. Pokud někoho přijmete za svého přítele, nedělá vám problém investovat i do něho, aby byl u vás co nejvíce spokojen.

Vše, co chcete, je zlepšit celý svět, a je vám jedno, jak toho docílíte. Pochopitelně nechcete nikomu ublížit, a proto si rozmýšlíte předem, jaké vaše rozhodnutí je pro celý svět dobré a které ne. Jste natolik výjimeční, že neexistuje nic, co byste nedokázali (nebo nechtěli) udělat. Váš pohled na svět se blíží k pohledu mírumilovných Vah.

 

Zdroj článku: