Horoskop na Modré pondělí. V tento den by lidé neměli pracovat a měli by zůstat doma

Horoskop na Modré pondělí. V tento den by lidé neměli pracovat a měli by zůstat doma
Objevte svůj horoskop na 11. dubna. Rok 2022 nemá v sobě žádné známky jednoduchosti. Naše dny se budou pohybovat jako na bouřlivém moři, ale vynahradit ztráty by nám mohla Venuše. Ta slibuje lásku. Ale láska je ošemetná věc, která nic neslibuje a umí bolet jako otevřená díra v hrudi.

Smutné Modré pondělí

Kostely se zdobívaly modrým a fialovým plátěním až do bílé soboty. V tento den by správně lidé neměli pracovat, neměli by nikam chodit a měli by zůstat doma.

Modré pondělí znamenalo pro křesťany nechodit do kostela, na pole nebo do jakékoliv práce. Neslo symbol odpočinku, klidu a míru. Musíte si uvědomit, že dny, které následovaly, byly vyhrazeny pro velký jarní úklid.

Osobnost 11. dubna zavání integritou. Ti z vás, kteří se narodili v tento den, jsou komunitou vysoce respektování a pravděpodobně se stanou skvělými vůdci.

Beran

Pokud jste se narodili v tento den, ukazuje se, že jste zodpovědní. Lásku a přátelství najdete ve stejné osobě. Váš milenec by měl být vaším přítelem. 11. dubna si dávejte pozor na své finance, o které můžete přijít mrknutím oka. Budete muset potvrdit rodinné jádro, což by vám, pokud jste singl, mohlo pomoci překonat samotu a potíže z nedávné doby.

Býk

Zbavte se toho, co vás blokuje ve vašich projektech. Pokud hledáte profesní příležitost, pak věřte, že 11. je ten pravý den. Uděláte nejlíp, když se vyhnete impulzivitě. Místo toho buďte diplomatem. 

Blíženci

V tento den bude vaše kreativita zostřená a dokážete, že máte oslnivé nápady. Nabídnou se vám i dobré finanční toky, ale nespěchejte, jinak více ztratíte, než vyděláte. V rodině budete všem k dispozici a můžete očekávat určité zvraty.

Rak

Vaše netrpělivost je vám nepřítelem, protože to, co zasejete v tento den, budete sklízet po celý rok. Navíc na vás možná čeká osoba, díky které poznáte, co je to pravá láska bez kudrlinek. V ten samý den vám přátelé ukážou svou pravou tvář.

Lev

Do března se budete držet nízko a bude vás to stát morálku, ale od dubna budete zářit v práci. Kolegové vás sledují a podporují. Na modré pondělí se vám může naskytnout pracovní příležitost. Ne nadarmo se říká, že ambice se často splní, když to nejméně čekáte.

Panna

Vaše legendární neutralita bude podrobena zkoušce, je čas se začlenit. Převezměte iniciativu a splňte si výzvu v tento krásný den. Nejlepší časy k dosažení vašich cílů budou záležet na tom, jak si v tento den poradíte.

Váhy

Budete muset učinit profesionální rozhodnutí. Otevřete se všem příležitostem, které vás mohou překvapit novými možnostmi, o kterých jste dosud neuvažovali a které by mohly být docela zajímavé nebo dokonce vzrušující. Neváhejte riskovat, může to změnit váš život.

Štír

Máte v kapse velký majetek, je čas ho pořádně využít a vydat se vstříc novému profesionálnímu dobrodružství. Mohlo by vás lákat školení. Čekají na vás krásné nové výzvy.

Střelec

Dotknou se vás zásadní proměny v sociální sféře. Projdete komplikovaným výběrem, který zlepší váš život. Nastavte si cokoli, co si přejete, aby vás štěstí konečně provázelo.

Kozoroh

I když vám bude začátek dne připadat trochu těžký, přesto budete mít navrch. Ve vztazích se svými kolegy budete obzvláště úžasní, což vám přinese podporu a uznání. Méně stresu a více radosti z práce.

Vodnář

Vaše potřeba nezávislosti je umocněna, ale neotočte se vzhůru nohama a připravte si půdu. Na konci dne můžete uvažovat o vstupu do nové kapitoly svého profesního života. Máte osobní talent a váš bankovní účet může rychle zezelenat.

Ryby

Inspirace a příležitosti, na to se připravte. 11. dubna vás bude provázet energie, nezapomeňte ji využít k dosažení svých cílů. Překvapíte i sami sebe tím, že budete dělat věci, které by vás nikdy nenapadlo dělat.