Horoskop na Bílou sobotu. Berany čekají peníze navíc, Raky vřelá a láskyplná sdělení

Horoskop na Bílou sobotu. Berany čekají peníze navíc, Raky vřelá a láskyplná sdělení
Bílá sobota je jedním z důležitých dnů Velikonoc. Během těchto jarních svátků se mohou stát různé věci. Abychom byli připraveni, nachystali jsme pro vás horoskop na tento slavnostní den.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jako odměna za dobře odvedenou práci vám dnes mohou přijít peníze navíc. Možná dostanete výrazný bonus nebo vám bude výrazně přidáno. Budete se cítit velmi optimisticky, pokud jde o vaši budoucnost, a proto budou vaše vztahy s ostatními lidmi vřelé a přívětivé. Strávíte večer oslavami!

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Dnes večer se můžete zúčastnit večírku nebo jiné skupinové aktivity. Vy a někdo, koho máte rádi, byste však mohli odejít dříve, abyste si mohli ukrást čas na intimní rozhovor. Měli byste vypadat a cítit se skvěle a být obzvláště optimističtí, pokud jde o vaši budoucnost a budoucnost vašich vztahů. Budoucnost se vám dnes jeví jako mimořádně zářivá.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dnes byste se měli cítit povzneseně. Možná se rozhodnete část tohoto nadšení věnovat výzdobě svého domova. Vaše estetické cítění je bystré, stejně jako vaše fyzická energie, takže jakmile se jednou rozhodnete pro určitou činnost, pravděpodobně ji neopustíte. Mohou se k vám připojit členové rodiny nebo jiní blízcí lidé a vytvořit atmosféru silného společenství.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dnes by se k vám mohlo dostat mnoho vřelých a láskyplných sdělení. Může mít podobu dopisů, telefonátů, e-mailů nebo textových zpráv. Přátelé z daleka, o kterých jste dlouho neslyšeli, by vás mohli zaměstnat telefonováním. Vztahy s rodinnými příslušníky nebo partnerem budou dnes pravděpodobně podpůrné a důvěrné. Díky tomu se může zvýraznit vaše uznání vůči lidem ve vašem životě.

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Dobré zprávy! Vypadá to, že se k vám blíží peníze. Možná jste dostali dobrou prémii nebo jste dostali dobré hodnocení a bude vám výrazně přidáno. Když se o tom dozvíte, určitě vám to zlepší náladu a protože se cítíte dobře, budete ke svému okolí obzvlášť milí. Oni vám to budou oplácet. Užijte si den!

Možná se rozhodnete část nadšení věnovat výzdobě svého domova, Zdroj: Kara Gebhardt / Shutterstock

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Dnes můžete zažít, byť jen krátce, nejintenzivnější a nejrafinovanější typ duchovní lásky, Panny. Možná je to láska k příteli, dítěti, milenci nebo možná ke všem formám života na planetě. Cítíte se také obzvlášť umělecky, takže pokud jste plánovali něco vyrobit jako dárek, je na to vhodná doba. Všechna znamení věští dobré vyhlídky i pro další umělecké projekty. Pusťte se do toho a užijte si den.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Dnes možná pocítíte velmi silnou a všepohlcující lásku ke všem kolem sebe a možná ke všem formám života obecně. Pravděpodobně také pocítíte romantiku, vášeň a touhu po společnosti milostného partnera. Vaše představivost se vznáší vysoko a možná se snažíte najít dárek pro milovanou osobu. Cítíte se také velmi duchovně naladěni.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Dnes byste mohli cítit velkou náklonnost ke všem lidem kolem sebe, dokonce i k těm, kteří by vás normálně mohli rozčilovat. Spolupracovníci, přátelé, rodina a výjimečná osoba ve vašem životě budou pravděpodobně šťastnější, protože se vyhřívají v této záři, a měli by vám to oplatit. Cítíte se obzvlášť štědří, takže nákup dárků bude pravděpodobně na pořadu dne. Nezapomeňte být laskaví také sami k sobě.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Práce se vám může zdát více na obtíž než obvykle, protože dnes jste myšlenkami doma, u rodiny, přátel a životního partnera. Na práci se pravděpodobně nebudete soustředit a možná budete neustále sahat po telefonu, abyste vyhledali přátelský hlas. V hlavě vám mohou tančit obrazy krásných předmětů. O své soustředění si nedělejte starosti. Zítra se vám vrátí!

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Vaše přirozená citlivost a soucit jsou dnes silným impulsem díky silným pocitům lásky a náklonnosti ke všem kolem vás. Je proto pravděpodobné, že budete dávat i přijímat mnoho projevů náklonnosti, a to jak zjevných, tak nenápadných. Významná osoba by k vám měla cítit obzvlášť romantický vztah, a tak se uvolněte a dovolte jí nebo jemu, aby vás zahrnuli pozorností.

Vodnář (21. 1. – 19. 2.)

Jste od přírody společenští lidé a dnes se možná budete chtít stýkat s lidmi a užívat si. Mohli byste příliš dbát na svůj vzhled. Možná proto, že chcete zapůsobit na současného nebo potenciálního milostného partnera.

Ryby (20. 2. – 20. 3.)

Možná začínáte den s pocitem nejistoty ohledně všeho, co se kolem vás děje. Zvýšený tlak v práci by vám mohl trochu pocuchat nervy. Díky velkému množství lásky a pozornosti od přátel, dětí a výjimečné osoby ve vašem životě byste se však měli brzy cítit lépe. Večer si dopřejte relaxaci a pusťte si s protějškem video!

Zdroje článku: