6 znamení zvěrokruhu, která si neodpustí, pokud zradí své přátele

6 znamení zvěrokruhu, která si neodpustí, pokud zradí své přátele
Spousta z nás je svědomitá a jedná tak, aby nezradila ostatní. V tomto okruhu lidí však existuje jedna subkategorie, jejíž členové se začnou nenávidět, pokud zradí své přátele. Je to pro ně stejné, jako kdyby zemřeli, ale jsou stále naživu. Proto se snaží být co nejlepšími přáteli. Přemýšlíte v podobném duchu i vy?

Ryby (19. února –⁠ 20. března)

Vše negativní, co uděláte, také pocítíte. A začne vám to být skutečně líto. Začnete se nenávidět a před očima vám vybíhají různé scénáře, co by mohlo být, kdybyste se zachovali jinak. Ačkoliv si to nepřiznáte, tyto myšlenky vás ničí ještě více. Pokud někoho zklamete, neodpustíte si to. V kombinaci s vaší schopností poznat, kdy jste daného člověka zklamali, si neustále něco vyčítáte.

Kozoroh (22. prosince –⁠ 19. ledna)

Pokud vás někdo o něco požádá, vždy se snažíte vše dělat svědomitě, abyste nikoho nezklamali. Pokud vás o něco požádá váš dobrý přítel, platí to dvojnásobně. Zradit ho by pro vás znamenalo absolutní zklamání. Pokud se vám něco nezdaří, hodně se za to nenávidíte. Zklamání se vás dotkne tím hůře, že víte, že jste ho způsobili vy.

Rak (21. června –⁠ 22. července)

Máte všechny své přátele hodně rádi, udělali byste pro ně první poslední, jsou pro vás něco jako vaše vlastní rodina. Uděláte vše pro to, aby byli šťastní. Pokud váš důmyslný plán, jak pro ně něco udělat, selže, nikdy si to neodpustíte a budete smutní. Ba co hůř, můžete začít nenávidět sami sebe za to, že jste pro své přátele mohli něco udělat, ale dopustili jste se chyby.

Váhy (23. září –⁠ 22. října)

Staráte se naprosto o všechny lidi, kteří se objeví ve vašem životě. Vaši přátelé nejsou výjimkou. Máte jich hodně a raději byste pro ně udělali něco, co byste za normálních okolností nikdy neudělali, než abyste je zklamali svým odmítnutím. Smutný výraz nenávidíte na komkoliv, ale jakmile jde o přátele, budete si do smrti vyčítat, že jste je zklamali, pokud se něco nepovede.

Zdroj: Johnnysdee / Shutterstock

Lev (23. července –⁠ 22. srpna)

Rádi vedete své přátele, a pokud vás požádají o pomoc, uděláte vše, co je ve vašich silách, abyste jim vyšli vstříc a řádně jim poradili. Víte, jak jednotlivé problémy řešit, a jste ochotni pomoci. Problém je ten, že ne každý člověk se chová stejně, a pokud svým přátelům poradíte něco, co většinou funguje, ale jejich problém to zrovna teď zesílí, proklínáte se do konce života.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Vaše rady a službičky, které dáváte svým přátelům, musí být nutně perfektní. To znamená, že nesmíte ani jednou zachybovat, abyste své přátele nezklamali. Rádi totiž hodně pomáháte lidem s jejich problémy. Váš problém je, že si lidé zvykli, že pokud něco podělají, vy to opravíte. Žádají vás proto neustále a vy cítíte zodpovědnost. Pokud se něco nepovede, opravdu vás to mrzí.

Zdroj článku: