Jak se vyrovnáváte s nešťastnou láskou podle znamení zvěrokruhu?

Jak se vyrovnáváte s nešťastnou láskou podle znamení zvěrokruhu?
Znamení zvěrokruhu dokáže prozradit mnoho vlastností i to, jak si umíte poradit s nešťastnou láskou. Patříte mezi znamení, která se dlouho trápí, nebo se snadno oklepete a jdete dál?

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud patříte mezi lidi narozené ve znamení berana, možná máte sklony ke zbrklému a často ukvapenému chování. I když se to na první pohled nezdá, jedná se v případě nešťastné lásky o pozitivní vlastnost, díky které nebudete dlouho smutnit, ale hned se dokážete zaměřit na nový protějšek. A to je rozhodně ta správná cesta, jak najít správného partnera či partnerku.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Opatrní býci to mají s nešťastnou láskou trochu složitější. Dlouho jim trvá, než si pustí city k tělu. Nový vztah tak budují obezřetně, ale za to se všemi potřebnými gesty a s velkým úsilím. O to větší bývá případná zrada. V takovém okamžiku je důležité snažit se odpoutat od minulosti a pustit se do tvoření nového vztahu s někým jiným, i když to může být poměrně těžké.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci rádi mluví. A to jak o svých radostech, tak i trápení. Klíč k jejich srdci vede často právě přes hezké řeči a mnoho společného mluvení. Jakmile se vám však přihodí nešťastná láska, bývá recept na vyléčení podobný. Mluvte se svými přáteli a snažte se hledat nové lidi, se kterými si budete moci promluvit. Velmi to pomůže při vyrovnávání se s nešťastnou láskou.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci mají tendenci vytvářet romantické scénáře velmi rychle po seznámení. Do lásky se vrháte po hlavě, což je dobrá strategie, ale nešťastné lásky o to více bolí. Přenést se přes nepovedený vztah tak vyžaduje poměrně dlouhou dobu, během které se můžete trochu trápit. Zkuste se v takovém případě na nějakou dobu zaměřit na sebe a počkejte, až to přebolí.

Rakům trvá déle, než se přestanou trápit, Zdroj: fizkes/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Žádný lev se do ničeho nepouští jinak než na 100 %. Zároveň jde o znamení, které chce mít všechno pod kontrolou. Plně propadnout lásce je tak pro lvi poměrně nebezpečné, až nepříjemné. O to horší je, když to náhodou nevyjde, protože tím utrpí i lví pýcha.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jestli jste narození ve znamení panny, zkuste si své partnery velmi dobře vybírat. Každá nešťastná láska je pro vás totiž velkou ránou, u které trvá až nepříjemně dlouho, než se dokáže zacelit a můžete znovu důvěřovat někomu novému.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Lidé ve znamení vah mají přirozeně romantickou povahu, takže jsou víceméně pořád do někoho zamilovaní. To může být výhoda při nešťastné lásce, po které se dokážete snadno oklepat a pustit se do nového romantického dobrodružství víceméně bez větší újmy na své psychice.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Štíři jsou v lásce velmi opatrní. Jenže jakmile se zamilují, jedná se o hlubokou lásku plnou vášně. A pokud se náhodou stane, že to nevyjde, velmi těžko se z toho budete dostávat. Musíte se tak obrnit trpělivostí a snažit se zapracovat na dalším milostném pokusu.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci si libují v upřímnosti, kterou využívají i při navazování nových vztahů. Snadno chápou, že sympatie nemusí být opětované, takže si většinou z nešťastné lásky nic nedělají. Pokud jste ve znamení střelce, určitě nebudete mít problém pustit se znovu do randění po nešťastné lásce.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Jako kozoroh nemáte rádi pocit slabosti. A tou láska rozhodně je, takže vám bude trvat, než si přiznáte nový vztah. V lásce neděláte velká gesta, ale spíše projevujete každodenní zájem. Dostat se z nešťastné lásky může být jednoduché, ale i komplikované. Záleží na tom, o jak vážný vztah se jednalo.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako vodnáři máte nejraději hlavně sami sebe. Kvůli nešťastné lásce se tak rozhodně nebudete dlouho trápit, ale víceméně bez problémů otočíte list a půjdete dál. Tento snadný proces přechodu do nového vztahu může sklouznout až k nevěrám.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou velmi empatické. Pokud si tedy vyhlédnete protějšek, velmi pravděpodobně se trefíte do člověka, který bude vaši lásku opětovat. A to je velká úleva, protože prožívání nešťastné lásky rozhodně není nic pro vás.

Zdroje článku: