Znamení zvěrokruhu, která s největší pravděpodobností zradí vaši důvěru ve vztahu

Znamení zvěrokruhu, která s největší pravděpodobností zradí vaši důvěru ve vztahu
Věřit si je hlavním pilířem, který drží vztah pohromadě. Pokud důvěra ve vztahu chybí, vztah se stává nefunkčním a končí rozchodem, potažmo rozvodem. Z dvanácti znamení zvěrokruhu jsme vybrali čtyři, která vaši důvěru ve vztahu i vaši samotnou důvěru ve vztah zruinuje.

Beran (21. března – 19. dubna)

Jednáte zcela instinktivně, pokud se jedná o vztah. Není proto divu, že máte slušnou pravděpodobnost zradit svou milovanou osobu. A nemusí jít nutně o nevěru, může se jednat o cokoliv, co jste si s partnerem řekli, že dělat nebudete ani jeden (ano, včetně vás).

Faktem zůstává, že vždy následujete své srdce a rozum u vás nemá v případě lásky žádné místo. Proto váš partner musí být neustále ve střehu, jinak by vás mohl ztratit, pokud si řeknete, že chcete být ve vztahu spíše s náhodným člověkem potkaným na ulici a viděným poprvé ve vašem životě než s ním.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ve svém nitru máte alespoň dvě osobnosti, které se derou na povrch. A to je v tomto případě problém. Velice často zrazujete důvěru ostatních lidí. A nejhorší na tom je, že si vůbec neuvědomujete, že jste udělali něco špatně.

Pokud zradíte důvěru svého partnera, máte hodně vysokou šanci, že váš partner již ve vztahu nebude věřit komukoliv jinému, kdož do jeho života vstoupí po vás. Pokud máte svého partnera rádi, měli byste se zamyslet nad svými činy, poněvadž mu můžete svými skutky zkazit život na několik let dopředu.

Váhy (23. září – 23. října)

Partner k vám chová naprostou důvěru, poněvadž nikdo nečeká od takové mírumilovné, chytré a milé bytosti, jíž jste vy, nějaký podraz. Tím větší je potom překvapení a tím horší jsou dopady, když se to stane. Pokud zradíte důvěru svého partnera, je to proto, že hledáte něco, co ve svém momentálním vztahu nenacházíte.

Než abyste svého partnera zatěžovali svými problémy a emocemi, raději si chybějící lásku nahrazujete v soukromí – s někým jiným. Budete zklamáni sami ze sebe, ale své tajemství si udržíte a budete se snažit, aby na to váš partner nepřišel. Jenže ono se přijde na vše.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Zrazujete partnerovu důvěru v jednom kuse, hlavně tím, že mu neustále předkládáte svou žárlivost a nedůvěru v perfektní vztah. Milujete lidi jen v případě, že vám projevují stejnou úctu a náklonnost jako vy k nim. Pokud zjistíte, že partner zklamal vaši důvěru, je oheň na střeše, ale pokud vy zaškobrtnete, tváříte se, že je vše naprosto v pořádku.

V tu chvíli vám nedělá problém lež mezi partnery, ale pouze v případě, že tvůrcem lži jste vy. Pokud však na vaši chybu partner přijde, ztratí důvěru ve vztah pravděpodobněji než v případě výše uvedených znameních.

Pokud váš partner spadá do výše uvedených znamení, neznamená to, že vás nutně podvádí či jinak zklame vaši důvěru, je to pouze pravděpodobnější. Stejně tak zklamat vaši důvěru může jakékoliv jiné znamení zvěrokruhu, pokud k tomu má sklony.

Zdroj článku: