Ti nejhorší sousedi, kteří vás budou rušit, podle horoskopu

Ti nejhorší sousedi, kteří vás budou rušit, podle horoskopu
Není nic horšího, než když se vrátíte utahaní z práce a chcete se prospat, ale váš soused se rozhodne si zrovna pustit svou oblíbenou hudbu nebo něco začít opravovat. Přijde vám, že to snad dělá schválně. Jací sousedé jsou ti, které nezajímá, že potřebujete mít klid?

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Pokud toužíte po klidu a nechcete se s nikým hádat, Beran je opravdu tím špatným sousedem, kterého byste si raději neměli přát. Má svou vlastní pravdu, pokud je rozzlobený, a příliš nepřemýšlí nad tím, jak se k vám bude chovat. Je to pro něj opravdu banalita.

Pokud se pohádáte a on zjistí, že máte pravdu, bude to i nadále popírat. Pokud uděláte něco, co se mu nebude líbit (a nemusíte to myslet špatně), nenechá vás se omluvit, poněvadž s ním nebude kloudná řeč.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Tento soused rád pořádá noční večírky, aby se sblížil se všemi lidmi z okolí. Pozve vás i ostatní sousedy, nicméně stále zůstávají těmi nechtěnými. Jakmile seznamovací večírek skončí, již začne přemýšlet, jak uspořádá další večírek.

A další a další. Chce se ujistit, že nikomu nic nechybí a všichni jsou na tomto večírku šťastní. Pokud nemáte rádi večírky, na něž byste chodili, a chcete mít v noci svůj klid, tento soused je hotová noční můra.

zdroj : Comfert / Shutterstock

Střelec (22. listopadu –⁠ 22. prosince)

Tento soused vám rád pomůže se vším, avšak má hodně much – například pořádá večírky, které pokračují až do rána, a pokud bydlíte v panelovém domě a máte rozvrh, kdy kdo bude vytírat, vykašle se na svou povinnost.

Také mívá hodně domácích zvířat, jež nechá bez ohledu na své sousedy se hlasitě projevovat, aniž by s tím něco dělal, a nechá je pobíhat, kdekoliv se jim zlíbí. Další věc, která ho činí tak otřesným sousedem, je, že pod vaším oknem dokáže hlasitě mluvit s někým jiným. Neuvědomuje si, že vás ruší.

Býk (20. dubna –⁠ 20. května)

S tímto sousedem si příliš neporozumíte hlavně v případě, že vlastníte rodinný dům a váš strom zasáhne do jeho zahrady. Býk není příliš kompromisní, co se týče řešení problémů souvisejících s majetkem, a je pravděpodobné, že na vás začne být tak naštvaný, že nechá strom pokácet. Pokud vám to nebude vadit, rozlítíte ho ještě více. Pokud se tento soused naštve, neexistuje cesta, jak ho uklidnit.

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Tento soused je noční můra sám o sobě. Nebude vám nikdy plně důvěřovat a od prvního dne vám to začne dávat najevo. Pokud se nebudete chovat přesně podle jeho požadavků, stanete se jeho nejhorším nepřítelem. Útěchou však budiž fakt, že nejste jediní mezi všemi sousedy.

Kdykoliv se Štírovi něco nepovede, může za to celé jeho okolí. Pokud mu nevědomě uděláte něco, co se mu nelíbí, bude se snažit vás doslova vypudit ze své blízkosti všemi možnými způsoby. Jeho snaha nikdy nepoleví.

Zdroj článku: