Hvězdná znamení, která věří konspiračním teoriím

Hvězdná znamení, která věří konspiračním teoriím
Existují lidé, které o něčem nemůžete přesvědčit, dokud své tvrzení nepodložíte dostatečnými důkazy. Poté jsou tu jiní lidé, kteří uvěří všemu bez ohledu na to, zda je to založeno na pravdě, nebo ne. Někteří z nich však konspirační teorie vyhledávají pravidelně a bezmezně jim věří. Nacházíte se v tomto popisu také vy?

Střelec (22. listopadu –⁠ 21. prosince)

Milujete konspirační teorie a bezmezně jim věříte. Ale také jste většinou ti, kteří se nad něčím pozastaví a konspirační teorie vymýšlejí. Jste totiž dost inteligentní na to, abyste odhalili skryté detaily – nebo si to alespoň mysleli. Neustále existenci své konspirační teorie dokazujete ve své mysli. Pokud máte pocit, že je to pravda, podělíte se o ni s ostatními.

Beran (21. března –⁠ 19. dubna)

Rádi si pročítáte konspirační teorie. Jste zvídavý člověk a toužíte vědět, zda to, co je představováno jako pravda, je skutečně pravda. Proto jste dnem i nocí ponořeni do webů o konspiračních teoriích – nic nevidíte pouze z jednoho úhlu a člověk, který se vám to bude snažit vnutit, vás nepřesvědčí, naopak o to více se zaměříte na konspirační teorie k danému tématu.

Panna (23. srpna –⁠ 22. září)

Máte hodně rádi holá fakta, nicméně to neznamená, že nemůžete trávit podstatnou část dne četbou konspiračních teorií. Milujete, když se dozvíte o dané věci z různých úhlů a můžete se rozhodovat, co by mohla být pravda a co nikoliv. Trénujete si tím váš mozek. Některým konspiračním teoriím věříte. O těch se zmiňujete ostatním lidem, abyste o nich mohli komunikovat.

zdroj: Marko Aliaksandr / Shutterstock

Štír (23. října –⁠ 21. listopadu)

Četba konspiračních teorií je pro vás mentální stimulace. Zajímá vás vše, co prochází myšlenkami ostatních lidí, a rádi zkoumáte jejich názory, tudíž konspirační teorie se stávají důvěryhodným zdrojem toho, po čem tolik toužíte. Pro vás nikdy neexistuje jedna jediná pravda. Také toužíte něco odhalit. Pro tyto vaše potřeby jsou konspirační teorie naprosto ideální.

Vodnář (20. ledna –⁠ 18. února)

Stejně jako Střelce, také vás konspirační teorie zajímají, ale raději je vymýšlíte, než abyste si je četli celé dny. Vaše inteligence vám to umožňuje. Jakmile nějakou vymyslíte, otestujete její důvěryhodnost a poté ji všem cpete do hlavy. Máte spoustu argumentů, proč by se to mělo stát přesně tak, jak říkáte, a působíte opravdu přesvědčivě.

Blíženci (21. května –⁠ 20. června)

Konspirační teorie podporují myšlenky ostatních lidí, což se vám na nich líbí nejvíce. Také vás fascinuje, kolik lidí konspiračním teoriím věří, a chcete být jedním z těchto lidí, chcete mít pocit, že někam patříte pro to, čím doopravdy jste. Tyto teorie vás však odvrací od vašich přátel, kteří konspiračním teoriím nevěří, držíte se proto u lidí, které zajímají.

Zdroj článku: