Pokud vás vaši přátelé po čase začínají ignorovat, nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení

Pokud vás vaši přátelé po čase začínají ignorovat, nejspíše patříte do jednoho z těchto znamení
Znáte ten pocit, když si najdete přátele, s nimiž se hodně bavíte a užíváte si spoustu zábavy, ale jak plyne čas, vaši přátelé vás přestávají poslouchat a začínají si více všímat ostatních lidí, jako byste nic neřekli? Pokud ano, je dost pravděpodobné, že patříte do jednoho z těchto znamení zvěrokruhu.

Ryby (19. února – 20. března)

Pokud jste se někdy divili, proč na vás přátelé často zanevřou a začnou vás ignorovat, je to tím, že jste příliš přilnaví a rádi si stěžujete na své problémy, které si přibarvujete a zveličujete je. Rádi se emocionálně přisáváte na kohokoliv, kdo se k vám chová mile, poněvadž hledáte lidi, kteří si vás rádi vyslechnou.

To většinu lidí po čase přestane bavit a raději se zdržují kontaktu s vámi, říkají vám, že dnes nemají čas a popovídáte si v budoucnu. Zapomenou však zmínit, za jak dlouho. Další problém je ten, že nerespektujete hranice ostatních lidí.

zdroj: Rido / Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Pokud vás někdo chce donutit k něčemu, co se vám momentálně nechce dělat, začnete být uražení a vzteklí. Nepřipustíte, aby vám někdo nakazoval, co máte dělat. Pokud sledujete životní cestu svých přátel, rádi se jim pletete do života.

Toto chování není pro ostatní příjemné a může způsobit rozpad vašich přátelských vztahů. Někteří lidé budou raději vypouštět vaše námitky na jejich životy a s každým vaším slovem budou předpokládat, že jim chcete něco vytýkat. Také často rušíte plány kvůli své lenosti.

Rak (22. června – 22. července)

Stejně jako Ryby, i vy jste extrémně přilnavý člověk. Pokud by se s vámi nikdo nebavil, mohli byste se dostat do depresí. A přesně toto je kámen úrazu, tedy společně s vaším zvykem dokazovat celému okolí, že se o své přátele chcete postarat.

To mimo jiné může znamenat, že s vašimi přáteli hovoříte jako s dětmi, což obzvláště na veřejnosti není příjemné. Nejvíce vaši přátelé ignorují vaše zprávy. Je jich totiž tolik, že je to až unavující. Poté se raději vymluví na nízké procento baterie. Také jim slibujete, že s nimi někam zajdete, ale nakonec to zrušíte. Další důvod ignorovat vaše slova.

Váhy (23. září – 23. října)

Máte spoustu přátel, jimž slíbíte, že spolu někam vyrazíte nebo jim následující den s něčím pomůžete. Máte však tolik vzpomínek se svými přáteli, které vytvoříte ten den, že prostě máte tendenci zapomínat na to, co jste komu slíbili.

Chcete být nejlepším přítelem všech, který všem splní všechno, až zapomenete, že i vy jste pouze člověk. Vy na vaše sliby prostě zapomenete. To vás činí mezi vašimi přáteli tak neoblíbenými. Dalším důvodem je, že vás spousta lidí využívá, a když vás přestane potřebovat, obrátí se k vám zády.

Zdroj článku: