Jaké můžete očekávat vyznání lásky podle jeho znamení zvěrokruhu?

Jaké můžete očekávat vyznání lásky podle jeho znamení zvěrokruhu?
Ne vždy se člověku poštěstí najít v životě harmonický a fungující vztah. Přestože se viník může mnohdy zdát jasný, možná je problém ještě jinde. Můžete také patřit mezi hvězdné smolaře, kterým zkrátka není dáno být v lásce šťastní. Najdete se?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

U Berana rafinovanost nečekejte – ve vyznání bude jednat spontánně a bez zbytečné přípravy, která by jej zbytečně zdržovala. Ve vztahu však naopak projevuje zájem o svého partnera, který je ale mnohdy až moc dotěrný – často se nebrání nejrůznějším vtípkům a žertíkům. Berani zkrátka romantikou příliš neoplývají, někdy ale překvapí sami sebe!

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Komunikace ohledně lásky je s Býkem mnohdy náročná a často dlouho trvá, než se takzvaně vymáčkne. Od vztahu potřebují hlavně jistotu a schopnost naslouchat. Partnerovi se dokážou patřičně odvděčit romantickou večeří či dárkem od srdce. Možná vás také pozvou na některé neobvyklé místo, kde se vám k lásce možná trochu kostrbatě, ale o to upřímněji přiznají.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Blíženci se do vyznání lásky příliš nepouštějí, pokud se opravdu nejedná o životního partnera. Pak se situace otáčí o 180 stupňů a Blíženci své milované zahrnují nejrůznějšími lichotkami a komplimenty. Pokud dojde na lámání chleba, dejte si pozor – dokážou být až příliš upřímní.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Rak s otevřením svého srdce často dlouze bojuje. O to déle mu pak trvá vyjádřit slovy to, co uvnitř cítí. Je dobré mu tedy trochu napomoci – pokud v partnerovi vycítí součinnost, vše je rázem jednodušší a o lásku a příval emocí pak nebude nouze!

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lvům narozdíl od většiny jiných znamení nedělá vyznání vetší potíže. Patří to k jejich egu, které by zdráháním se zbytečně oslabili. Nezřídka pak jejich monolog často skončí spíše chvástáním se a sebechválou. V lásce však žijí trochu bohémským životem, a vyznání tak mohou často vyjadřovat na více stran. Lvy si tedy následně ve vztazích musíte pořádně hlídat.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Panny jsou ve vyjadřování lásky poněkud specifické, a raději než slova volí pro projev náklonnosti spíše činy. O zamilovanosti tedy příliš nemluví, ale v dlouhodobém měřítku jsou velmi starostliví a snaží se vztah za každou cenu udržet. Nebudete-li tedy na Panny tlačit, stanou se z nich často partneři na celý život.

Zdroj: Lucky Business/ Shutterstock

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Vyznání si Váhy velmi často pečlivě promýšlí a zvažují nejrůznější pozitivní i negativní důsledky. Jsou přitom velmi pragmatičtí – přestože lásku k životu potřebují, pokud ji vyhodnotí jako neopětovanou, nemají problém poslat své milované k šípku. Jakmile se vám však otevřou, máte vyhráno.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

U Štírů většinu citů prozradí jejich oči. Pokud s nimi ale umí pracovat, často se může jednat pouze o falešnou naději či snahu pouze flirtovat. Navenek pak působí často odtažitě, avšak lásce se v nitru nebrání. Pokud jejich bariéru prolomíte, budou vám věrnými a oddanými partnery.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Dobrodružná povaha Střelců se často promítá do jejich projevů náklonnosti. Místo zbytečného povídání vás tak spíše vytáhnou zažít něco nového – adrenalinový zážitek nebo třeba výlet na kole. Do vztahu se dostávají pozvolna, avšak s postupem času se stávají stále klidnější a pohodovější.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Podobně jako jiná „rohatá“ znamení je i u Kozorohů vyznaní lásky trochu komplikovanější. Kozorozi ctí tradiční hodnoty vztahů, a není tedy radno na ně tlačit s nějakými moderními přístupy nebo nápady. Nebrání se však například složení básničky z lásky, či jiných projevů, které sice přicházejí ojediněle, avšak o to více potěší.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Projevy lásky u Vodnářů téměř vždy vyzní jako prkenné, a překypují zdánlivou lhostejností. Nezřídka se snaží vymyslet něco neobvyklého, nicméně ne vždy se u svých partneru setkají s pochopením. Pokud se však naučíte komunikovat v jejich řeči, mohou k vám začít cítit až nečekanou náklonnost a přízeň.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)     

Slova jako „Miluji tě“ uslyšíte od Ryb až po poměrně dlouhé době. Neznamená to však, že by se citů štítily. Naopak, jsou velmi citliví, často však nejsou schopni se rozhoupat k činům či projevům lásky. Pro trpělivé jedince jsou však ideálními partnery, jelikož jejich loajalitu by jim mohla leckterá znamení závidět.

Zdroje článku: