Hvězdná znamení, která nemají čas si vytvořit spánkový rozvrh

Hvězdná znamení, která nemají čas si vytvořit spánkový rozvrh
Být noční sovou není pro naše tělo, které je zvyklé bdít ve dne a v noci spát, nic dobrého. Avšak někteří lidé to opravdu přehánějí a v noci toho mají tolik co na práci, že si ani nestihnou rozvrhnout, kdy půjdou spát. Patříte mezi tyto lidi také vy?

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nejrozšířenějším faktem o vás je, že jste schopni udělat cokoliv, abyste uspěli. Možná pracujete 16 hodin denně, abyste byli sami se sebou spokojeni a mohli jít spát s čistým svědomím, že všechnu práci máte hotovou. Nicméně pokud se zrovna nezaměřujete na svůj kariérní postup, přemýšlíte dlouze o lidech a událostech, které se vám tento den staly.

Není proto žádným překvapením, že máte velké problémy usnout – vy vlastně ani usnout nechcete. Můžete to však přehnat natolik, že se to za pár let může negativně podepsat na Vašem zdraví.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ve dne toho máte hodně na práci. Musíte si řádně užívat života a využívat každý okamžik, dokud ještě žijete. Velice si uvědomujete, že nebudete žít navěky. Přemýšlení o vaší budoucnosti se tudíž posouvá na večer a noc.

Máte toho hodně k přemýšlení, a tak trpíte velkým nedostatkem spánku, který si způsobujete vy sami. Také pracujete spíše v noci, což vašemu spánkovému návyku mnoho nepřidává. A až všechno máte hotové, nemůžete ještě jít spát – musíte relaxovat v absolutní bdělosti, abyste si užili trochu toho odpočinku.

Zdroj: AlessandroBiascioli/ Shutterstock

Býk (20. dubna – 20. května)

Rádi přemýšlíte o různých věcech a událostech, ale ve dne vám to příliš nejde. Na přemýšlení totiž musíte mít klid, což ve dne není možné. Nemyslíte si, že by se dalo dělat něco jiného, než si přemýšlení nechat na noc. Také nejraději pracujete v noci, protože vás takřka nikdo neruší.

Nezřídka kdy se stane, že ulehnete do postele až v časných ranních hodinách. Pokud se tak stane, spíte skoro až do poledne, abyste dohnali, co jste přes noc zameškali. Nevnímáte noc jako čas spánku, spíše ji vnímáte jako čas, kdy byste měli dohnat svůj pracovní skluz.

Ryby (19. února – 20. března)

Vy také potřebujete klid k přemýšlení, avšak nepřemýšlíte o tom, co se odehrává v reálném světě. Vy noc potřebujete k tomu, abyste měli klid a lépe se dostali do vašeho vysněného světa, kde se vám nesnaží nikdo ublížit a všechno je perfektní – tak, jak byste si to přáli mít ve skutečném světě.

Pokud vás nikdo ani nic neruší, dokážete naplno využít svou fantazii i kreativitu. Pokud zrovna nesníte o jiném světě, můžete svou kreativitu využívat k tvoření uměleckých děl. To také děláte v noci, poněvadž přes den vás většinou nenapadá nic kloudného.

Zdroj článku: