Partnerský horoskop na 3. říjnový víkend: Lvi se s partnerem pobaví, Střelci ho mile překvapí

Partnerský horoskop na 3. říjnový víkend: Lvi se s partnerem pobaví, Střelci ho mile překvapí
​​​​​​​Měsíc bude opět ten, který bude tento týden ovlivňovat naše chování k partnerovi. V pátek se bude nacházet pod vlivem Blíženců, což rozproudí komunikaci většiny z nás. V sobotu odpoledne se až do neděle přesouvá do vlivu Raka, tudíž to, jak si s partnerem budeme rozumět, bude záviset na tom, zda budeme partnera respektovat či ne.

Beran (21. března - 19. dubna)

V pátek budete hodně romantičtí a budete připraveni potěšit partnera na tisíc způsobů. Tento den se projeví Vaše jemná stránka. V sobotu můžete zažít partnerskou krizi, která se však bude odehrávat pouze ve Vaší hlavě. Myslete na dobro partnera. V neděli můžete společně navštívit rodinu.

Býk (20. dubna - 20. května)

Budete mít tolik pozitivní energie v pátek, že Váš partner Vám milerád oplatí Vaši lásku k němu. V sobotu a v neděli bude tato Vaše pozitivní energie pokračovat, hlavně v sobotu však budete mít tendenci příliš utrácet za dary pro svého miláčka, na to pozor. V neděli tento stav bude pokračovat.

Blíženci (21. května - 20. června)

Začátkem víkendu nabydete velké množství sebevědomí, což Vám umožní strávit pěkný den, pokud se k Vám partner bude chovat dobře. V sobotu budete požadovat, aby Vám partner naslouchal, můžete ho vést ke zlepšení jeho života. Od sobotního odpoledne si budete partnera hýčkat.

Rak (21. června - 22. července)

S Vaším partnerem si budete hodně rozumět již v pátek. Vaše starostlivá stránka se naplno projeví. Váš partner nebude strádat a Vám to udělá obrovskou radost. V sobotu ráno můžete být nevyspalí, ale to Vám v upevňování Vašeho vztahu nezabrání. Od odpoledne do neděle můžete být přecitlivělí.

Lev (23. července - 22. srpna)

Zatoužíte po zábavě již v pátek. Zábavu si však také můžete užít s partnerem. Vezměte ho mezi své přátele, posílí to Váš vztah. V sobotu tato touha ještě zesílí, s partnerem se pěkně pobavíte. V sobotu odpoledne můžete partnerovi koupit pěkný dárek, bude nadšen. V neděli společně odpočívejte a bavte se doma.

Panna (23. srpna - 22. září)

Jak už to u Vás bývá, na partnera nebudete mít příliš mnoho času, poněvadž si budete plánovat další kariérní krok. Nezapomeňte však na Vašeho miláčka, Vaši přítomnost ocení. V sobotu odpoledne si na partnera uděláte čas. Hezky si popovídejte, protože v neděli s Vámi nebude kloudná řeč.

Váhy (23. září - 22. října)

Budete mít nutkání si s partnerem v pátek naplánovat úžasný víkend. Vyberte si však takovou cestu, kterou můžete zvládnout, jinak Vy i partner budete nešťastní. Pokud neohrozíte psychické zdraví Vaše i Vašeho partnera, zažijete úžasný víkend. V neděli se vrátíte a promluvíte s partnerem o práci.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Hned v pátek budete myslet romanticky. Znovu se do svého partnera zamilujete až po uši a zatoužíte po tom, mít skvělé rande. V sobotu budete myslet spíše sexuálně než romanticky, partnera tím však nezklamete, ba naopak. V neděli si můžete s partnerem vyjet na celodenní výlet.

Štíři budou myslet více na erotiku, Zdroj: Nomad_Soul/ Shutterstock

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

V pátek zatoužíte po romantice, dokonce se nezaměříte na své zájmy, ale připravíte rande s motivy zájmů Vašeho partnera. Váš partner z toho bude pochopitelně nadšen a svou lásku k Vám bude projevovat i v sobotu. V neděli nastane drobný spor, ten však s přehledem vyřešíte.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Pokud jste s partnerem šťastní, vyhradíte si na něj v pátek nějaký čas, bude však omezený. V sobotu můžete být mrzutí, budete mít tendenci se přepracovat. Odpoledne se však budete věnovat svému partnerovi. V neděli se budete snažit nahradit partnerovi, co jste po celý víkend zameškali.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Silně zatoužíte po romantice již v pátek, veselé hrátky budou pokračovat i v sobotu. V sobotu si však dejte pozor, zda to, co budete dělat, se nesetká s partnerovým nesouhlasem. Pokud ano, hrozí, že romantika rychle skončí. V neděli vyzvete partnera k odpočinkovému dni.

Ryby (19. února - 20. března)

V pátek vyzvete partnera, aby Vám pomohl uklidit a vylepšit Váš domov. V sobotu mu navrhnete to samé, budete mít takový úklidový víkend. Přestože se partnerovi může zdát, že přeháníte, Vy ho večer za jeho snahu odměníte. Můžete se mu odvděčit také v neděli, kdy bude posílena Vaše kreativita.

Zdroj článku: