Jak vás změní láska podle znamení zvěrokruhu

Jak vás změní láska podle znamení zvěrokruhu
Pro lásku je člověk schopný změnit se opravdu hodně. Alespoň v jejich začátcích. Jak se mění jednotlivá znamení v období, kdy se zamilují? Dokáží se změnit zásadně? 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Jako zamilovaní jste velmi vášniví. Zamilováváte se rychle a naplno. Do vztahů skáčete po hlavě a vztah s vámi je velmi intenzivní. Dokáže si odepřít pro partnera také mnohé radovánky a dýchat pro něj. 

Býk (21. 4. 21. 5.) 

Milujete všechno krásné a luxusní. A právě toho jste ochotní se vzdát, pokud se hluboce zamilujete. Dokážete slevit ze svých nároku a přijmout i partnera/partnerku, který není tolik materiálně založený. Nakonec jste velmi soběstačná osoba a o hojnost se dokážete zasloužit i sami. 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Milujete společnost lidí a rádi trávíte čas na společenských akcích a ve víru velkoměsta. Zamilovat se pro vás není příliš snadný úkol, ale pokud se vám to podaří, nepotřebujete ani společnost kamarádů a užíváte si kromě večírků také klidné romantické večery se svou drahou polovičkou.

 

Rak (22. 6. 22. 7.) 

Rodina a láska jsou pro vás základním stavebním kamenem šťastného života. A tak se není čemu divit, že pro lásku uděláte opravdu mnoho. I čerstvě zamilovaní začínáte rychle plánovat šťastný a spokojený život. Váš partner/partnerka se pro vás okamžitě stávají středobodem vesmíru a vy milujete celým vaším srdcem.

Lev (23. 7.  22. 8.) 

Mnohdy je pro vás těžké podělit se o pozornost, která je vám věnována. Milujete, když jste obdivování a často máte strach, že by vás o vaši slávu mohl někdo připravit. Pokud se zamilujete, jste ochotni riskovat a věnovat kus této pozornosti také své lásce, a dokonce jste ochotní zařídit jí stejný život, jaký si přejete pro sebe.

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Milujete, když máte svůj život nalajnovaný a vše funguje přesně podle vašich plánů. Pro druhé je velmi náročné, aby se vám dostali takzvaně pod kůži a dokázali narušit vaše zajeté koleje. Pokud se ale opravdu zamilujete, jste ochotní slevit ze svých nároků a opatrně vystupovat ze zajetých stereotypů.

Zdroj: Rido / Shutterstock

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Máte velmi rádi pocit zamilovanosti a motýlků v břiše. Toužíte po lásce každým kouskem svého těla a zamilovat se umíte opravdu bezhlavě. Když jste ve vztahu, jste ochotní udělat pro druhého maximum. Stejně tak si užíváte péči vaší druhé polovičky o vás.

Štír (24. 10. – 22. 11.) 

Navazování nových milostných vztahů pro vás rozhodně není jednoduchá disciplína. Novým lidem nemáte ve zvyku se příliš otevírat a k opravdovému prohloubení vztahu u vás dochází velmi pomalu. Až se tak ale stane a vaše nová známost si získá vaši důvěru, dáváte do vztahu opravdu maximum.

 

Střelec (23. 11. 21. 12.) 

Na romantiku si sice příliš nepotrpíte, ale pokud potkáte člověka, který si získá vaše srdce, milujete ho naplno a jste ochotni slevit ze svých nároků. Ukážete mu výhody svého dobrodružného života, ale zároveň jste své lásce opravdovou oporou a parťákem na celý život.  

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) 

Vaší přirozenou povahou je hledat si lásku na celý život. Právě proto s výběrem nijak nespěcháte a chcete si být jistí, že osoba, která chce stát po vašem boku je ta pravá. Vybíráte proto pečlivě a do vztahu se pouštíte až ve chvíli, kdy jste si svým novým partnerem/partnerkou naprosto jistí.

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

Vaší největší životní láskou je svoboda. Svůj život a svobodu milujete nadevše. Pokud ale potkáte člověka, který se vám dostane pod kůži, jste ochotní se o kousek této svobody připravit. Pořád ale potřebujete mít pocit, že jste pány svého života a o vašich věcech si rádi rozhodujete sami. Pokud se ale opravdu pořádně zamilujete, jste časem ochotní nechat si křidélka trochu přistřihnout.

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Jste velký snílek, a když se zamilujete, platí to dvojnásob. Již v začátcích vztahu lítáte hlavou v oblacích a plánujete si nádhernou budoucnost a slyšíte svatební zvony znít. Milujete plánování této budoucnosti spolu se svou láskou, a do vztahu se tak vrháte opravdu po hlavě. Tím se ale také probouzí váš strach z opuštění.

Zdroj článku:
  • Autorský text