Už dlouho marně pátráte po spřízněné duši? Najděte partnera podle vašeho znamení zvěrokruhu

Už dlouho marně pátráte po spřízněné duši? Najděte partnera podle vašeho znamení zvěrokruhu
Na základě mnoha zkušeností jistě víte, jaké vlastnosti u budoucího partnera preferujete. Zjistěte, kdo by je mohl naplňovat podle znamení zvěrokruhu. Hledáte sebevědomý, společenský nebo snad ochranitelský typ? Astrologie vám napoví.

Beran (21. března – 19. dubna)

Sebevědomí vám nechybí, máte nezávislou a dobrodružnou duši, a tak zřejmě budete hledat někoho spontánního, s kým vyzkoušíte nové věci. Díky své otevřenosti pro vás mohou být vynikajícími společníky Střelci. Vztah vám bude dobře fungovat také s Blíženci a Váhami.

Býk (20. dubna – 20. května)

Vážíte si peněz a nečiníte unáhlená finanční rozhodnutí. V ložnici i mimo ni vám imponuje smyslný a loajální člověk. Mnoho společného můžete mít s Kozorohem či Pannou – oceňují stabilitu, odhodlání a racionalitu. Dobrou volbu představuje Rak, vyznačující se podobnou mírou oddanosti rodině a přátelům.

Blíženci (21. května – 20. června)

Jste upovídaní, spontánní a zvídaví. Baví vás konverzovat s někým, kdo je schopen vést zajímavý rozhovor a nepostrádá vtip. Coby realistu vás přitahují lidé nacházející potěšení v maličkostech. Zaměřte pozornost na Váhy, Střelce nebo Vodnáře.

Rak (21. června – 22. července)

Klíčem k vašemu srdci je dobré jídlo. Objevíte-li partnera s vášní pro něj, nenechte ho odejít. Vztah s rodinou je pro vás důležitý, proto dejte přednost člověku, jenž ho bude klást na první místo. Vaší lásky a oddanosti si budou vážit zejména Štíři, Ryby a Panny.

Lev: Přitahují vás sebevědomí a fyzicky aktivní společníci se smyslem pro styl. Zdroj: IVASHstudio / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Partnerství založené na důvěře a loajalitě kladete nade vše ostatní. Přitahují vás sebevědomí a fyzicky aktivní společníci se smyslem pro styl. Střelci a Blíženci sdílejí vaše cíle a nadšení. Hodí se k vám i Vodnáři, poskytující takovou dávku pozornosti, jakou vyžadujete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Loajalita, organizovanost a intelekt, to jsou slova, která vás vystihují nejlépe. Vaše duše prahne po partnerovi podobných vlastností, jenž by vám pomohl udržet pocit klidu a vyrovnanosti. Měl by být odolný a starostlivý. Důvěryhodnými spojenci pro vás budou Býci a Štíři. Společnou řeč najdete i s Kozorohem.

Váhy (23. září – 22. října)

Dychtíte po romantice a partnerovi, jenž bude spontánní, laskavý a vám zcela oddaný. Chcete s ním vést dlouhé a smysluplné rozhovory, ale vážíte si i tvrdé práce. Navíc by vám měl pomoct udržet zdravou rovnováhu mezi pracovním a soukromým životem. Největší smysl dává partnerství s jinými Váhami, ale nezklame ani Beran či Vodnář.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Toužíte po někom důvěryhodném a oddaném, kdo vám bude stát věrně po boku v dobrém i zlém. Kvůli tendenci k tajnůstkářství potřebujete čas, než se někomu otevřete. S vaší intenzitou a potřebou hluboké intimity se nejlépe vyrovnají Ryby a Raci, kteří stejně jako vy vnímají svět optikou emocí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Hýříte energií, jste dobrodružní a nezávislí. Zkuste se poohlédnout po člověku obdobných kvalit, který bude zároveň loajální a důvěryhodný. Spřízněnou duši pravděpodobně objevíte v dalším Střelci, Blížencích nebo Beranovi.

Kozoroh (21. prosince – 20. ledna)

Jakožto ambiciózní, romantická a vášnivá osobnost toužíte po někom, kdo se vám v tomto směru vyrovná. Pocit úspěchu si vychutnáváte plnými doušky a vyžadujete pozornost. Mezi Kozorohy a Pannami panuje vzájemný obdiv, pokud jde o jejich zájem být dokonalí. Hodit se k vám budou i Štíři.

Vodnář (21. ledna – 18. února)

Rádi byste svůj osud spojili s někým inteligentním, kdo se o všechno zajímá. Váš partner by měl být společenský a mít podobnou úroveň dynamiky a rychlosti myšlení jako vy. To splňují jiní Vodnáři nebo Blíženci. Také Váhy vás krásně doplní.

Ryby (19. února – 20. března)

Být Rybou znamená být rozumný, přemýšlivý, laskavý a duchovně zaměřený. Oceňujete hluboké myslitele, kteří však stojí nohama pevně na zemi a rádi vám podají pomocnou ruku. Fascinuje vás schopnost abstraktního myšlení Štírů, zatímco Kozoroh vám může být dobrým přítelem.