V jakém znamení by měl být váš osudový muž?

V jakém znamení by měl být váš osudový muž?
Jaká znamení zvěrokruhu se k sobě hodí? Ať už jste v současné době ve vztahu, nebo jste svobodní a připraveni se seznámit, možná pro vás bude přínosné přečíst si tohoto průvodce a objevit svého osudového muže podle znamení zvěrokruhu. 

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Dokonalou spřízněnou duší pro vás je někdo, kdo je v životě stejně vášnivý a ambiciózní jako vy. Ať už vás žene kariéra, studium, koníček nebo osobní cíl, nebojíte se tvrdě pracovat a jít za svými sny. Váš ideální partner bude sdílet vaši touhu po úspěchu a bude vám na této cestě pomáhat s motivací a podporou.

Býk (21. 4 – 21. 5.)

Pokud jste Býk, nejraději byste svůj život strávili s někým, kdo je praktický, věrný a důsledný. Nejlepší znamení zvěrokruhu, která nabízejí tento typ stabilního vztahu, jsou Raci, Kozorozi a Štíři. Vaše spřízněná duše je právě teď někde venku a sní o romantickém životě, který spolu prožijete.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Je pro vás důležité najít si partnera, který dokáže udržet krok s duchaplnou nebo intelektuální konverzací. Vaší ideální spřízněnou duší je někdo, kdo má velký smysl pro humor a energický životní styl. Lidé ve znamení Kozoroha, Panny a Ryb se k Blížencům hodí buď jako přátelé, nebo jako milenci.

Rak (22. 6. – 23. 7.)

Jako Raci jste emocionální jedinci, kteří se řídí svým srdcem. Ideální spřízněná duše pro někoho s tímto znamením zvěrokruhu se bude moci vyrovnat jejich soucitu, smyslnosti a citlivosti. Ve dvojici s Váhami, Býkem nebo Vodnářem můžete zažít svět plný citu a lásky.

Raci potřebují spřízněnou, citlivou duši, Zdroj: 4 PM production/ Shutterstock

Lev (23. 7. – 23. 8.)

Jako Lvi můžete být známí jako někdo, kdo je sebevědomý, asertivní a vášnivý. Nebojíte se žít odvážně a riskovat, takže dává smysl, že vaše dokonalá spřízněná duše je někdo, kdo je stejně odvážný. Váš ideální partner bude připraven vydat se s vámi na životní dobrodružství.

Panna (24. 8. – 23. 9.)

Jste vysoce ambiciózní jedinci, kteří na svém úspěchu tvrdě pracují. Vaší ideální potenciální spřízněnou duší bude někdo, kdo je stejně cílevědomý a kdo sdílí vaše cíle a sny. K Pannám se hodí lidé se znamením zvěrokruhu, jako jsou Blíženci, Váhy a Beran.

Váhy (24. 9. – 23. 10.)

Ideální spřízněnou duší pro vás je někdo, kdo má sebevědomí, motivaci a dobrý vkus. Váhy jsou často považovány za vášnivé, kreativní a cílevědomé jedince, kteří se nebojí projevit. Váš partner by měl být schopen pochopit vaši energii a postoje. 

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jako Štíři toužíte po náklonnosti, vášni a intenzitě svých vztahů. Mnoho lidí se domnívá, že Štíři jsou záhadní jedinci, ale často je to proto, že jsou prostě tak hlubocí a složití. Ideálními znameními zvěrokruhu pro spojení se štíří divokou energií jsou Býk, Kozoroh a Rak.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Být Střelcem znamená, že máte hlubokou touhu po dobrodružství. Ať už se zajímáte o zábavu, vzrušující cestovní plány nebo jiný projev nadšení, vaše dokonalá spřízněná duše bude oslavovat vašeho svobodného ducha. Jakmile potkáte toho pravého Lva, Blížence nebo Berana, můžete se vydat na životní dobrodružství.

Kozoroh (22.12. – 20. 1.)

Kozorozi si u svého partnera cení vlastností, jako je věrnost, inteligence a smysl pro humor. Pokud jste Kozoroh, možná hledáte lásku, která podporuje hluboké, autentické spojení a zároveň ctí osobní růst. Vaše dokonalá spřízněná duše bude někdo, kdo investuje jak do vztahu, tak do sebe.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako Vodnáři máte tendenci přitahovat energické a dobrodružné jedince. Vaším dokonalým protějškem bude někdo charismatický, sebevědomý a otevřený. Podle astrologie jste jako Vodnáři potenciálními spřízněnými dušemi pro Váhy, Raky a Střelce.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Typ vztahu, který bude pro Ryby naplňující, se s největší pravděpodobností objeví ve dvojici se Štírem, Kozorohem nebo Blížencem. Pokud jste Ryby, můžete být známí jako kreativní, soucitní a svobodomyslní. Vaší dokonalou spřízněnou duší bude někdo, kdo se dokáže vyrovnat proudu vaší vesmírné energie.

Zdroje článku: