Jak prožíváte partnerský vztah podle znamení zvěrokruhu

Jak prožíváte partnerský vztah podle znamení zvěrokruhu
Asi každému je jasné, že prožitky, pocity a vjemy ve vztahu má zkrátka každý jinak. Svůj podíl na tom má mimo jiné vaše znamení horoskopu. Jak se podle hvězd chováte v páru právě vy?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Berani jsou plní energie, která ostatním imponuje. Často nejdříve jednají a potom až přemýšlejí. Když dojde k hádce, jdou do všeho, aby vyhráli a dokázali, že mají pravdu. Měli byste si dávat pozor, abyste nenechali zranit city svého partnera. V Beranech není ani stopa po lstivé podlosti, ať už jsou jakkoli tvrdí nebo přímí.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Býk je ze všech znamení nejspolehlivější. Lidé v tomto znamení ve vztahu hledají stabilitu a závazek. Nejsou přístupní změnám, jakmile je jejich názor pevně daný, neuhnou ani o píď. Málokdy projeví temperament, ale když se Býk rozzlobí, dokáže zničit nebo zdemolovat vše, co mu přijde do cesty. Býk bude tvrdě pracovat, aby svým blízkým zajistil finanční stabilitu a životní pohodlí.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Blíženci mají dvě odlišné stránky osobnosti. Skvěle ovládají slova, svým chováním dokážou okouzlit každého a mají také brilantní humor. Chybí jim trpělivost a ve svém neklidu někdy zahazují nejcennější blízké pro nějaký vzdálený sen ve své hlavě a mohou své ukvapenosti do smrti litovat. Blíženci mohou trpět citovými problémy více než ostatní znamení zvěrokruhu.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Pokud jste Rak, vaše nálady se budou měnit podle fází Měsíce. Můžete se setkat s osobou Raka, která se směje svým nakažlivým smíchem, chichotá se a vrní, ale později během dne se stáhne hluboko do své ulity. Držet krok s výkyvy nálad Raka se může pro některé ukázat jako docela náročné. Dávejte si pozor na svá slova, protože Raci nikdy nezapomínají ani na staré křivdy.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Lev je ohnivé znamení plné energie. Mohou ve vás vyvolat pocit, že jste nejúžasnější a nejvýznamnější osobou v jejich životě. Ohnivá pýcha a ego Lva mohou citlivé duše zranit a rozbít. Lvu na vás však bude vždy záležet, i když to nedá najevo. Pokud jim otevřete své srdce, otevřou se i oni vám a budou tuto lásku odrážet zpět. Nikdy se s nimi nehádejte, vždy budou mít poslední slovo, i když vědí, že nemají pravdu.

Zdroj: Kzenon/ Shutterstock

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Panny jsou jemné a tiché, ale tiše pozorují a všímají si i těch nejmenších detailů, než se s vámi pustí do války. Nepůjdou do žádného konfliktu, aniž by plně zvážily všechna pro a proti a shromáždily všechny informace. Panny se pak mnohdy snaží napravovat chyby druhých. To může často přinést konflikty ve vztazích.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Lidé narození ve znamení Vah nesnášejí konflikty, a proto často raději hledají kompromis, než aby si stáli za svým. V jednu chvíli mohou být šťastní a v další chvíli smutní. Nejsou náladoví, jen jsou nejistí a nerozhodní. Trpělivost s nimi však přináší růže.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

O Štírech se říká, že mají nejpřitažlivější a nejmagnetičtější oči. Pokud se jim náhodou podíváte hluboko do očí, může být pro vás těžké zlomit jejich kouzlo. Tajnůstkářští a majetničtí Štíři raději řeší konflikty na vlastní pěst a nedají navenek nic znát. Ve skutečnosti však často potřebují pomoc a podporu. Intenzita jejich pocitů může být někdy děsivá, protože se snaží situace a svou vnitřní silnou citlivost ovládat.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelci mohou často říkat nebo dělat věci s vnitřními pohnutkami, což se jim ale ve vztahu může vymstít. Nebojí se být přímí a neomalení. Rádi si udržují svůj život zábavný a bezstarostný, a když je postavíte do vážných situací, začnou být nerudní a nesví. Jakmile se rozzlobí, těžko se ovládají, což může přinést vážné problémy.

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Kozorozi se často potýkají s problémy ve snaze získat to, co v životě chtějí. Důležitá je pro ně stabilita, tradice a rodina. Když čelí konfliktu ve vztahu, první, co každý Kozoroh udělá, je, že se obrátí na rodinu. Při projednávání záležitostí velkého osobního významu mohou nezřídka působit bez emocí, což ve skutečnosti zdaleka není pravda.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

Svobodomyslní a dobrodružní Vodnáři nemají rádi konflikty ve vztazích a z konfliktních situací utíkají. Nejvíce jsou zmatení z vlastního jednání a pravděpodobně ani nevědí, jak na jakoukoli situaci reagovat. Jsou vizionáři, jejich nápady značně předbíhají svou dobu a lidé je považují za výstřední. Vodnáři milují svou svobodu a jsou nepředvídatelní, což zdržuje hledání toho správného životního partnera.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)     

Ryby jsou zasněné, ale velmi inteligentní a žijí ve svém vlastním světě. Lidé ve znamení Ryb jsou velmi citliví a emocionální. Své bolesti a slzy skrývají za maskou smíchu. Nejsou to lidé, kteří se rychle vrhají do hádky nebo konfliktu. Je těžké udržet Rybu v konfliktním vztahu. Jsou to nejintuitivnější a nejduchovnější bytosti.