S kým vás čeká láska na celý život podle znamení zvěrokruhu? Srandista Vodnář, rozpolcené Ryby či extravagantní Lev? Kdo se k vám hodí nejvíce?

S kým vás čeká láska na celý život podle znamení zvěrokruhu? Srandista Vodnář, rozpolcené Ryby či extravagantní Lev? Kdo se k vám hodí nejvíce?
Datum narození o člověku prozradí mnohé. Proč se předem nepřipravit a nezjistit, zda vám hvězdy přejí, či máte raději brát ihned nohy na ramena? Řada věcí se dá o druhém zjistit i bez promluvení jediného slova a dávno před prvním rande.

Kdo je pro vás pravou láskou a kdo největším strašákem, to máte možnost zjistit právě v tomto článku. Má váš objev zmatek sám v sobě, nesnáší žárlivé scény, můžete od něj čekat životní věrnost a lásku, nebo neumí řešit problémy napřímo? Jaké povahové rysy má na svém partnerovi rád a co u nikoho nesnese? I tyto informace jsou pro partnerský život zcela stěžejní.

A i ty nám o něm naštěstí prozradí právě jeho horoskop. Odpovědět na všechny své otázky si můžete předem i bez podrobného výslechu drahé polovičky. Spoustu věcí o něm zjistíte právě díky jeho znamení horoskopu.

Štěstí přeje připraveným… Tak se připravte.

Se Lvem máte předpoklad na šťastnou lásku pro celý život. Zdroj: Hrecheniuk Oleksii / Shutterstock

Vodnář (21. 1. – 20. 2)

Srandistu všech znamení vyhrává Vodnář. Miluje společnost a touží po volnosti. Dokonale k nim padne Beran, Střelec či Blíženec. Vodnář nesnáší být omezován, má tvář anděla, ale charakter, ve kterém může být sám on zmatený. S žárlivými scénami u Vodnáře nepochodíte, pokud mu ale nabídnete svobodu, bude vás hluboce milovat.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby jsou dokonale všestranné, mají nekonečnou fantazii a dech beroucí dávku empatie. Co jim ovšem tolik nejde, je vyjádření a pochopení vlastních citů. Milujete-li tedy lidi, kteří vědí, co chtějí, Ryby nejsou pro vás vhodné. Kdo má ovšem lásku Ryb předem nakloněnou, to jsou Berani, Býci, Váhy a Raci. Ryba potřebuje stabilního partnera, který ví, co chce.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pokud budete chtít osobu ve znamení Berana zaujmout, měli byste hodně chválit. Beran miluje pochvaly valící se ze všech stran. Naopak šetřit byste měli kritikou, ta Berana odradí a znechutí. A kdo se nejvíc k Beranovi hodí? Pokud jste Střelec, Lev či Vodnář, můžete si zatleskat. Pro Berany budete zajímavým partnerem, se kterým se rozhodně vzájemně nudit nebudete. 

Býk (21. 4. – 20. 5.)

Jestli něco Býka ovládá, jsou to smysly. Vůně, intenzivní a krásná barva, dokonalá chuť či líbivý zvuk Býkovu pozornost strhne a už nepustí, Býci jsou neskutečnými požitkáři. Pokud chcete Býkovu lásku a pozornost uchopit, buďte smyslní a využijte všech možností, které vám smysly nabízí. A pokud jste ve znamení Střelce, Berana, Raka či Vodnáře, partner ve znamení Býka je stvořen přesně pro vás. Vaše láska bude plná rozkoše. V posteli jsou velmi aktivní, často vás může překvapit vyvolanou hádkou či nepříjemným zásahem, miluje totiž vygradované emoce. 

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Pokud toužíte po Blíženci, dejte si pozor. Jejich láska a pobláznění je proměnlivá a pomíjivá. Nespalte si proto prsty a buďte obezřetní. S tímto komplikovaným znamením jsou nejvíce kompatibilní Lvi, Berani, Panny a Blíženci, takže pokud jste jedním z těchto znamení, neváhejte a po Blíženci s klidem sáhněte. Pokud se do vás Blíženec zamiluje, bude to čistý a nádherný vztah plný legrace. Zkuste Blíženci neomezovat svobodu a on vám bude věrným partnerem.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Toto znamení je velice něžné, tudíž žádných hádek se v tomto vztahu nejspíše nedočkáte. Pokud Raka chcete oslnit, dejte mu lásku, péči, pozornost a pocit bezpečí, stability a klidu. Bude vás milovat. Rak se k vám nejvíc hodí, pokud vy jste znamení Vodnář, Beran, Střelec a občas i Blíženec. Pokud budete ve vztahu s Rakem, váš vztah pravděpodobně nebude založen jen na sexu a postelových hrátkách. Rak věnuje čas věcem, které jsou pro něj důležitější, a to jsou city a nekončící romantika.

Srandistu všech znamení vyhrává Vodnář. Zdroj: Jack Frog / Shutterstock

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Pokud máte krásnou postavu, vlasy či obličej, Lev si vás okamžitě oblíbí. Milují výjimečnost. Rádi se předvádějí, a to hlavně v posteli. Pokud nastane situace, kdy se se Lvem budete nudit, bude pravděpodobně mrtev. Se Lvem máte předpoklad na šťastnou lásku pro celý život, pokud jste Střelec, Beran nebo Vodnář. Lev zvedne ze židle každého, kdo miluje luxus, pocit obdivu a sebevědomí.           

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Panna je plná snů a romantiky. Hledá pevný, oddaný a upřímný vztah s hlubokou vášní. Důvěra je pro toto znamení vším. Panna vám vloží svou naprostou důvěru a očekává upřímnost a oddanost. Pokud jste ve znamení Blížence, Střelce, Vodnáře či Berana, máte pro krásný pevný vztah s Pannou předpoklad daný hvězdami. Partneři jsou stálí a potřebují trochu rozproudit v životě i po sexuální stránce.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Jako Váha obrazně, milují i osoby narozené v tomto znamení rovnováhu, harmonii a klid. Lásku projevují mnoha způsoby, ale velice lpí na vyřčených slovech ze svých i partnerovo úst. Inteligentní Váhy milují erotiku a nepohrdnou žádným sexuálním zážitkem, obzvlášť pokud mohou obměňovat svou pozici dominantní a submisivní osoby. Pokud jste se vy narodil ve znamení Panny vůči Váhám budete šetřit kritikou, jste pro ně vhodným partnerem. Stejně tak se k Váhám hodí i Kozorozi, kteří se umí umírnit v omezování partnera a šetřiví Raci.

Štír (24. 10. - 22. 11.)

Pokud existuje znamení, ze kterého láska k sexu vyzařuje, je to právě Štír. Osoba, která nedává vždy své emoce napovrch a nesnáší podvody a zrady, je plná vášně, věrnosti a spolehlivosti. Štíři milují sex. Pokud ale na Štíra půjdete s nezajímavým rozhovorem, nikdy jeho pozornost nezískáte. Šťastnému vztahu jsou zde nakloněny hvězdy, pokud jste také Štírem.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Nudu rozhodně nezažijete s lidmi narozenými ve znamení Střelce. Tito lidé jsou zábavní, veselí a velice inteligentní. Na čem si Střelci zakládají úplně nejvíce je pravda. Pokud jim ale budete chtít vpálit pravdu o nich samotných, začnou vás nesnášet. Srdce je ovládá více než mozek a na to by si každý, kdo se vedle Střelce objeví měl dát pozor. Nejvíce se po bok Střelce hodí Beran, Býk či Lev. Ale pozor na kritiku…

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Plány jsou pro Kozorohy stěžejní. Milují organizaci, systém a samotu. Když s Kozorohem vyrazíte do hlasité a veselé společnosti, moc vám nepoděkuje. Je to stratég a systematik, jak v životě, tak i v posteli. Znamení, která si nejvíce s Kozorohy porozumí jsou Berani, Býci, Blíženci a Střelci. Na okouzlení toho nepotřebujete mnoho, stačí inteligence a klid.