Patříte mezi smolaře v lásce podle znamení zvěrokruhu?

Patříte mezi smolaře v lásce podle znamení zvěrokruhu?
Ne vždy se člověku poštěstí najít v životě harmonický a fungující vztah. Přestože se viník může mnohdy zdát jasný, možná je problém ještě jinde. Můžete také patřit mezi hvězdné smolaře, kterým zkrátka není dáno být v lásce šťastní. Najdete se?

Beran (21. 3. až 20. 4.)

Berani jsou ve vztazích přímočaří a upřímní, často až do morku kostí. Jsou také známí tím, že umí vyvolávat strašlivé záchvaty vzteku. V nestřežený okamžik mohou nakonec říct věci, kterých budou o chvíli později litovat. Jakmile se však Berani uklidní, jsou zcela nad věcí a připravení jít dál.

Bohužel však ne každý partner je ochoten nebo schopen akceptovat Beranovu vznětlivou povahu. Berani v páru musí své výbušné sklony krotit, jinak riskují, že se jejich vztah rozpadne.

Býk (21. 4. až 21. 5.)

Tvrdohlavost Býků je často dostává do problémů. Jsou však skvělí v udržování zaběhnutých systémů. Býci jsou náležitě pyšní na věrnost a důslednost, takže když se rozhodnou, drží se toho, ať se děje, co se děje. Musí mít však na paměti, že život není vždy černobílý, a ve vztahu to platí taktéž.

Blíženci (22. 5. až 21. 6.)

Blíženci jsou zvídavá stvoření, která si ráda udržují pohotovou mysl. Ve skutečnosti však rádi podnikají spoustu věcí současně, a dávají přednost rušnému životnímu stylu. Když však dojde na mezilidské vztahy, tito všeumělové prostě nejsou schopni soustředit příliš mnoho energie na jednu konkrétní oblast.

To ve vážném vztahu není vždy šťastné. Dlouhodobé vztahy vyžadují oddanost, tvrdou práci a spoustu pozornosti, což pro Blížence není vždy snadné.

Rak (22. 6. až 22. 7.)

Raci mají tendenci házet všechny do jednoho pytle, partnery nevyjímaje. Pokud je něco nezajímá, dají to opravdu najevo, že nemají zájem. Pokud se jim někdo blízký vysměje, trvá jim dlouho, než se ze zlomeného srdce vzpamatují. Ze vztahů, které nevyšly, pak odchází nešťastní.

Lev (23. 7. až 22. 8.)

Když mají Lvi dobrý den, jsou vřelí, velkorysí a soucitní milenci, kteří vyzařují svou pozitivní energii směrem ke svým partnerům. Pokud však cítí, že je pozornost směrem k nim ohrožena, jejich rozpoložení se drasticky změní. Mohou se pak rychle stát žárlivými, majetnickými, a dokonce panovačnými. Pokud si Lvi nedají pozor na rovné sdílení osobního prostoru s partnerem, mohou být jejich vztahy trvale narušeny.

Panna (23. 8. až 22. 9.)

Štěstí ve hře – neštěstí v lásce platí pro Panny dvojnásob. Když milují, milují nedotčeně a vášnivě, takže je pro ně těžké se poté znovu zamilovat. Panny jsou vysoce intelektuální a neuvěřitelně všímavé. Jejich vlastnosti jsou sice nesmírně cenné, ale ve vztahu mohou způsobovat i potíže, které mohou často skončit rozchodem.

Váhy (23. 9. až 23. 10.)

Váhy milují vztahy, v nichž převažuje rovnováha a harmonie. Vyhýbají se konfliktům a i když se jejich diplomatické sklony mohou na první pohled zdát ideální, jsou nakonec pro Váhy největším úskalím partnerství.

Ačkoli nadměrné hádky mohou být známkou neslučitelnosti, jsou tak trochu kořením každého vztahu. Váhy si tak musí uvědomit, že je vždy lepší konfrontovat problémy přímo, jinak může napětí narůstat, až bude jediným řešením oddělený život.

Štír (24. 10. až 22. 11.)

Pro Štíry není snadné pustit někoho do svého srdce. Když však Štír konečně naváže duševní spojení, jeho milenec je v něm uzamčen, a to možná i na celý život. Pokud se obávají, že jejich partner není do vztahu stejně zainteresován, mohou se stát paranoidními a majetnickými. Štíři mohou dokonce vyvolat konflikt jen proto, aby otestovali oddanost svého milence.

Střelec (23. 11. až 21. 12.)

Střelci jsou milovníci adrenalinu jsou známí svou prudkou nezávislostí. Nechtějí dělat kompromisy, pokud jde o jejich toulky, takže očekávají, že jejich milenci budou jejich přání tolerovat. Ve vážných vztazích jde však také o společné řešení každodenní reality, i když je mnohdy všední. Střelci v páru musí mít na paměti, že společná rutina a stabilita neznamenají, že partnerství je nudné, a musejí se snažit najít pro to pochopení.

Zdroj: 4 PM production / shutterstock

Kozoroh (22. 12. až 20. 1.)

Kozorozi jsou od přírody velmi vážní. Pokud jde o lásku, obvykle své štěstí najdou, ale pouze v případě, že jim láska zapadne do rozvrhu, jinak jsou nešťastní. Jsou typem lidí, kteří když si něco usmyslí, musí to mít. Když to pak nevyjde, zranění bývají hluboká a dlouho se hojí.

Vodnář (21. 1. až 20. 2.)

se často zajímají spíše o společnost jako takovou než o mezilidské vztahy. Nevýhodou je, že mnozí Vodnáři nakonec veškerou svou energii věnují tomu, aby se svět stal lepším místem, a cestou zanedbávají své partnerské vztahy.

Vodnáři by si měli uvědomit, že i když péče o přání a potřeby jejich partnerů nemusí zachránit svět, je pro zdraví jejich vztahů zásadní. Musí projevovat soucit a chovat se ke svým milencům laskavě a s úctou.

Ryby (21. 2. až 20. 3.)     

Ryby se na vztahy dívají s růžovými brýlemi. Ochotně nevidí špatné stránky lidí a jejich špatné vlastnosti zamlčují. Ryby se také dokážou hodně obětovat, aby se zavděčily druhým lidem. Pokud jde o vztahy, jejich konec nesou těžce. Obvykle pak ani netuší, když se schyluje k nejhoršímu. Naštěstí však mají tendenci rychle se vzpamatovat a dokážou se tak přes minulost poměrně brzy přenést.