Jak se vyrovnáváte s neopětovanou láskou podle znamení zvěrokruhu?

Jak se vyrovnáváte s neopětovanou láskou podle znamení zvěrokruhu?
Neopětovaná láska dokáže potrápit každého z nás. Milujete dotyčného celým srdcem, ale on váš vztah nevnímá stejně. Jak se dokážou jednotlivá znamení s touto situací vypořádat? 

Beran (21. 3. 20. 4.) 

Někdy se stává, že jdete hlavou až příliš silně proti zdi. Kvůli tomu se hůře vyrovnáváte s odmítnutím. Snažíte se situace pochopit a zjistit, proč vás vaše láska odmítá. Snažíte se také mnohdy o její přízeň bojovat. A tak bojujete tak dlouho, dokud i vaše city přirozeně nezmění směr.  

Býk (21. 4. – 21. 5.) 

Milovat druhé umíte celým svým srdcem. Stejně tak ale umíte milovat i sami sebe. Pokud tedy někdo vaše city nesdílí, dokážete se s tím poměrně snadno poprat. Zaměříte se více na sebe, pracujete na sobě a věnujete si dostatek času pro další seberozvoj. Tato péče o vlastní osobu vás hravě dostane z citových nesnází. 

 

Blíženec (22. 5. 21. 6.) 

Pokud se vám v lásce příliš nedaří, nejlepším lékem pro vás jsou přátelé a společnost lidí, kteří stejně jako vy milují zábavu. Nemiluje vás vámi milovaná osoba? Co se dá dělat. Cítíte sice smutek, ale zavoláte kamarádům a vyrazíte na večírek, kde přijdete na jiné myšlenky a rozveselíte se.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Zamilovali jste, ale dotyčná osoba vaše city nesdílí? To pro vás je ve většině případů velká rána. Lidi si velmi rychle připouštíte k tělu a vaše city snadno přechází až v závislost. Pokud se do takové situace dostanete, můžete mít tendence přesunout svou pozornost na jinou osobu. Může se jednat o novou lásku nebo třeba také člena rodiny nebo kamaráda.  

Lev (23. 7. 22 .8.) 

Neopětovaná láska je poměrně velkou ránou nejen pro vaše srdce, ale také pro vaše ego. To se totiž nedokáže smířit s představou, že pro někoho nejste dost dobří. A co je pro vás v tu chvíli nejlepším řešením? Rozhodíte svou královskou hřívu a začnete zářit ještě více, aby si vámi milovaná osoba rychle uvědomila, o koho přišla. 

Panna (23. 8. 22. 9.) 

Máte rádi, když váš život šlape přesně podle plánů. Tyto plány může ale neopětovaná láska výrazně rozhodit. Často potom potřebujete dostatek času pro sebe, kdy se opět stabilizujete a vymyslíte jasně daný plán, kterým se budete po následující týdny a měsíce řídit. Obnova důvěry bývá běh na dlouhou trať.  

Zdroj: Antonio Guillem/ Shutterstock

Váha (23. 9. 23. 10.) 

Neopětovaná láska je pro vás velmi bolavou zkušeností. Jste romantici, kteří touží po velké lásce. To je ale zároveň také vaší výhodou. Pokud už dojde na neopětovanou lásku, zaměříte se na poznávání nových lidí a kamarády.

Štír (24. 10. 22. 11.) 

Patříte mezi šťastná znamení, která na neopětované city příliš časti netrpí. Aby jste se zamilovali, musí se vaše polovička prokousat poměrně tvrdou slupkou, která chrání vaše citlivé srdce. A buďme upřímní, kdo by si s tím dal tolik práce, když by k vám vřelé city nechoval? 

Střelec (23. 11.  21. 12.) 

Pokud se dostanete do situace, ve které nejsou vaše city opětované, rozhodně se neschováváte v koutku. Milujete dobrodružství, což je taky nejlepším lékem na vaše vztahové bolístky. Někdo z vás si může jít vyzkoušet například adrenalinový sport, jiný vyrazí za kulturou nebo třeba na pořádný turistický výšlap.  

Kozoroh (22. 12. 20. 1.) 

Příliš často se vám nestává, že by vaše láska nebyla opětovaná. Do vztahů rozhodně neskáčete po hlavě a než se opravdu zamilujete, potřebujete si být svou novou láskou jistí. Díky tomu se vyhýbáte povrchní zamilovanosti a neopětované lásce.

Vodnář (21. 1. 20. 2.) 

I vás dokáže samozřejmě neopětovaná láska velmi potrápit. Velmi rychle si ale začínáte uvědomovat výhody této situace a začnete si užívat prostor a čas, který můžete dopřát jen a pouze sobě. Největším lékem na zlomené srdce je pro vás totiž právě svoboda.

Ryby (21. 2. 20. 3.) 

Zamilováváte se velmi rychle a již od začátku berete vztah vážně. Odmítnutí je tedy pro vás velkou zradou a vy se musíte vypořádat s tím, že vaše plány se nenaplní. Vaše duše snílka vám ale pomůže a vy začnete velmi rychle spřádat sny na nové štěstí, které bude ještě velkolepější.

Zdroj článku:
  • Autorský text