Horoskop na 3. říjnový víkend: Býci budou mít nutkání utrácet, Berani budou spokojení

Horoskop na 3. říjnový víkend: Býci budou mít nutkání utrácet, Berani budou spokojení
Pokud toužíme po penězích, finanční situace se může zlepšit, jakmile se Měsíc pod vlivem Blíženců v pátek střetne se Saturnem, Venuší a Sluncem. V sobotu se přesouvá do vlivu Raka, budeme k ostatním chápaví. Bohužel v neděli může komunikace s ostatními zaostávat, co se týče některých z nás.

Beran (21. března - 19. dubna)

Skvělá nálada Vás bude provázet po celý pátek. Nebude existovat nic, co by Vás mohlo vykolejit a zničit Vaše štěstí. V sobotu můžete být trochu nervózní, nemusíte být trpěliví ani spravedliví. V neděli zatoužíte po své rodině, kterou navštívíte.

Býk (20. dubna - 20. května)

Pokud pátek strávíte hlavně pracovně, vše se Vám bude dařit. Naplánujte si proto na tento den co nejvíce práce, jíž zvládnete, vše Vám půjde od ruky. Od soboty byste si měli dát pozor na své finance, nebudete si je dostatečně hlídat. Velké nákupy nejsou vhodné hlavně v neděli.

Blíženci (21. května - 20. června)

Vaše osobní síla a sebevědomí budou značně navýšeny v pátek. Budete vědět, co byste měli dělat, abyste dosáhli svého cíle, a také za ním půjdete. Sobota bude hlavně o Vašem vyjádření, sdělování Vašich myšlenek. V neděli, pokud se necítíte bezpečně, uděláte všechno, abyste se bezpečně cítili.

Blíženci pocítí příval sebevědomí, Zdroj: pathdoc/ Shutterstock

Rak (21. června - 22. července)

Již od pátku se plně zaměříte na svou rodinu, nejbližší přátele a také domov. Budete vylepšovat, co se vylepšit dá. Přes noc toho mnoho nenaspíte, v sobotu ráno vstanete brzy. Můžete pokračovat v domácích pracích. V neděli pozor na Vaše pocity, budete přecitlivělí. Nejlepší bude odpočívat.

Lev (23. července - 22. srpna)

V pátek nebudete mít na práci ani pomyšlení. Tento den budete líní, co se týče Vaší kariéry, poněvadž zatoužíte po zábavě s přáteli. V sobotu se též budete chtít bavit, ale měli byste šetřit svou energii, jinak se brzy vyčerpá. V neděli Vás čeká odpočinkový den, můžete se poučit ze svého snu.

Panna (23. srpna - 22. září)

Vaše touha po úspěchu v kariéře Vás donutí celý pátek být ponořeni do Vašich projektů. Od nich se odvrátíte až v sobotu odpoledne, kdy se zaměříte na lidi, kteří jsou Vám blízcí, hlavně na své přátele. Dejte si celý víkend pozor na Vaše utrácení. V neděli můžete volit špatná slova v rozhovorech s ostatními.

Váhy (23. září - 22. října)

Něco Vás už od pátku bude táhnout ven. Může se jednat o projížďku na kole či víkendovou dovolenou. Pozor, abyste neuškodili svému psychickému zdraví. V sobotu budete na výletě potřebovat též zručnost. V neděli se zaměříte na svou kariéru, možná vymyslíte něco převratného.

Štír (23. října - 21. listopadu)

Tento víkend, a to již od pátku, nebudete myslet pouze na sex, ale také budete hledat někoho, kdo Vám poskytne lásku a oporu, pokud jste ho již nenašli. Zato v sobotu se zaměříte pouze na uspokojení své sexuální touhy. V neděli toho všeho necháte a zatoužíte po cestování.

Střelec (22. listopadu - 21. prosince)

Láska Vás v pátek a v sobotu ovlivní nehledě na to, zda máte partnera či nikoliv. Pokud se Vám někdo líbí a je Vám s ním dobře, pozvěte ho na rande, kde mu můžete své pocity sdělit. Avšak v sobotu odpoledne se vrátíte ke své nezávaznosti a osobní svobodě, což Vám vydrží až do neděle.

Kozoroh (22. prosince - 19. ledna)

Tento víkend budete opět myslet pracovně. Poslední pracovní den to budete s prací přehánět, budete totiž pracovat celý den. V sobotu budete opět pracovat, ovšem pokud si nedáte pozor, odpoledne budete hodně unavení. Neděli budete chtít trávit doma a odpočívat.

Vodnář (20. ledna - 18. února)

Ačkoliv většinou neprojevujete své skutečné pocity, tento víkend tomu bude jinak. Zatoužíte po romantice. Sobota se bude nést v podobném duchu, můžete pozvat člověka, který se Vám líbí, na rande. Tento den si hodně užijete. V neděli budete chtít převážně odpočívat doma, kde se nebudete nudit.

Ryby (19. února - 20. března)

Rodina a domov budou oblasti, na něž se v pátek a v sobotu plně zaměříte. Budete mít spoustu nápadů, jak vylepšit Váš domov, a pokud si nerozumíte s jedním ze členů své rodiny, budete pracovat na nápravě. V neděli budete spíše tvořiví, Vaše kreativita Vám pomůže se vyjádřit.

Zdroj článku: