Pracovití Kozorozi. Tipy, jak tyto partnery udržet zamilované a šťastné

Pracovití Kozorozi. Tipy, jak tyto partnery udržet zamilované a šťastné
Kozorohy není vždy lehké udržet zamilované a šťastné, a to kvůli jejich uzavřenosti a touze po úspěchu. Avšak i tyto povahy lze udržet šťastné a s pocitem vzájemné lásky. Přinášíme vám tipy, co dělat, aby s vámi byl partner Kozoroh šťastný.

Buďte více trpěliví

Trpělivost je to, co byste měli mít, pokud jste ve vztahu s tímto partnerem. Pokud trpělivost postrádáte, naučte se ji. Cesta může být dlouhá a frustrující, ale pokud dokážete včas uklidnit svou mysl, váš partner to náležitě ocení.

Má totiž problém se vám otevřít, a pokud mu ukážete, že vztah myslíte vážně a jste ochotni čekat několik let, než se váš partner sám od sebe rozhodne se vám svěřit se svými pocity a svou minulostí, zamiluje se do vás o to více. Nejdůležitější je ho netlačit do sdělování informací, které vám ještě sdělit nechce. Dokážete mu tím, že chcete dlouhodobý vztah a že to s vámi má smysl.

Učiňte ho svým vůdcem

Jistě, ne vždy se toto vyplatí, ale váš partner dobře ví, jak život funguje. Pokud mu ukážete svou důvěru tím, že si od něho necháte poradit, bude si toho hodně cenit. Má totiž rád, když po něm lidé žádají pomoc, miluje totiž kontrolu (avšak nikdy neudělá nic, co by někomu jinému mohlo ublížit).

Ukážete mu, že ho potřebujete ke svému životu. Zjistí tím, že jste k němu velmi loajální a chcete, aby váš vzájemný vztah vydržel. Nic ho nepotěší více. Poslouchejte ho, neptejte se ho na zbytečné otázky. Uvidíte, že nejen váš partnerský, ale také osobní život se zlepší.

Sdílejte s ním všechny své myšlenky

Váš partner neví, proč ostatní lidi přemýšlí odlišným způsobem než on. Je příliš praktický a uzemněný na to, aby se dovtípil. Potřebuje někoho, kdo mu to bude moci vysvětlit. Ačkoliv zprvu může k vaší snaze zaujímat negativní postoj, vysvětlete mu, že tento poznatek mu pomůže lépe porozumět lidem a stát se mnohem lepším vůdcem.

Nechte mu to projít hlavou, až bude připraven na vaši pomoc, zmíní se vám sám. Do té doby mu to nijak nepřipomínejte. Jakmile si od vás nechá poradit a zjistí, jak hodně jste mu pomohli, sám vám za to poděkuje.

zdroj: picturesdesign / Shutterstock

Dodržujte všechny tradice

Pro Kozoroha není nic horšího, než když se vám nechce dodržet některou ze zavedených tradic. Také je pro něj nepřístupné, když se vám tento rok nechce na Vánoce k jeho rodině. Tradice a rodina jsou pro něj posvátné.

Tradicemi budete upevňovat váš vztah, dělat vašeho partnera šťastného a vytvářet spoustu vzpomínek, na které nezapomenete a nad nimiž se můžete společně pousmát. Dodržování tradic, jak již vyplynulo z předchozí věty, vašeho partnera učiní sdílnějším a značně posílí komunikaci mezi vámi.

Zdroj článku: