Jak prožíváte nešťastnou lásku podle znamení zvěrokruhu

Jak prožíváte nešťastnou lásku podle znamení zvěrokruhu
Patříte mezi citlivá znamení, která se hodně trápí kvůli nešťastné lásce, nebo nemáte problém hodit nepovedený vztah za hlavu a začít znovu s čistým štítem? Znamení zvěrokruhu vám napoví.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jako beran patříte mezi více citlivá znamení, ale zároveň je vaším běžným povahovým rysem určitá přelétavost a roztržitost. Jakmile se dostanete do problému s nešťastnou láskou, většinou nevěnujete větší úsilí nápravě. Raději to zkusíte s někým jiným a třeba budete úspěšnější.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Býkům dlouho trvá, než se vůbec zamilují a věnují někomu tak velkou důvěru. Neopětovaná či jinak nešťastná láska tak pro ně je velkou překážkou, která je komplikací pro spokojený život. Jako býk se budete trápit, takže je lepší od takové lásky co nejdříve odejít.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Sdílní blíženci prožívají nešťastnou lásku bouřlivě. Chtějí se z problému vymluvit a žádají o radu ostatní. Nejlépe si však pomůžete přímo sami, protože je důležité snažit se najít někoho jiného, se kterým budete mít více štěstí.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Citlivá povaha raků nijak nezlehčuje prožívání nešťastné lásky. Dejte si pozor, ať nesklouznete do kruhu sebelítosti a svalování viny pouze na sebe. Chyba totiž nemusí být na vaší straně, což je důležité si uvědomit pro případné další spokojené vztahy.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jako lev chcete mít všechno pevně ve svých rukou. Pokud se lásce nedaří, jste z toho rozladění, až nepříjemní. Trápení se v nešťastné lásce rozhodně není váš styl, ale raději se pustíte do něčeho, co bude dávat větší smysl a kde vynikne vaše snaha o dokonalé provedení se vším všudy.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Zdánlivě nepřístupné panny si raději budují štít, než aby bylo nutné čelit trápení z nešťastné lásky. Pokud se vám přece jenom něco podobného stane, zkuste na sebe být hodní a dejte si trochu času. Rozhodně pro vás není správná cesta snaha o okamžité navázání nového vztahu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Pro váhy je prožívání nešťastné lásky mnohdy jen krátkou etapou. Poměrně snadno totiž dokážete svou pozornost přeorientovat na někoho nového. Dlouhé truchlení tak rozhodně není pro vás, tak toho zkuste využít pro vlastní prospěch.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Pokud se jako štír dostanete do hluboké a vášnivé lásky, která je však nešťastná, znamená to značné trápení, ze kterého se budete dlouho dostávat. Utrpí především vaše důvěra, kterou budete obtížně obnovovat pro případný nový vztah.

Štíři se z nešťastné lásky dostávají dlouho. Zdroj: Valery Sidelnykov/ Shutterstock

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci nesou nešťastné lásky snad nejlépe ze všech znamení. Víte, že v moři je plno ryb a z jedné nešťastné lásky není třeba se trápit. S navazováním nových vztahů nemáte problém, takže to prostě zkusíte jinde.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Nešťastná láska znamená pocity nejistoty a slabosti. A to je pro kozorohy velmi nepříjemné. Bude vám trvat, než se trochu oklepete a najedete zpátky na svou normální pohodu. Zkuste si to tolik nebrat a raději zapřemýšlejte, jak zapracovat sami na sobě. Trocha soustředění na vlastní posun rozhodně pomáhá.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Jako vodnář nedovolíte skoro ničemu, aby na vás působilo negativně. A to včetně nešťastné lásky, kterou nebudete nijak dramaticky prožívat. Místo toho nemáte problém vrhnout se do jiného vztahu, i kdyby se jednalo jenom o lehkovážný flirt.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Prožívání nešťastné lásky je pro ryby často skoro až devastující. Vaše citlivá povaha dostává v takovém případě nepříjemně zabrat. Naštěstí si téměř nikdy špatně nevyberete, což je dobrá zpráva pro vaši psychickou pohodu.

Zdroje článku: